yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #5730 Dátum: 10 dec 10, 10:28:16 » |
|
Tobinak nem 30 hanem legalább 100 Sharinganja van )) Gyüjtögető életforma xD http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/482/14
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5731 Dátum: 10 dec 10, 11:24:23 » |
|
Azért én nem érzem teljesen őszintének Kabutot úgy általában egyértelmű hoyg nem, de most az edo tensei mesére gondolok. Következő részben Gaara százada ossza majd az észt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5732 Dátum: 10 dec 10, 11:40:00 » |
|
Tetszett ez a rész, kiderült, hogy Marcsi tényleg Minató-bácsit próbálta megidézni. De... nehéz Jiraiya DNS-ét megszerezni... és mi van a levágott karjával? Madarának van Shisui DNSe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsTibi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5733 Dátum: 10 dec 10, 11:48:52 » |
|
1. Orochimaru, nem próbálta megidézni Minatot, mert levan pecsételve a lelke. Azaz próbálta de nem úgy ahogy az animében van. 2. Honnan van Madarának Shisui DNS-e?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5734 Dátum: 10 dec 10, 13:07:29 » |
|
Nála van a szeme Szerk: nincs nála, csak benéztem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 14:06:48 írta Loah »
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #5735 Dátum: 10 dec 10, 13:14:44 » |
|
Nincs nála a szeme.... Danzou elpusztította... Am szerintem max úgy lehet meg neki a DNS ahogy Danou-nak a szem... odament azt vért vett csá
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5736 Dátum: 10 dec 10, 14:16:18 » |
|
Dehogy nincs gyenge pontja. Csak Kabuto még nem tud róla. Olyan nem létezik, hogy az előnyök mellett nincs valami ami gyengébbé is teszi. Legalább is én még olyan dologról nem hallottam ami mindent tudott volna. Az előző részekben is rámutattak egy gyenge pontjára a lélek lenyugtatásával.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #5737 Dátum: 10 dec 10, 14:17:19 » |
|
De a használóra nézve nincsen gyenge pontja , amúgy itt a végén Kabuto képe olyan volt mint egy valódi kígyóé vagy Oroé
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gt12
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5738 Dátum: 10 dec 10, 14:18:53 » |
|
Azért engem meglepett, hogy Fuu-t és Torune-t (azt hiszem így hívják őket) Madara életben hagyta, és csak úgy hopp előhozta őket. Lehet, hogy még tartogat magánál élő shinobikat, egyszer még jó lesz alapon? Már az is megfordult a fejemben, hogy Zetsuból is betartalékolt magának vagy ezret a másik dimenzióba. A téridő ninjutsuk a legalattomosabbak között vannak, az biztos (az edo tensei is elvileg az).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5739 Dátum: 10 dec 10, 14:20:06 » |
|
Kabuto sehol nem mondja, hogy nincs gyenge pontja. Annyit mond, nincs rizikója a használóra nézve. A kettő közel sem ugyanaz. Szvsz, attól, hogy a legerősebb technika(?), lehet gyenge pontja, miért is ne lehetne...? Edo Tensei tér-idő jutsu? Erről kérnék egy manga oldalt, mert teljesen kiment az agyamból, hogy ilyet bárhol is említettek volna.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 10, 14:20:59 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5740 Dátum: 10 dec 10, 14:49:17 » |
|
Edo Tensei tér-idő jutsu? Erről kérnék egy manga oldalt, mert teljesen kiment az agyamból, hogy ilyet bárhol is említettek volna.
Mert, Kuchiyose: Edo Tensei. Az idézés pedig téridő jutsu. (Arról nem is beszélve, hogy a túlvilág vagy ahonnan idézik lelkeket egy másik "térben és időben" van )
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5741 Dátum: 10 dec 10, 14:54:43 » |
|
a túlvilág vagy ahonnan idézik lelkeket egy másik "térben és időben" van
Erre én is gondoltam, de olyan hiteltelennek tűnt. :D Azt meg, hogy Kuchiyose előtaggal illetik, el is felejtettem. :D Ilyen alapon végülis, ja, lehet tér-idő jutsu...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5742 Dátum: 10 dec 10, 15:02:03 » |
|
Öcsém, ez a fejezet számomra enyhén kegyetlenre sikeredett. Totál felcsillantak a szemeim, amikor megláttam Torunét és Fuut. Ugyanis már jó ideje hiányoltam őket, és sajnáltam, hogy Tobi ilyen durván megszivatta a párost. Erre most meg.. Szegények elég szépen megszívták. Főleg Fuu. Igaz, hogy történet szempontjából abszolút nem volt a két "Gyökér" fontos szereplő. Ám ettől függetlenül számomra jelentős, pozitív egyéniségek voltak. És ahoz képest, hogy a manga folyamán szinte minden egyes karakter megtisztelő halállal távozott a túlvilágra, ők durván megszívták. Ui.: Úgy néz ki, jelenleg Kishi szándékosan a számomra szimpatikus, pozitív oldalú karaktereket írtja ki. Először Yamato, majd Anko, most pedig Danzou 2 hű testőre.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5743 Dátum: 10 dec 10, 15:07:29 » |
|
Na, Anko még közel sincs kiírva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5744 Dátum: 10 dec 10, 15:23:06 » |
|
Tisztában vagyok vele. Ahogy Yamato sincs...^^
Ettől függetlenül mindannyian elég szépen meg lettek szivatva. Főleg úgy, hogy kb semmit nem küzdöttek az életükért.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|