24 nov 01, 00:39:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511117 alkalommal)
0 Felhasználó és 45 vendég van a témában
Hórusz87
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5565 Dátum: 10 nov 19, 14:05:05 »

Ezekkel egy normális háborúban talán működne a dolog de a 100.000 Zetsunak egy tucat shinobi semmi.
Ha viszont Kabuto a céljuk, miért nem küldtek jobb embereket??? Raikage, Kakashi, Gai, Oa és kész(ők bírnák a tempót, jól képzettek és lenne is esélyük)

Nem hiszem, hogy Kabuto lenne a céljuk, mivel Kankuro mondta, hogy ha megölnék, akkor se szűnne meg a jutsuja.
Pontosan én sem értem a dolgot, egy rajtütő egységnél olyan embereket tudok elképzelni, akik nagy területre kiterjedő, pusztító jutsukat használnak (és akiket ebből a csapatból ismerünk, azok ennek az elvárásnek szerintem nem igen felelnek meg).

Talán az lehet a feladatuk, hogy kisebb biztosított bázisokat hozzanak létre az előre nyomuló főseregnek, közben pedig csapdákat létesítsenek. Talán még 1-2 főember elfogása és kivallatása információ szerzéshez.

Sasori ereje, azért egy kicsit megcsappant, mivel a Sakura ellen vívott harcban elvesztette a bábseregét és saját felturbózott testét, így szerintem "csak" másokat fog irányítani.  
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5566 Dátum: 10 nov 19, 15:09:18 »

Én azt nem értem, hogy Sai bátyja honnan tudja, hogy Sainak hívják? Nem úgy volt, hogy Danzou nevezte el Sainak a küldetése idejére? http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/281/18

Valaki említette, hogy esetleg akkor hallotta meg, amikor Kankurou megdicsérte Sait. Megint más valaki szerint ez butaság. Pedig nem az. Sai kb. 5-10 méterre állt/guggolt a bátyója becsapódása által vájt krátertől, amikor Kankurou rákiáltott. 5-10 m-ről meg meg lehet hallani a kiabálást.
De hogy szőrszálhasogató magyarázaton kívül ésszerűbbet is mondjak: Katonai eligazítás. ^^

... A visszahozott lelkek lepecsételése nekem is jó ötletnek tűnik, feltéve, hogy nem csak a Shiki Fuujinnal lehet ezt megcsinálni. :S Viszont akár Kabuto irányítását is meg lehetne törni felettük, mint azt a Yondi is tette Tobi és a Kyuubi esetében(http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/7) már az is segítene, hisz gondolom, nem mindenki harcolna az oldalán, ahogy láttuk (http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/516/6).

Az Edo Tensei irányítási mechanizmusának és annak, ahogy Tobi irányította a Kilencfarkút, semmi köze egymáshoz.

Most komolyan ez a rajtaütő osztag tudja, hogy lehet ki iktatni a "zombikat" csak éppen nincs rá emberük...  csakraérzékelő, bábmester, byakugan használó, föld elem használó, egy kardforgató és Sai ?? Nevet
Ezekkel egy normális háborúban talán működne a dolog de a 100.000 Zetsunak egy tucat shinobi semmi.
Ha viszont Kabuto a céljuk, miért nem küldtek jobb embereket??? Raikage, Kakashi, Gai, Oa és kész(ők bírnák a tempót, jól képzettek és lenne is esélyük) ...

A rajtaütő osztag nem feltétlenül harci csapatot jelent. Itt inkább taktikai egység. Feladata a csapdaállítás, vagyis "elaknásítják" az ellenség feltételezett haladási irányában fekvő területeket. Ezzel feltartóztatják őket és egyben meg is tizedelik a soraikat.
Az már más kérdés, hogy a Zetsuk elvileg a föld alatt mennek, vagyis a földfelszínen elhelyezett csapdák lehet, hogy fittyfenét sem fognak érni. ^^"
Kabuto pedig nem a céljuk. Annyi az egész, hogy minden csapat parancsba kapta, hogy ha meglátja Kabutót, akkor próbálják elkapni. De nekik nem feladatuk levadászni "Sisak"-ot. ^^
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 15:10:24 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5567 Dátum: 10 nov 19, 15:42:54 »

öhm, chakra, mit értesz ebben az esetben azon, hogy katonai eligazítás?
am az, hogy hallotta, sztem még most sem túl erős egy indok, mert az emberek nem úgy szólítják az ismerőseiket ahogy másoktól hallják, hanem úgy ahogy ők ismerik őket... nemtom nekem ez evidens, de lehet én vagyok fantáziátlan Hümm-hümm
egyébként kankuro nagyon felkészültnek tűnik, van egy olyan érzésem, hogy elpics*zz@ sasorit...
Naplózva
dfreak
Újonc
*

« Válasz #5568 Dátum: 10 nov 19, 15:54:26 »

Szerintem is Kankuro ideges, sőt látszik rajta. xD Remélem láthatok egy Sasori vs Kankuro harcot. xP Lehetőleg most Kankuro teszi helyre Sasorit. Nevet
De... olyan jó együtt látni megint Deidarat, és Sasorit. ^^ Akatsuki párokat tökre bírom úgy együtt... és Itachi-san is visszajött. *-* Remélem nem lesz Kakashi vs Itachi. xD
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5569 Dátum: 10 nov 19, 17:44:29 »

öhm, chakra, mit értesz ebben az esetben azon, hogy katonai eligazítás?...

