Takahane
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5550 Dátum: 10 nov 18, 21:40:47 » |
|
Engem nagyon érdekel hogy szegény Yamatoval mi lesz, meg ami fontosabb hogy ez egy háború és valószínűnek tartom hogy sok kedves ismerőstől meg kell váljunk, sok lesz a halott úgy érzem, tetszik a történet alakulása csak mintha kicsit el lenne kapkodva itt a vége felé, szerintem Kishi-san már nagyon be akarja fejezni. Látszik is, a szálak már kezdenek összefonódni nagy rejtélyek nincsenek már ( itachi akatsuki orochimaru, 9 farkú ) már tényleg csak Tobi van meg Sasuke. Szó-Szó véleményem szerint 1 éven belül vége lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #5551 Dátum: 10 nov 18, 21:42:59 » |
|
Most már végleg kiderült,hogy nem lehet megölni az feltámasztottakat,még akkor se ha megölnék Kabutot,csak a lélek lepecsételésével.Hát az elég nehéz lesz....Omoi a végére bekeményített xD ,de szerintem Kankurouék elfognak bukni.Már nagyon várom a jövőhetet,hogy megtudjuk mi lesz
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5552 Dátum: 10 nov 18, 21:58:59 » |
|
Hát ez nagyon jóó fejezet volt Váróm a folytatást és ennek ez az aggodalmas ninja szöveg nagyon bejött és a végén a csattanó Kishi vmi hihetetlen Szegény Sai
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KPeti01
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5553 Dátum: 10 nov 18, 22:13:30 » |
|
Sziasztok! A visszahozott lelkek lepecsételése nekem is jó ötletnek tűnik, feltéve, hogy nem csak a Shiki Fuujinnal lehet ezt megcsinálni. :S Viszont akár Kabuto irányítását is meg lehetne törni felettük, mint azt a Yondi is tette Tobi és a Kyuubi esetében( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/7) már az is segítene, hisz gondolom, nem mindenki harcolna az oldalán, ahogy láttuk ( http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/516/6).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5554 Dátum: 10 nov 18, 22:32:34 » |
|
Érdekes ez az új információ az Edo Tenseiről. Egy kérdés: Azt már tudjuk, hogy ha Kabuto meghal, akkor a testek nem fognak eltűnni. Na de mi lesz az önkontrolljukkal?
A végén még az lesz, hogy Asuma és a többi feltámasztott jófiú a háború után majd vidáman élik tovább zombi életüket.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
CsTibi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5555 Dátum: 10 nov 18, 22:38:46 » |
|
Igen erre már én is gondoltam, csak még nem öntöttem szavakba gondolataimat. Am sztem nem tudják kinyírni Kabutot. Mivel megvannak neki Orochimaru képességei, akárhányszor kibújhat a bőréből, csak genjutsuval bírnák elfogni, ahhoz meg sztem közönséges genjutsu nem elég, ide már Uchiha kell. Legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5556 Dátum: 10 nov 18, 22:49:10 » |
|
Igen erre már én is gondoltam, csak még nem öntöttem szavakba gondolataimat. Am sztem nem tudják kinyírni Kabutot. Mivel megvannak neki Orochimaru képességei, akárhányszor kibújhat a bőréből, csak genjutsuval bírnák elfogni, ahhoz meg sztem közönséges genjutsu nem elég, ide már Uchiha kell. Legalábbis szerintem.
Nem bújhat ki akárhányszor,csak kb. olyan 5-ször szerintem.Igen,abban pedig egyetértek veled hogy közönséges genjutsuval nem fogják tudni elfogni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5557 Dátum: 10 nov 18, 22:51:48 » |
|
Főleg hogy rengeteg chakrát zabál, ahogy Sasuke is említette az Itachival vívott harc során.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5558 Dátum: 10 nov 18, 22:52:32 » |
|
A végén még az lesz, hogy Asuma és a többi feltámasztott jófiú a háború után majd vidáman élik tovább zombi életüket.
