boomBUSH
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5895 Dátum: 10 dec 26, 21:02:28 » |
|
Talán van valami pecsét a Kardon, amivel magához tudja idézni, de akkor a többinek is kellene hogy legyen.. Szóval passz
|
|
|
Naplózva
|
Peace is a lie; there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5896 Dátum: 10 dec 26, 21:03:42 » |
|
A többieké új kardforgatóhoz került, biztos rendesen hazsnálatba vették, magukhoz kötötték, Sui viszont csak úgy elragadta, hülyült vele, azt összetörte, anélkül, hogy ilyesmivel foglalkozott volna. Amúgy leeht, hoyg azok is előkerülnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5897 Dátum: 10 dec 26, 21:05:50 » |
|
Én meg hibának tartom hogyha visszahozza a kardokat és eszközöket a történetbe. Ennyi erővel akkor Sasorit is a bábjaival kellett volna harcba küldeni. Kinél lesznek azok a kardok melyeket megörökölt az utódja. Nem tudom hogyan gondolja ezt megmagyarázni Kishimoto. Gondolom rákényszerül majd mert ez nagyon nagy ellentmondás. Szép lesz mikor Méh azt veszi észre, hogy meglógott Shamehada a hátáról ő meg majd lohol utána.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SageYagoUCH
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5898 Dátum: 10 dec 26, 21:09:53 » |
|
Akkor elvileg Raiga-nak is itt kell lennie nem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5899 Dátum: 10 dec 26, 21:11:00 » |
|
Ő csak az animében szerepelt , és ott is gyengén muzsikált , szerintem ha lene is a mangában nem hivta volna vissza őt Kabuto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5900 Dátum: 10 dec 26, 21:14:36 » |
|
meg elvileg pufihoz nem kéne samehadanak visszakerülni? meg az ikerkardnak a kis szemüveges szerelemmanótól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SageYagoUCH
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5901 Dátum: 10 dec 26, 21:17:02 » |
|
Hát ez az, azt írják hogy az utolsó generáció, elvileg Raiga az volt. Ilyenkor ütnek vissza a filler okozta keveredések, ha valaki nem olvas mangát csak animet néz előfordulhat hogy mire idejut a történet (kb2 év ) kicsit meglepődik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5902 Dátum: 10 dec 26, 21:26:24 » |
|
Azért azt elhiheted, hogy Kishimoto is ismeri a fillerben leadott részeket. A forgatókönyv egyik piszkozata vagy valami hasonló biztos megfordul a kezében. Szerintem neki is minimum jóvá kell hagynia a filler történetet és ezáltal tisztába van a szereplőkkel illetve az eseményekkel. Nem csak az animének illetve a fillernek kell igazodni a mangához hanem a későbbi mangáknak is figyelembe kell venniük amik elhangzottak a korábbi fillerekben. Röviden nem tehet egyik sem keresztbe a másiknak. Másrészt a manga írója ezért bármikor kinyúlhat a filler történetek szereplőihez, eseményeihez és abból beemelhet a saját történetébe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5903 Dátum: 10 dec 26, 21:29:16 » |
|
A 3.ik Shippuden filmböl is kiemelte azt a 4 halottat akikböl Hiroku erőt nyert , csak más erőkkel , ennyin mulik a dolog amit Kishi ir az van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5904 Dátum: 10 dec 26, 22:47:25 » |
|
Nem csak az animének illetve a fillernek kell igazodni a mangához hanem a későbbi mangáknak is figyelembe kell venniük amik elhangzottak a korábbi fillerekben.
Nem feltétlenül ,erre pont a Fairy Tail egy ellenpélda , Mashima sensei beintett a készítőknek mert olyan filler jelenetet raktak ami bekavart a későbbi eseményekkel . Aki olvassa az tudja hogy melyik szereplöről van szó. Kabutonak legalább 30 olyan kis bábuja van azon a táblán , hányat akar még írányítani ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #5905 Dátum: 10 dec 26, 22:52:57 » |
|
Azért Kakashi reakciója nem volt semmi... "Nehogy már még őket is..." És valóban igaza van ezt még Kabuto se gondolhatja komolyan. Viszont most az a gáz ,hogy a lelkük se tud már megnyugodni ,mert ugye elvesztették a személyiségüket. Kakashi még egy párat áttud küldeni a Kamuival ,de azok meg szegények ott szenvednének a világ végéig-.- Szóval nem tudom ki rendelkezhet olyan képességgel vagy tudással amivel lelehetne őket pecsételni. Szorul a hurok az az igazság...
Elkéne egy Rinnegan meg egy Gedo mazou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5906 Dátum: 10 dec 26, 23:01:27 » |
|
Csak nekem lenne fura ha valóban eltűnne (most nem emlékszem volt e már benne utalás) a kard, majd felbukkanna a régi gazdájánál? A jutsunak a másolás a lényege, a dojutsukat is lemásolja.. Bár ezek tárgyak de.. Ha valóban így van, az egy kisebb logikai baki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5907 Dátum: 10 dec 26, 23:03:14 » |
|
Szerinetm egyszerűen meg szerezte a akrdot vagy zabuza képes megidézni a kardját mert a romok küzül sztem kidobták volna mert törött.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5908 Dátum: 10 dec 26, 23:04:56 » |
|
Majd Gai sensei a kritikus pillanatban megidézi teknősét és mindenki elmehet a bús bánatba. Kezd egy kicsit úgy látszani, hogy Kishimoto Sasukeról átváltott Kabutora a kedvencek kategóriájában. Ahogy Shikamaru mondaná ez rendkívül bosszantó.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5909 Dátum: 10 dec 26, 23:44:30 » |
|
Mindig vannak ilyen időszakok, amikor egy szereplő nagyon előtérbe kerül. Volt már Shikamaru, Sasuke, Tobi stb.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|