Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #5925 Dátum: 10 dec 27, 12:25:56 » |
|
Mérne lehetne feltámasztani a lelke nincs lepecsételve, csak kell egy kis DNS kell és kész... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5926 Dátum: 10 dec 27, 12:38:10 » |
|
Jó és honnan szerzel te DNS-t???Felzabáltatta magát a cápáival,gondolom Kabuchimaru ott állt és várta h mikor fröccsen egy kis vér....
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
csonti515
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5927 Dátum: 10 dec 27, 12:51:25 » |
|
Sztem ha ilyen nagyba megy a vérvonalas harc meg köd 7 kardforgatója akk most tuti a mizukage aki elég jól nyomja a vérvonalatXD meg a mostani generációjú kardforgató srác is fel fog tűnni. Én örülnék neki ha mind1 ködös visszakapná a kardját mert kard nélkül nem annyira brutálok azért.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
 |
« Válasz #5928 Dátum: 10 dec 27, 13:39:38 » |
|
Én is arra tudnék tippelni, hogy a jelenlegi köd 7 kardforgatója meg jelenik és szembe szállnak az előző generációval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5929 Dátum: 10 dec 27, 14:33:14 » |
|
De Kisame nem tartozik a köd 7 kardforgatójai közé?? Csak kérdem mert ezzel nem vagyok tisztába 
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5930 Dátum: 10 dec 27, 14:39:31 » |
|
Az volt, míg élt. Bár sztem akkor "felmondott" mikor elhagyta a falut, szal valszeg azután belépett helyette más. De ha arra célzol hogy harcolni fog-e akk nem, mert nem idézhető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5931 Dátum: 10 dec 27, 14:50:55 » |
|
Szerintem meg ponthogy nem mondott fel, ahogy Zabuza is tag maradt, miután lelépett. A dolgo a kardokkal öröklődik, nagyon úgy néz ki, úgyhogy, aki viszi magával a kardot, az tag is, amíg nála van, nem tudnak senkit a helyére tenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5932 Dátum: 10 dec 27, 14:57:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 28, 11:08:52 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5933 Dátum: 10 dec 27, 15:44:06 » |
|
Ja amúgy az is kiderült hogy kabuchimaru az edo tensein keresztül tudja mi történik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #5934 Dátum: 10 dec 27, 15:53:18 » |
|
De rámutatott egy gyenge pontjára is. Amíg így tesz addig erősen kell koncentrálnia és ilyen állapotban bizony ha most rátámadnának akkor bajban lenne. Ha a védekezésre összpontosítana akkor pedig elveszíti az idézettekkel az ilyen magas szintű kapcsolatot és nem tudná ennyire irányítani őket. Mire meg újra felvehetné ezt az állapotot addigra meg lehet, hogy eldőlt a másik meccs.
Nem kellett Kabutonak most megszereznie a DNS-t. Lehet, hogy már Orochimaru régen beszerezte amikor tagja volt az Akatsukinak..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #5935 Dátum: 10 dec 27, 17:45:10 » |
|
Hát remélem láthatjuk mindegyiknek a kardját,és a képességét.Bocs a hülye kérdésért de ebbe a generációba lesz Mangetsu?
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #5936 Dátum: 10 dec 27, 17:45:37 » |
|
Szted kutakodna 2 DNS-ért a háború közepén,hogy 1 embert legyengítsen?Esélytelen.
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #5937 Dátum: 10 dec 27, 18:02:42 » |
|
Mangetsu egy ANIME Szereplő semmi köze a mangához ,olvass vissza és rájössz . Ő egy kis senki akit pár Genin levert , na ilyent sztem nem hívna vissza, meg aztán seho nincs a többi megidézetthez képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #5938 Dátum: 10 dec 27, 18:06:49 » |
|
Igen, jó eséllyel ebben lesz, valószínűleg a félhosszú hajú fickó. Dosreis, akire te gondolsz, az Raiga, Mangetsu SUi bátyja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
 |
« Válasz #5939 Dátum: 10 dec 27, 18:09:59 » |
|
Off : elnézést csak ideges vagyok mert sokan ezt kérdezgetik tőlem és már idegesít. ON: Manegtsu az ott állt szerintem mert emlékeztet Suira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|