Krieg
|
|
« Válasz #5385 Dátum: 10 nov 06, 13:45:49 » |
|
Ez biztos a Raikage apja? Itt csak az áll, hogy ő a Harmadik Raikage. Azt nem tudjuk, hogy ő a mostani (gondolom Negyedik) Raikage apja lenne...javítsatok, ha tévedek. :))
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SenninNaruto
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5386 Dátum: 10 nov 06, 15:02:31 » |
|
Még 100%-ra nem lehet tudni, hogy ő-e, de nagyon hasonlítanak egymásra, amiből könnyen lehet következtetni arra, hogy az apja, de ha nemis az apja, az biztos hogy rokonok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5387 Dátum: 10 nov 06, 15:44:55 » |
|
Tényleg az van,amit mondtam,hogy Kabutomaru minden erősebb shinobit megpróbál úgy kiiktatni,hogy egy általa kedves személyt életre hív és harcba küldi ellene...Durva háború lesz...Az Akatsuki a shinobi-világ ellen..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5388 Dátum: 10 nov 06, 16:11:52 » |
|
Most hogy ennek a mangának a borítóját néztem,kitaláltam egy elméletet ami szerint madarának azért nincs fms-e mert a 6 út eléréséhez fel kel adnia,remélem értitek hogy mondom,lehet a következő fejezetben lessz utalás rá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #5389 Dátum: 10 nov 06, 17:06:41 » |
|
SenninNaruto te nem ismered a "biztos" szó jelentését?-.- Mégis milyen megbízható forrás alapján mered azt állítani ,hogy rokonok ,vagy egyesek azt ,hogy konkrétan az apja.Azt kéne írni ,hogy szerinted ez meg az ,mert így félrevezeted az embereket és jönnek a hülyeségek ,mint pl az ,hogy Kisame felbukkant a füstfelhőben
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SenninNaruto
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5390 Dátum: 10 nov 06, 17:55:17 » |
|
Azért nem lehet összekeverni ezt a két dolgot...itt konkrétan látszik a hasonlóság a 3. Raikage és a mostani(4.Raikage) között. De ha ez annyira fontos akkor, úgy mondom hogy: szerintem vagy az apja, vagy legalábbis rokonok. Remélem így már megfelel!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5392 Dátum: 10 nov 06, 23:00:42 » |
|
Lehet hogy őt is feltámasztja ha meglátja Narutót...előjön a perverziója hogy ráküldje az öreg Ero.senint
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
MiNamikaze
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5393 Dátum: 10 nov 06, 23:20:00 » |
|
egyébként, én vagyok az egyetlen aki számit még pár múltbéli ninjára, aki meg van idézve csak nem mutatták? mivel neji apja mellet is van olyan alak aki nem fért bele a képbe, meg látható, h jópár koporsó sorakozik ott. szal én emiatt nagyon bízok benne, h látjuk még jiraját harcolni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #5394 Dátum: 10 nov 06, 23:34:24 » |
|
Ha jön Jiraiya, akkor már tényleg végem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5395 Dátum: 10 nov 07, 00:35:17 » |
|
Wooow! Dan él! ...
Ez azért enyhe túlzás. Mondjuk úgy, hogy visszatért... ^^" Jiraiyát pedig minden oldalon felhozza valaki. Kellene egy kis Visszaolvasás no jutsu. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #5396 Dátum: 10 nov 07, 00:47:46 » |
|
Én arra sehogyse tudok rájönni h kiaza fekete tüskés hajú pasas Zabuza mellett a lap szélén...
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #5397 Dátum: 10 nov 07, 04:47:02 » |
|
Először őrá tippeltünk: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/494/3 (jobb felső sarok). De a mellény nem egyezik. A Zabuza mellett álló fickón Rejtett Szikla falusi mellény van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/454/4
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5398 Dátum: 10 nov 07, 08:12:52 » |
|
amúgy igen valszeg a 3. raikage a 4. apja mivel 1x valahol írák h a Jinchuurikik mindig a vezető valamelyik hozzátartozója szokott lenni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
lambomax
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #5399 Dátum: 10 nov 07, 08:36:56 » |
|
Egyébként a confirmed spoiler alapján a tüskés hajúnak Gaara egyik beosztottjának kell lennie(Gaara's aide).
"The rest of them are skilled fighters who made a name for themselves" (Zabuza, Haku, Kimimaro, Asuma, Hanzou, Chiyo-baa, Gaara's aide, Neji's father)."Ezek közül mindhez tudunk párosítani egy arcot egyedül Gaara's aide-hoz nem.Konklúzió a tüsi hajú lesz ő.Persze csak ha a confirmed spoiler hiteles.Mondom csak HA hiteles.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|