rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6015 Dátum: 11 jan 12, 17:24:53 » |
|
Éppen azt írtuk itt pár hozzáoszlással feljebb, hogy a szövetségesek is feltudnak sorakoztatni jó pár olyan rendkívül erős karaktert akik képesek megállítani őket. És nem 30-at hanem sokkal többet. Nem gondolnám, hogy például Shikamaru, Chouji vagy éppen Ino faterja gyenge lenne. Vagy éppen az Aburane klán is tud adni nagyon képzett és erős ninjákat. Akkor még nem is beszéltünk a többi nemzet különleges képességű tagjairól. Náluk is biztos vannak vérvonal képességekkel megáldott tagjai. Tehát azt nem gondolnám, hogy döntő lenne a harcban. Ha nem megy egy embernek az erősebb ellen akkor majd megy többed magával. És egy ilyen erős ninja elvesztése nem érinti olyan súlyosan a szövetséges erőket mint ha a feltámasztottak közül kiesik valaki. Pont a számokból kiindulva lehet erre tippelni másrészt abból, hogy Kabuto elfoglalt és nincs ideje pótolni a kiesett személyeket. Ha pedig újra áttér az idézésekre akkor pedig a megidézettek ereje esik vissza jelentős mértékben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6016 Dátum: 11 jan 12, 17:39:08 » |
|
De ahoz, hogy ilyen kaliberű fickókat mint akit kabuto feltámasztott elverjék ahoz minimum 4x több kiképzett ninja kellene szerintem:) Ha csak azt veszed, hogy ott a pein+itachi ők ketten ha összefognak akkor lemészárolnak több tíz embert erős shinobikból. Mellettük még ott van a előző jinchurikik,kagek,kardforgatók, meg az a titokzatos koporsó. Meg persze még a 100ezer zetsu, madara, sasuke, kabuto 80ezer ninja ellen vannak ők mind.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #6017 Dátum: 11 jan 12, 18:04:14 » |
|
A szövetségesek oldalán meg ott a várvonalképességgel rendelkezők maradéka, a kardforgatók új nemzedéke akik ugye élnek + két igen erős jinchuuriki és e mellet ismerik az ellenfeleiket hisz anno hozzájuk tartoztak.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6019 Dátum: 11 jan 12, 20:41:59 » |
|
Hohó, végreXD Lehet, hogy az a villám kard volt Raiga-nál? Mangetsu Sui' bátyója
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #6020 Dátum: 11 jan 13, 08:01:57 » |
|
ok sokat megtudtuk ma, és komoly ellenfelek a kardmesterek, de Suigetsu bátyjáról azon kívűl hogy Suigetsu állítása szerint ő egy démon (???), és mind a 7 hardot elsajáította, semmit nem tudunk.Csak annyit hogy ugyanolyan joghurt állagú mint az öccse
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #6021 Dátum: 11 jan 13, 09:18:14 » |
|
Jó mert akkor már csak egy kérdés maradt hátra ... kik is az új kardforgatók? ... mert az oké hogy a Choujuurou is az de ez még mindig csak 1! És a maradék ha hol hiányzik? Valószínűleg az új kardforgatók is heten vannak csak abból 6totál új kard és ezért nem lettek megemlítve (nem képezik a legendát ). Amúgy meg ha Choujuurounál van az egyik kard az eredetiek közül, kettőt meg elvittek és a többi Suigetsu tesójánál van az utalhat arra is, hogy Choujuurou Mangetsu tanítványa vagy utódja. Kakashi meg nemtom miért cserélt testet... a trükk lényegét értem odamegy lefogják Zabuzát és lepecsételik de ehez miért kell másnak lennie kakashi testében?
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #6022 Dátum: 11 jan 13, 09:41:51 » |
|
Mert a Télapa sokkal jobb szenzor mint ő, így biztonságosabban navigál a ködben.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #6023 Dátum: 11 jan 13, 09:54:16 » |
|
Jó rész volt de ilyen hosszú várakozás után én nagyobb durranást vártam.Suigetsu tesójára én is kíváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #6024 Dátum: 11 jan 13, 10:53:21 » |
|
Jóféle rész volt Végre megtudtunk 1-2 dolgot... nekem az külön tetszik h Zabuza kardja regenerálódik csak van valami speckó abban a bökőben :PPP
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6025 Dátum: 11 jan 13, 11:34:43 » |
|
7 kardforgató jól nyomja a bizniszt. Az a damilos kardtól a hideg is kiráz , csúnya érzés lehet úgy rángatni vkit. Kiváncsi vagyok a 7 kardforgatót ki tette el hűvösre . Vérből újra épülni kicsit durva , Zabuzához illő kard. Kakashi stratégiája jó volt , de megint Haku miatt ment fucsba, röhely minek van neki Sharinganja .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #6026 Dátum: 11 jan 13, 11:39:13 » |
|
Kushimaru a vékony colos baromi keményen néz ki a 6 képen. Eddig úgy voltam h remélhetőleg 2 rész alatt lezúzzák őket, de most már tartson ki egy ideig. AM utsó kép.. ugyan az a jelenet mint annó. Kisi nemszokta kétszer megrajzolni ugyan azt a jelenetett. Azaz megszokta, de csak azért, hogy a vége más legyen. Ergo kakashi nemfog tudni elugrani. Azon agyalok, vagy megmenti más, vagy ms-ezik egyet, vagy Zabuza megállítja a támadást (tudom Kabuto szigorúbb irányitást tol) és felszabadítja a lelkét.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Couthbert
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #6027 Dátum: 11 jan 13, 13:22:17 » |
|
Megnyugtató a tudat, hogy milyen szép rajzokat látunk, pedig benne vagyunk a háborúban. Káosz powa. Az is remek, hogy tudjuk, ilyen gagyi ellenfelek ellen Kakashi nem halhat be. A kardforgatók tényleg remekül néznek ki, de Kishi helyében ennyi elmaradt hét után én minimum két mangarészt adtam volna ki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #6028 Dátum: 11 jan 13, 13:44:18 » |
|
A mangarész kiadása szerintem tuti nem az író reszortja.... Ő megírja leadja... az újság pedig megjelenik amikor a kiadó kidobja... ennyi.... A rajzolás meg kitűnő lett... főleg a harmadik oldal utolsó képe, ahol a sok bökő repül a kardforgatók felé... ))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6029 Dátum: 11 jan 13, 14:07:44 » |
|
Nagyon jó kis fejezet volt... igen amúgy én is erre gondoltam, mint Bububo. Kakashinak most nem sok lehetőség áll a rendelkezésére. Vagy Msezik egyet, vagy a Nara pali kapcsol és elhajol=ilyenkor ugye Kakashi is hajol vele együtt vagy beugrik valaki és megmenti Kakashit.... esetleg hozzá méltó módon kiderül, hogy csak egy klón és felugrik a föld alól vagy valahonnan. Én se hiszem, hogy most dobná fel a pacskert, ha felfogja. AMúgy jó tudni, hogy Zabuza kardja se egy sima rohadt nagy fémdarab, hanem igen komoly cucc, ami a vértől regenerálódik... dúúúrva, de a többi kard se piskóta, legalábbis az a robbanós kard nekem nagyon bejött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|