rezes
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5970 Dátum: 10 dec 30, 16:44:21 » |
|
én mangastream-en olvastam, hogy a JUMP január második hetéig szünetel, szóval addig várhatóan nem lesz Naruto, se semmi más ami abban jelenik meg.
|
|
|
Naplózva
|
Azt gondolom, hogy az embereket gyerekvállalás előtt egy alkalmassági vizsgálatra kellene küldeni. Ennek egyetlen hátránya az, hogy elég gyorsan kihalnánk.
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5971 Dátum: 10 dec 30, 16:47:58 » |
|
ezt minek írtal le megint? ott van írva eggyel előtte... -.-"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rezes
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5972 Dátum: 10 dec 30, 16:55:31 » |
|
köszi, hogy felhívtad rá a figyelmemet, azt hiszem, most le is ragasztom az F5-öt, hogy azonnal láthassak minden új hozzászólást
|
|
|
Naplózva
|
Azt gondolom, hogy az embereket gyerekvállalás előtt egy alkalmassági vizsgálatra kellene küldeni. Ennek egyetlen hátránya az, hogy elég gyorsan kihalnánk.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5973 Dátum: 10 dec 30, 19:20:00 » |
|
ezt minek írtal le megint? ott van írva eggyel előtte... -.-"
Azért írta le, mert nem ugyanaz, mint ami előzőleg le volt már írva. Nem csak a visszaolvasás a lényeg, hanem hogy meg is értsd, amit visszaolvasol.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5974 Dátum: 10 dec 30, 20:57:56 » |
|
Chakra nem kötekedésből de: én mangastream-en olvastam, hogy a JUMP január második hetéig szünetel, szóval addig várhatóan nem lesz Naruto, se semmi más ami abban jelenik meg. Mate-kun lefordítom neked amit az előző hsz-ben írtam.Janár 5én jön a következő.(persze lehet 1-2 nappal előtte, mert nem egyszer volt már ilyen) Szerk.: Zero megelőzött.
Az utsó manga elméletileg a 2011-es első ha jól emlékszem(vagy nemtom miért rémlik ez :S ). Január második hetéig tuti nem lesz manga.
The next chapter will be out on approximately the 5th of January, 2011. Az infó mangahelpers-ről van.Ez van srácok.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hakoran
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5975 Dátum: 10 dec 31, 19:50:38 » |
|
Pár vélemény az előzőekhez... Szerintem nem lesz 7 kardforgató vs 7 kardforgató harc mivel, mind a zabuza kard mid Samehada nem maradt a faluba és nem öröklődött így nem lett utód kardforgató... Az-az maximum 5 vs 7 lehet... Biztos Tobi fog még tolni kemény jutsukat... pl: Biztos van valami iker jutsu a rinengannal.. Szerintem biztos lesz egy harmadik szem a csávón ami a felső lyukon jeleni majd meg... Majd lesz még kemény feltámasztás... pl: hokagekon kívül a többi kage....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5976 Dátum: 10 dec 31, 20:04:23 » |
|
ja hát hogyne.Kabuto feltámasztja az összes kagét,és majd minden mezei ninjának is ott kell püfölni egy S osztályú ninját?
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5977 Dátum: 10 dec 31, 20:40:49 » |
|
... Szerintem biztos lesz egy harmadik szem a csávón ami a felső lyukon jeleni majd meg...
Nincs harmadik lyuk a maszkon. Nem is volt. És max. akkor lesz, ha Sasuke üt rá egyet a Chidorival, vagy Naruto Remete formában odabök az ujjával. Nézd meg jól a képeket. Az csak festve van.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5978 Dátum: 10 dec 31, 20:51:11 » |
|
és ez már meg lett beszélve kb 3 oldalon keresztül anno
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5979 Dátum: 10 dec 31, 21:18:51 » |
|
De nem értem mé gondolja minden ember,h ott is van egy szeme... ennyire nincs logikájuk???
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5980 Dátum: 10 dec 31, 21:44:48 » |
|
Mert azt hiszik , hogy ő. Tenshinhan. Remélem , jövőhet manga nagyon király lessz ezek után csak az lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
iamhated
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5981 Dátum: 11 jan 01, 10:29:13 » |
|
"Nincs harmadik lyuk a maszkon. Nem is volt. És max. akkor lesz, ha Sasuke üt rá egyet a Chidorival, vagy Naruto Remete formában odabök az ujjával. Nézd meg jól a képeket. Az csak festve van." Szerinte LESZ es jelenik MAJD MEG... Nem allitotta.
|
|
|
Naplózva
|
salala ~ Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5982 Dátum: 11 jan 01, 14:45:27 » |
|
Szerinte LESZ és JELENIK MAJD MEG a szem a (szerinte, bár nem konkrétan kijelentve) már meglévő lyukon...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 01, 15:35:31 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sobbi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5983 Dátum: 11 jan 01, 15:29:59 » |
|
Tóbibaba csak előrelátó volt, teljesen egyértelmű, hogy az orrát plasztikázta oda és az csak légzőnyílás. Teljesen logikus lépés..MINDIIIIG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ha arcon ütik azzal orrba is csaphatják, így csak az orrtörések ellen védi magát. + egyik maszkján se volt soha az orránál nyílás, hogy lélegezzen!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5984 Dátum: 11 jan 01, 16:05:36 » |
|
Ez mind szép és jó, de már nem túl sok köze van az aktuális és előző mangához.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|