Tegnap én is mondtam ,de az összes hozzászólásomat törölték, pedig képet is csináltam!!! ...
5 hulla, 5 koporsó, a füst meg az idézéstől van:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/21Ha ennyiből nem világos, akkor egy kicsit jobban kell koncentrálni.
Na jah Oro nem tehet arról, hogy amikor harcolt a 3.hokage ellen még nem haltak ki az Aka tagok. ...
Orochimaru azért hozta vissza pont Hashiramát és Tobiramát, mert ők voltak Sarutobi-sensei mesterei. Pszichológiai hadviselés.
... És a végére még egy überhülye kérdés: Ha ,,chio" nagyi képes volt életre kelteni dolgokat életében, akkor ezt most halála után is megteheti?
Chiyo nagyi ott a saját életerejét adta át Gaarának. Az Edo Tensei egy lelket hoz vissza egy hullába, aminek szerintem nincs olyanja, mint életerő. Lelke van, meg chakrája, hogy tudjon jutsuzni. ^^
...
Egyébként betojás ez a papi, (Tsuchikage) Deidarával szórakozott egy csomó ideig, hagyta elszökni, és még azt is, h Yamatót elrabolják, utána meg fogja magát és felemeli a sziget méretű gigantikus teknőst és arrébb viszi. Érdekes.
...
Milyen már, h berakják a chunin Shikamarut helyettes vezetőnek a jounjin Temari mellé, mikor Kankurou is vezető.
...
Kabuto zombihadserege meg... Chiyo? Wow akkor legalább a papit is mellétehette volna, gondolom az is olyan kemény legény mint a nagyi.
...
Asuma? mi volt rajta olyan különleges?
...
És őő miért olyan különlegesek a senjuk? Ezt sosem értettem. Szerintem elbújhatnak (hattak) az Uchihák mellet. Azt értem, h a chakrájukat életerővé(?) alakítják és abból képesek fákat növeszteni/teremteni, de ez édes kevés lehetett.
...
Ja, szórakozott vele... Tényleg, most, hogy mondod, Deidara nem is egy Akatsukis S-osztályú bűnöző volt, hanem egy senki genin, aki még csak most jött ki az Akadémiáról... -.-
Hogy Yamatót hagyta elrabolni...? Elég nehéz úgy megakadályozni valamit, ha az ember nincs ott... A "visszaidézet" Manda 2.0-át meg még egy Kage sem tudja visszarángatni...
Nem értem, miért gond, hogy Shikamaru helyettes parancsnok? Ő egy géniusz, csak lusta, mint a dög. Ezt jól tudja Tsunade, Temari és mindenki más is. És nem éppen mellesleg, egy parancsnoknak legalább annyira kell a taktikai érzék, mint az erő.
Choyi nagyi meghalt, ezért tudta Kabuto visszahozni. De az öccse, a másik öreg életben maradt, azért nincs itt.
Hogy Asuma miért olyan különleges...? Talán csak nem azért, mert a Harmadik Hokage fia, és egyben a Testőrninják volt tagja? ^^
Hogy miért különlegesek a Senjuk? Csak pár példát mondok:
- Első, Második, Ötödik Hokage,
- Rikodou sennin két fia(?) közül nagyon valószínű, hogy ők az ifjabb tesó leszármazottai,
- Ők az egyiket Rikodou hat útja közül. ^^
- A fa elem nem csak tüzelőgyártásra jó, hanem a bijuukat is remekül vissza lehet fogni vele. Ahogy Senju Hashirama is tette.