Azt, hogy az Edo Tenseijel visszahozott emberkéknek tartottak némi tájékoztatót a helyzetről. ^^ Bár ez meg ott bukik meg, hogy ha úgyis távirányítású bábnak szánja őket Kabuto, akkor minek vesződne a helyzet elmagyarázásával és a célpontok bemutatásáva...? ^^"
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 17:45:02 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
sunyi96
Chuunin
*

Rejtőzködő fórumozó

« Válasz #5570 Dátum: 10 nov 19, 22:11:18 »

Azt, hogy az Edo Tenseijel visszahozott emberkéknek tartottak némi tájékoztatót a helyzetről. ^^ Bár ez meg ott bukik meg, hogy ha úgyis távirányítású bábnak szánja őket Kabuto, akkor minek vesződne a helyzet elmagyarázásával és a célpontok bemutatásáva...? ^^"

Talán Kishi húzta egy picit az időt? Vagy lehet más oka is ennek? Nem tudom  Gondolkozik. Viszont az ESH (Egyesített Shinobi Haderő) rajtaütő osztaga szépen időt veszít a harccal. Minél előbb ki kell építeni a csapdákat,megfigyelési eszközöket,hogy előnyben legyenek. Bár a metrózó Zetsu-sereg ellen mennyire lesznek hatásosak a csapdák,az kérdéses... El kell intézni a harcot röviden,vagy elterelő taktikát alkalmazni Kankuroéknak. Deidaraék most nyerő helyzetben vannak jelenleg, ebből veszíteni csak a bolond tud. Várom a következő fejezetet Mosolyog.
Naplózva
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #5571 Dátum: 10 nov 20, 00:47:36 »

Hát én abba reménykedem hogy észre veszik, hogy "Zetsu és pajtásai" vakondosat játszanak, mivel már látni szeretnék egy igazi aprítás ESH részéről Pontosan , gondolom a chakra érzékelő csapat vagy egy Byakuganal kivitelezhető.
ÉS én már érzem Sasori végét mos Kankuro jól megtanítja hogy kell "bábozni" igazán bow
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5572 Dátum: 10 nov 20, 00:49:42 »

Én nagyon kétlem, hogy Sasorit elintézik már így a háború elején. Csalódásként érne, ha mégis...
Naplózva
Zohan-san
ANBU újonc
*

« Válasz #5573 Dátum: 10 nov 20, 00:52:41 »

Engem nem érne nem nézem le, de Kankurot  elnézve jól felkészültetett  ellene sőt az egész háborúra tehát Sasorinak semmi jót nem jósolók  Neeem
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #5574 Dátum: 10 nov 20, 01:17:34 »

Nekem nem az lenne csalódás ha Sasorit elintézik,hanem ha pont az a Kankuro intézi el,akit nem rég különösebb megerőltetés nélkül,simán elintézett. Na ez lenne csalódás.
Naplózva

Szellem Lovas
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Inkább halok becsülettel, mint élek becstelenül

« Válasz #5575 Dátum: 10 nov 20, 09:45:26 »

Nem hinném, hogy Kankuro belesétálna kétszer ugyan abba a hibába, szerintem jó alaposan ki dolgozott egy még hatékonyabb támadási módszert amit csak ő ismer és senki más, így sasorinak elég nagy meglepetést okozhat Kankuro
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #5576 Dátum: 10 nov 20, 09:46:03 »

Érdekes lesz ez, főleg, hogy kankuro sasorit használja bábként.. sasori vs sasori, hm nem rossz.  Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5577 Dátum: 10 nov 20, 12:50:35 »

Érdekesnek ígérkezik, de vegyük azt is figyelembe, hogy Kankuro még nem igazán halhat meg. Másodsorban Sasori igazi ereje a saját maga készített bábokban volt úgy mint a 3. kazekage vagy a 100 bábjában. Ezek most nem állnak rendelkezésére míg Kankuro rendelkezik a saját maga által módosított bábjaival valamint agyilag is fejlődött az eltelt idő alatt egy kicsit. Ő feltudott készülni az ellenfélből mikor megtudta, hogy találkozhatnak újra Kabuto idézése révén Sasorival. Erre viszont a halott Sasorinak semmi esélye nem volt. Másrészt Sasori valamennyire megkötött szinten tud harcolni Kabuto által, hiszen Kabuto nem engedheti teljesen szabadon az akaratát.

Itt is az várható, hogy az elején jól megszorongatják Kankuroékat Deidaráék, de a felmentő sereg éppen időben odaér vagy egy remek húzás miatt megfordul a harc kimenetele.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5578 Dátum: 10 nov 20, 13:08:24 »

Nekem pont hogy az jött le, hogy a feltámasztott Akatsuki tagoknak visszaadta a szabad akaratukat is. Főleg a mostani fejezetben...nem úgy tűnt, hogy Sasorit és Deidarát irányította volna.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5579 Dátum: 10 nov 20, 13:15:59 »

Valamennyire akkor is megkötés alatt kell lenniük, hiszen akkor ellene is fordulhatnának. Ha jól emlékszem valami olyasmit mondott, hogy jobban szabadjára engedi őket mint Orochimaru tette, de ez azt is mutatja, hogy nem teljesen szabadok.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 370 371 [372] 373 374 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins