Szellem Lovas
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül
|
|
« Válasz #5700 Dátum: 10 dec 04, 15:11:44 » |
|
rini ha jobban belegondolsz a róka mindenkit utál, bár én úgy sejtem, hogy naruto még igen csak elfog beszélgetni a róka komával, és ki békülnek és akkor ez a a túl sokáig használod bele halsz dolog sem lesz akadály utána dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5701 Dátum: 10 dec 04, 16:01:40 » |
|
@ rini67: Ahhoz, hogy "jóban legyenek" neki is fel kell ajánlania valamit, nem is keveset - zsarolni már nem tudja, mivel rosszabb helyzetbe már nem nagyon kerülhetne, szóval igen jó ajánlatot kell tennie.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5702 Dátum: 10 dec 04, 17:06:31 » |
|
Nekem eleve az se teljesen világos, hogy hogy tudja a róka leszívni Naruto Chakráját, amikor jobban le lett zárva, mint korábban... Tök olyan érzés, mintha ezt utólag gyorsan kitalálták volna átgondolatlanul vagy nem tudom. A másik fele, hogyha meg lenullázza Narutot és meghal, a róka is meghal vele együtt, mert a korábbi chakrájához nem fog már hozzáférni az is biztos... Szóval ezek kicsit homályosak egyelőre. Konkrétan Narutonak egy teljesen új harcmodort kell kifejlesztenie ebben az alakban és unalmas már, legalábbis nekem, hogy mindig mindennek van egy olyan hátránya, hogy belehal. Attól függetlenül jó és izgalmas rész volt nagyon. A rókának nem feltétlenül gond, ha meghal. Lehet, hoyg tud róla, lehet, hogy nem, lehet, hogy csak kénylemetlennek találja, de feltámad, hi igazán megüti a sarkát. Viszotn szerintem ha Naruto, akinek az ereje még mindig fenntartja a pecsétet, és akitől folyamatosan szivárog abba/a rókába a chakrája valamilyen szinten, meghal, a pecsét összeomlik és a róka midnenféle akadály nélkül tör ki visszaszerezve az erejét, ami így falak nélkül szépen visszaömlik hozzá. Azt meg eddig is tudtuk, hogy Naruto chakrája kapcsolatban állt a régi pecséttel, és hogy a bijuu és a jinchuuriki chakrarendszere összefonódik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 17:21:36 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5703 Dátum: 10 dec 04, 17:18:53 » |
|
A róka csakrából van és a csakrája most 2helyen található, ott van Narutóban (ami több mint Narutoé) és van egy része lepecsételve is ami szívja Naruto saját csakráját. A lepecsételt róka elszívhatja Narutó összes csakráját akkor elméletileg mind a ketten meghalnak de a Naruto "területén" lévő róka csakra "kiszökhet". Szerintem ilyesmi állhat a dolgok mögött.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5704 Dátum: 10 dec 04, 18:37:56 » |
|
Szerintem jó rész volt.Én a tobi-kabutó szálra vagyok a legjobban kíváncsi.Tobi azt mondta,ő fogja kihasználni kabutót,vajon ezt majd hogy csinálja?Szerintetek?Ja és ezt is vegyétek figyelembe: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/5 .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 04, 18:39:18 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #5705 Dátum: 10 dec 04, 18:49:57 » |
|
Most, hogy a Rin'negan birtokosa jóval több esélye van Kabuchimaru ellen - akár még a rejtélyes 6. Edo idézés ellen is. De ha másként nem megy, hát ő lesz Sasuke új szemeinek elsőszámú tesztalanya.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #5706 Dátum: 10 dec 04, 18:54:07 » |
|
Amúgy http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/489/19 itt kabuto azt mondja, hogy "Ezt csak a Második Hokage és Orocshimaru tudta használni." A másodikról volt infó hogy tényleg használta is? Mert az Edo Tensei-t elvileg Marcsi találta ki... és előző HSZ-t nem idézünk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5707 Dátum: 10 dec 04, 19:36:06 » |
|
Nem, ez eredetileg a Második jutsuja volt, úgy emlékszem Sarutobi említi mikor Orochimaru használta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5708 Dátum: 10 dec 04, 23:01:22 » |
|
Tényleg suigetsuval és juugóval mi van? Már nagyon jó lenne ha előtérbe kerülnének,nem lenne baj ha már a következő fejezetben,már nagyon rég nincsenek .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5709 Dátum: 10 dec 05, 16:00:27 » |
|
Én azon sem lepődnék meg, ha már nem is szerepelne többet Suigetsu és Juugo...
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
trees
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #5710 Dátum: 10 dec 05, 16:52:02 » |
|
Én azon sem lepődnék meg, ha már nem is szerepelne többet Suigetsu és Juugo...
Sosem voltak fontos,vagy erős szereplők.Maximum abban játszhatnának később szerepet,hogy Sasukét visszatérítik Konoha oldalára,mint ahogy eléggé meghatották akkor is,amikor Bee ellen 3szor támasztották fel(+Karin ugye).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gerimaster
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5711 Dátum: 10 dec 05, 17:38:05 » |
|
Visszanéztem és szerintem most már biztos Madara a Hasirama klónról szerzi a karokat http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6Ezenkívül most, hogy Naruto nagyjából rendelkezik a kyubi erejével má képes Fukasaku rácsatlakozni a vállár Shimával és utána bekapcsolni a jinchuuriki módot, akkor nagyon erős lenne Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5712 Dátum: 10 dec 05, 17:47:42 » |
|
Nem biztos hogy rátudnának menni a vállára,mert nem békült ki a kyuubival,bár ebbe nem vagyok biztos.Szerintetek sikerülne narutónak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KPeti01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5713 Dátum: 10 dec 06, 01:32:25 » |
|
Hali! Remélem, hogy meg tudja majd csinálni Fukasaku samával a fúziót, hiszen itt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/425/9 azt mondja, hogy a Kyuubi akadályozza meg, de ő meg ugye már le van zárva, tehát - véleményem szerint legalábbis - ez nem lehet többé probléma (bár ahogy Naruto csakráját el tudja szívni lezárt állapota ellenére, akár ezt is megakadályozhatja, no mind1) és akkor viszont az sem gond, ha a róka szívja a csakráját, hiszen sennin módban már tényleg nagyon sok van neki, már csak azért is merthogy annak segítségével győzte le anno. Így pedig Sasukénak is méltó ellenfele lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5714 Dátum: 10 dec 06, 02:13:03 » |
|
De remeteként a saját csakráját használja nem a rókáét, így a róka nem tudja elszívni...
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
|