Ez az, ami ha megtörténne. hatalmasat csalódnék. Valami olyasmit bírnék elképzelni, hogy mikor a feltámaszottak eltűnnek, épp a szeretteik közelében lesznek. Mondják majd nekik, hogy jó volt újra találkozni, etc, etc. De remélem nem lesz olyan feltámasztott, aki Kabuto esetleges veresége után éli tovább - ahogy te fogalmaztál - zombi életét. Nekem tényleg hatalmas csalódás lenne. Kabuto halála esetén visszakapnák az önkontrolljukat...ez tűnik a leglogikusabbnak, de eziránt nem vonnék le még következtetéseket és nem állítok fel semmi idióta elméletet. :D akárhányszor kibújhat a bőréből
Meg lett jegyezve, hogy ez rengeteg chakrát emészt fel, amiből gondolom neki sincs végtelen mennyiségű. :)) Emellett is biztos vagyok benne, hogy Kabuto nem kis erő tulajdonosa most. Szerk.: hmm, sikeresen be lettem előzve ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 18, 22:53:08 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #5559 Dátum: 10 nov 19, 00:37:49 » |
|
Most komolyan ez a rajtaütő osztag tudja, hogy lehet ki iktatni a "zombikat" csak éppen nincs rá emberük... csakraérzékelő, bábmester, byakugan használó, föld elem használó, egy kardforgató és Sai ?? Ezekkel egy normális háborúban talán működne a dolog de a 100.000 Zetsunak egy tucat shinobi semmi. Ha viszont Kabuto a céljuk, miért nem küldtek jobb embereket??? Raikage, Kakashi, Gai, Oa és kész(ők bírnák a tempót, jól képzettek és lenne is esélyük) A hőforrás és a felhő közt a térképen a 12. oldalon az ott tuti a rejtet köd? Csak azért, mert egy régebbi térképen az délebre lévő szigeten volt.
Nah ezek szerint a mostani fejezetben már nincs köd faluról szó hanem a hőforráson kívüli másik falu/ország a fagy. Ezt szerintem javítani kéne... az 515ös fejezet angoljában ugyan mist volt a térképen és ezt helyesen magyarra ködként lett fordítva de az nem lehet... mert az a víz országának faluja ami egy szigeten van...
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5560 Dátum: 10 nov 19, 01:59:42 » |
|
Na, azért bőven vannak itt még rejtélyek.. sőt.. egyre nagyobba keverés. A hat út, amiből csak hármat ismerünk egyenlőre, és egy óriásit kevert a sztorin megint, az igazi Izanagi, az egész keverés rikodou sennin körül, Tobi valódi kiléte és céljai, Orochimaru helyzete céljai és kapcsolata Tobi terveivel és ismereteivel, Kabuto rövidebb és hosszabb távú céljai, Itachi ajándéka, Naruto pontos kapcsolata Rikodouval, vagy akár a mibenléte etc.etc. Ez így hiányosan felskiccelve is jóóó hosszú időre elég. Kishimoto ha akarja vontatottság és erőltetés nélkül tudja ezt még évekig folytatni. Egy bő tíz éves mangánál egyébként az, hogy a mangaka "tervezheti a befejező szálat" nem feltétlenül jelent olyan közeli befejezést.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 02:00:15 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5561 Dátum: 10 nov 19, 10:30:07 » |
|
Dehogy tudja. Miután lefutnak a kötelező körök (Akatsuki tagok vs Shinobi csapatok, Háború) kénytelen lesz neki állni a szálak kibogozásának (vagy még közben megteszi). Ha húzni akarja az időd, akkor a Kabchi által idézett titokzatos koporsó az utolsó szalmaszál, amibe egy olyasvalakit kell állítani aki az egész Tobi által elmesélt Ridoku-Juubi-2 Sennin fiú történetet megborítja. És ez már nem is időhúzás, hanem egy teljesen új Saga kezdődne a mangában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #5562 Dátum: 10 nov 19, 12:08:59 » |
|
STM, amiket felsoroltál, azokat bőven le lehet rendezni 1 év lefolyása alatt. Gondoljunk csak bele. Anno ugyanezt mondta mindenki Naruto szüleiről és a Kyuubi Konohai pusztításáról, hogy ezt is még mennyi idő lesz elmagyarázni. És mi volt? Kishi' lerendezte az egészet kemény 7 manga fejezetben. Egyébként is jól láthatóan elég tisztességesen rákapcsolt a mangaka, sőőt az utóbbi időben rengeteg dolgot el is kapkodott, főleg az első 200-300 fejezethez képest.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #5563 Dátum: 10 nov 19, 13:03:16 » |
|
Igaz-igaz, de a "le lehet rendezni" nem jelenti, hoyg le is lesz rendezve. Most tényleg jobban pörögnek a dolgok, de azért nem hiszem, hogy Kishimoto most már midnent egy nagy robbanásban le fog tudni. Jó, persze sok minden nagyon összefügg, de akkor is, egy évben van mondjuk szűk ötven fejezet, és az azért nem olyan sok, kb. annyi telt el a kage találkozó óta... hacsak a háború nem zajlik le "egyszerűen", nagyobb, részletesebb különálló harcok és visszaemlékezések nélkül, és ezzel nem ér véget a sztori... hmm.. szerintem még vagy/legalább kétszer annyi lesz. Persze minden azon múlik, hogy Kishi és a shoouenjump milyen tempóban akar végezni. Persze lehet, hoyg csak az beszél belőlem, hogy bár érdekel a végkifejlet, de még egy pár évig elolvasnám a mangát, ha úgy van
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 19, 13:07:10 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5564 Dátum: 10 nov 19, 14:04:10 » |
|
Úgy szeretnék látni egy Deidara vs Sai fightot De van egy olyan érzésem, hogy ilyen ugysem lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|