24 nov 27, 23:31:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559955 alkalommal)
0 Felhasználó és 103 vendég van a témában
Couthbert
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #5985 Dátum: 11 jan 04, 00:19:20 »

Vissza olvastam pár mangát, a Shippuddentől az Itachi Hunt Arc -ig. És bele-bele nézegettem az anime nekem kedves részeibe. Kicsit úgy érzem, ismét baromira le van maradva az anime a manga cselekményeitől, amik azonban így is lassan folynak.  Gondolkozik

A sok filler áradattól érzem úgy valószínűleg, de olyan rég láttam már valami jó kis harcot. És itt most nem a hosszú részeken át húzódó Pein vs Naruto harcáról van szó. Azt elég volt egyszer is megnézni.

Még a Shippudden elején olyan jó kis harcokat láttunk. Chiyo, Sakura vs Sasori - Gai vs Kisame

Végig gondolva, mik lesznek most majd az animében, rá kell döbbennem, hogy hiába lesz jó látni majd Sóskát harc közben, az utána következő,(valszeg fillerekkel elválasztva), Arc nem lesz annyira jó.

Nem igazán lett eltalálva ez a háborúsdi a mangában. Olyan elkapkodottnak tűnik. Könnyen lehet, hogy azért, mert ilyen közeget nem láttunk még Kishitől, de akkor is furcsa.

És a legrosszabb az egészben, hogy eddig volt ötletem. Nem is egy, rengeteg. Hogy mégis mennyi ellenség van, akikkel el kell bánni, akiket hosszan lehet elemezgetni. Ám már alig vannak Akatsuki tagok. Amik vannak, azok is elég érdektelenek.(Gondolok itt a már unalmasra "titkolózott" Madarára, meg erre az Orochimaru helyettesítő bábura.)

Most viszont már nincs ötletem. Persze alap gondolatok mindenkiben megfordulnak. Valaki leöli majd Kabutot, valaki leöli Madarát, és majd a végén összecsap még egyszer Sóska és Naruto. De aztán? Vagy aközben? Vagy azelőtt? Van még valami amit látnunk kell?

Lehet, hogy a régebben kiadott részek hatása alatt vagyok még, de nekem akkor is furcsa a mostani manga.
Remélem Kishi kitalál valamit, mert ez a Zabuzás, Hakus megoldás elég gyatra lett.

*Aki kötözködne, annak írnám, hogy nem fikázom a mangát, csupán régebben jobban kedveltem. Mintha most már nem lenne benne spiritusz. Régebben ragyogott.* Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5986 Dátum: 11 jan 04, 04:00:54 »

...
Most viszont már nincs ötletem. Persze alap gondolatok mindenkiben megfordulnak. Valaki leöli majd Kabutot, valaki leöli Madarát, és majd a végén összecsap még egyszer Sóska és Naruto. De aztán? Vagy aközben? Vagy azelőtt? Van még valami amit látnunk kell?
...

Ja, akad még pár dolog:

Itachi:
- Mit is történt pontosan azon a végzetes éjszakán? Mert igazából még mindig nem tudjuk.
- Mit adott Narutónak?
- Mi volt az a titok, ami Tobi szerint vele sírba szállt?

Danzou:
- Mi volt a szerepe az Uchiha mészárlásban? Mert Tobi mondja, hogy akkor találkoztak legutóbb.
- Honnan szerezte meg Shisui szemét, amikor őt elvileg(!) Itachi ölte meg a MS-ért?

Tobi:
- Mi áll az Uchihák kőtábláján?
- Neki mi volt a szerepe az Uchiha mészárlásban?
- Ki ő és honnan tud ennyit? Mert ha még ő is lenne Madara, akkor is elég furcsa, hogy 90-100 éves létére még így ugrál...
- Mire kell neki Sasuke? Mert hogy nem atyai jó szándékból segít neki, az fix.
- Ki volt a koporsóban, akitől még ő is begyulladt?
- Honnan szedte a Rin'negant, amit saját elmondása szerint ő adott Nagatónak?
- A jobb oldali szemében lévő Sharingan képessége miért hasonlít Kakashi MS-jának képességére?
- Miért akarja annyira, hogy Sasuke és Naruto összecsapjanak? Mert ez a "dőljön elé végre, melyik testvér hagyatéka az erősebb" szöveg nem igazán méltó egy ilyen higgadt agytröszthöz.
- Mi lesz a Hold Szeme tervvel?

Rikudou, Rin'negan:
- Mi a maradék 3 út?
- Mi is a Gedou Mozou? Mert eddig legalább 3 féle "használati módját láttuk" (harc, bijuu tároló, Zetsu keltető).
- Mi lesz az Izanagival?

Sasuke:
- Milyen lesz az FMS-e? Milyen képességei lesznek?
- Tobi trükközött-e valamit Itachi szemeinek beültetése közben? Mert ugye nem olyan ostoba, hogy hagyja maga fölé kerekedni Sasukét.

Naruto:
- Mi lesz a rókával? Mert a legutóbb úgy "hagyta ott", hogy ordított a jelenetből, itt még tervez majd valamit Naruto.
- Sikerül Hokagévé válnia?
- Sikerül Sasukéval dűlőre jutnia?

Egyelőre ennyi jutott eszembe. Nevet

A kérdésekre nem várok választ, mivel nagy része már nem ebbe a témába tartozna, és már sokat beszéltünk róluk. Új infó meg nem látott napvilágot azóta.
Csak azt akartam bemutatni, hogy van még mit "látnunk". ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5987 Dátum: 11 jan 04, 04:13:20 »

He, szép összefoglalás, valamikor én is megpróbáltam itt összeszedni, de így nem bontottam ki.  bow
ÉS tényleg lehetne ezt még kikészítgetni!

Ráadásul ebből egyértelmű az is, hogy a háború nem mehet le pár csatával, hanem ha tényleg ez is az utosló saga, jó hosszúnak és bonyolultnak kell lennie egy ilyen kezdés után.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5988 Dátum: 11 jan 04, 13:05:01 »

Tényleg szép és még jó sokat hozzá lehetne fűzni a kérdésekhez. Ebből is látszik,hogy még eltart ez a manga egy darabig. Az is valószínű, hogy sok kérdésre soha nem kapunk választ ha pedig mégis, az megint új kérdéseket vet fel vagy bonyolítja tovább az egész történetet.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5989 Dátum: 11 jan 04, 15:31:14 »

Nincs messze a történet vége. A kör nem sokára bezárul, majdnem mind2 oldal lerakta a kártyáit, néhány szál ha kiderül, azok választ is adnak a többire, és amikből logikusan következtetni is lehet. Már nincs sok hátra.
Naplózva
Kukac
Chuunin
*

Zsonglőr

« Válasz #5990 Dátum: 11 jan 04, 22:27:48 »

A háború alatt biztosan sok minden ki fog derülni. Mindig akkor van nagyon fontos info, ha valaki meghal.
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5991 Dátum: 11 jan 06, 22:17:29 »

Én is Tömegcsatákat várok...   Aztán egy epic Naruto Sasuke Madara Kabuto csatátXD Jó lenne:) Minden lap kiterül aztán csak Naruto élné túl:)
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #5992 Dátum: 11 jan 09, 10:10:54 »

odéág értem hogy az előző generációs a köd 7 kardforgató mestere meg minden, de ez most az jelenti hogy ők a mostaniaknál is jobbak voltak vagy mizu?  a másik ami nem hagy aludni az hogy kabuto mire gondolt azzal a "másik" teknikára amivel legyőzhetetlennek hiszi magát mert asszem azért volt annyi esze hogy bevédje magát madara ellen is főleg hogy a tag elmondta neki még a pecsét kombinációt is amivel az impure world leállítható vagy ennyire hülye, vagy pontosan tudja hogy madara mit fog lépni
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5993 Dátum: 11 jan 09, 13:58:30 »

senki sem mondta hogy jobbak lennének a mostaniaknál csak egyszerűen félelmetes harcosok voltak .
nem véletlen hogy nem mondta kabuto rögtön el mi az a technika amivel legyőzhetetlen .
Naplózva

picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #5994 Dátum: 11 jan 10, 05:48:53 »

ahogy elnézem madara fekete zetsura bízta kabutót, tutira nem tettszik neki hogy orochimaru csicskása ennyire fölényben van ellene, elvégre ha kabuto impure worldje nincs akkor nem sok esélye lenne a háborúban az egyetlen fekete a sok fehér zetsukkal és ő harmadikként nem nyerhet egyedül egy 5 nemzet elleni háborút
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #5995 Dátum: 11 jan 10, 14:10:08 »

A hóhér pengéje most ugye visszakerült Zabuzához de azt már nem lehet megjavítani vagy vmi? - mert nekem nagyon bejön
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5996 Dátum: 11 jan 10, 16:37:58 »

Most nem azért mondom ,de Madara a háborút Kabotu és a felélesztettek nélkül ,hogy gondolta??Mármint gondolom úgy indul harcba a nagy arcával ,hogy tuti győz ,de a Zetsuk nem hiszem ,hogy elegendőek lennének ,főleg hogy akkor még Kabuto sem fejlesztette volna őket tovább...Szóval most vagy Madara egyedül akart kiállni a nagyobb harcosok ellen?Vagy harcba tudja küldeni a Bijuukat?

Szóval ez a Kabuto gyerek igen nagy segítség most számára,csak ugye aki ma barát az holnap ellenség...
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5997 Dátum: 11 jan 10, 17:19:16 »

Szerintem úgy gondolta, hogy a hét bijuut még egyesíti valahogyan, hogy a chakrájukat elküldi harcolni, bár ezt nem értem, hogy, de a hét bijuuval tuti elakart menni harcolni. Nem hiába ment oda a kage találkozóra ajánlattot tenni hisz ha nincs semmi kockázata akkor rögtön lerohanta volna az egész nemzeteket, így gondolom a hét bijuut a saját testébe akarta volna tenni vagy valami. Meg azért madara is harcolt volna gondolom és már így önmagába is meggyűlhet szerintem a kageknak a baja ellene mivel lehet legyengült a 1st hokage vivott harcban, de azóta megszerezte a senju dnst meg még a rinnegant, szóval most már szerintem erősebb mint a régi formája, hát még milyen erős lenne ha a hét bijuu jinchurikijére tenné saját magát.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5998 Dátum: 11 jan 10, 21:40:17 »

Szerintem ez hülyeség és nem tudja a hét bijuu-t magába tenni, mert azok úgy nem egységesek. Nem véletlenül 1 bijuu van minden jinchuriki-ben. Max az egyiket tudná magába zárni szerintem, de sztem nem is tenné, mert neki a 10farkú kell és perpill nem hiszem, hogy szüksége van bijuura. Szerintem neki az másra kell, mint például zetsu gyártásra... aztán ha összejönne neki az összes bijuu akkor meg magába zárná az újjáélesztett 10farkút. Na akkor grrr lenne. Ám, hogy ne legyen full off a következő részben most vagy jönni fog egykage vagy pedig elég sokna meghalnak ott, mert kizárt, hogy lenyomják a 7kardforgatót + azt a nem tudom hány vérvonalas nyomit is. Kakashi pedig ne haljon meg.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #5999 Dátum: 11 jan 10, 21:43:47 »

Nem rég valami olyasmit mondott, hogy anélkül is tudja egyesíteni a 10 farkúvá a bijuukat csak éppen nem lesz annyi chakrája, asszem valamikor ezt mondta. És igen a következőkbe elég érdekes lesz ezek ellen harcolni, de én már azt várom, hogy naruto mikor tudja meg, hogy háború van :DD
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Oldalak: 1 ... 398 399 [400] 401 402 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins