24 nov 24, 16:02:13 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2554227 alkalommal)
0 Felhasználó és 24 vendég van a témában
viking60i
Akadémiai tanuló
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5355 Dátum: 10 nov 05, 08:46:08 »

Nagyon jó rész volt!!!!Csak azt nem értem, hogy Chouji mit keres a távolsági harcosoknál????Tudtommal már bocsi, de sztem ő pont, hogy közelharcos. De mind1...Gai meg lehet, hogy amiatt akadt ki sztem, mert Kakashi lett a parancsnoka... Nevet

Gai azért akadt ki mert előtte küzdött kisamevel és kinyitotta a kapukat és ezért minden izma elszakadt.
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5356 Dátum: 10 nov 05, 09:17:25 »

Jiraya nem támadt föl nem hozta vissza senki..... A rajtaütős dolog meg nem hülyeség de szerintem Ankoék fognak előbb lépni vagy egyszerűen csak kiszúrják őket...a lényeg szerintem hogy kinyiffannak

A másik meg szerintem sem lesz éppen túl boldog Sasuke amikor meglátja majd a bratyót feltámasztott hullaként...remélem ha a végén kiderül Kabuchimaru cselszövése ak Sasuke rúgja szét a férgesét Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5357 Dátum: 10 nov 05, 10:52:24 »

Ám tényleg milyen jó lenne, ha majd Sasuke rúgná szét Kabuto seggét. Mivel anno Orochimarunak a Sharingan volt a mániája és Itachi be is szivatta rendesen ezért jó kis párhuzam lenne, ha  most az "erősebb" Orochimarut (Kabutot) az erősebb Sharingan verné le. Remélem értitek mire akarok kilyukadni.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #5358 Dátum: 10 nov 05, 12:24:24 »

Jézusom,ez a fejezet naggyon baró! Ohh My God Alig várom már a kövit.Ezért megérte elmenni Kishimoto-nak adatgyűjtésre! Nevet
Amúgy szerintem Kabutomaru terve az lehet a feltámasztottakkal,amit már részletekben leírt vki: pl Shikamaru vs Asuma vagy ami még durvább lenne: Tsunade vs régi szerelme( Dan).Szerintem ez arra megy ki am h megtalálják a legerősebb shinobik gyengepontját. Mondjuk én nem láttam hogy ott lett volna,de nyugtassatok meg: Ugye Yondaime Hokage nincs ott? Mert akkor szerintem én gutaütést kapok. >.<#És azért félelmetes,hogy milyen erőkkel vonulnak harcba. Itt mostmár naggyon háború lesz (jó,nem sok értelme volt a mondatnak,de értitek,nem? Hümm-hümm)
Csak mondjuk épp arra gondoltam,hogy ha Naruto tanárait nézzük: Jiraya meghalt smirksweat ; Kakashi éppen túlélte ; és mostmár ha Yamato életben maradna,az nem lenne éppen igazságos Kishimoto-tól. És erre nem meghalt? Vagyis szerintem meghalt,mert ott,ahol az utolsó oldalon láttuk,nem igazán lehet életben. De ahogy ebben a mangában lenni szokott, még várhatunk fordulatot.
Meg aztán a másik: Bee milyen okosan ott tartotta már Narutót! Ördögi
Mert ugye csórikám ment volna már haza, meg hát azért tuti,hogy neki is feltűnt,hogy gáz van.Amúgy ha most az egyesült haderőhöz vitték a teknőst,akkor engedik egyáltalán harcolni a Jinchuurikiket vagy csak azért vannak ott,hogy könnyebb legyen őket védeni? Mert ha Naruto rájön,hogy mi is folyik valójában,akkor aztán legyen is bármilyen rafinált Bee,mert nem fogja tudni visszatartani.
Azért én reménykedem abban,hogy Sasuke tényleg felkapja vizet, amikor meglátja Itachit. Kellene már Kabutomaru-nak egy kiadós verés. Meg-bár ennek kb 0 az esélye-jó lenne ha Sasuke észre térne kicsit és rájönne,hogy Itachi akaratát kellene követnie.De ugyebár amilyenné változott,nincs rá sok esély.
Amúgy eszembe jutott valami: Karin aztán hova lett? Lehet,hogy csak én nem vettem észre,hogy mi lett vele, de azután,hogy Inoichi (vagy vki--nem rémlik már,hogy ki  smirksweat ) faggatta,azután úgy nem esett róla szó.
Bocsika,hogy ilyen hosszú hsz lett belőle,nem ekkorára terveztem. Csak ki kellett írnom már magamból bye bye
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #5359 Dátum: 10 nov 05, 13:01:18 »

Karin tényleg eltűnt...DE nem csak Karin...Mi van Suigetsuval és Juugóval???? Emberek nem láttuk már őket emberemlékezet óta (régebb óta nem láttuk őket mint Sasuke ami ugye nagy szó).....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #5360 Dátum: 10 nov 05, 13:39:36 »

Karin valószínűleg egy konohai börtönben van Suigetsu meg Juugo meg a szamurájok börtönében.
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5361 Dátum: 10 nov 05, 14:55:08 »

karin sztem is börtönben van, de kétlem h suigetsut sokáig bent lehetne tartani vhol. Bár lehet hogy olyan magáncellát kapott mint marcsinál volt, vagy vmi áramos kerítéssel épitették körbe h meg ne lógjon Nevet
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #5362 Dátum: 10 nov 05, 15:04:24 »

Lehet hogy így van de már érdekelne hogy mi van velük...mondjuk suigetsut én is 1 aksira kötném rá ha esetleg nem beszélne....Meg még arra vagyok kíváncsi hogy ak most Sasuke semmit nem tud a történésekből? Mert azt remélem vágja hogy Kabuchimaru "velük" van......
Naplózva

szake
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5363 Dátum: 10 nov 05, 16:24:32 »

Mi van ha Ankoék csapatát elfogják és belőlük is ilyen koporsós izé lesz....ezt nem tudom elmondani,de tuti hogy értitek:D
Nah sz'al ha ez lenne akkor félre tudnák vezetni őket és gondolom az erősebbek indulnak el levadászni a nagyokat (persze ezeket vezetik félre) közben megindulnak Madaráék és ők ütnek rajtuk nem ők rajtuk xD
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5364 Dátum: 10 nov 05, 16:34:02 »

Kabutó egyszerűen egy isten lett,az ereje senkiéhez sem hasonlítható szerintem,kíváncsi vagyok mi sül ki ebből a háborúból,nagyon jónak ígérkezik.Meg remélem minden szereplőt kishi felfog tápolni,meg pl. a kagék igazi erejét is megtudni,mert biztos azok is tudnak néhány jutsut amit még nem mutattak...
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 16:44:10 írta juura » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5365 Dátum: 10 nov 05, 17:07:16 »

nem valószínű hogy harcolnak ankoék, de pén lenne h meghalnak, kabu feltámasztja, és kémként visszaküldi őket Nevet
Naplózva
SexP
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

MaNgA_ReAdEr

« Válasz #5366 Dátum: 10 nov 05, 17:09:13 »

én ezzel az edo tensei-l kapcsolatban nem értem, hogy bár szerintem is megkell legyen itachi sharinganja nagato rin'neganja mert nélkülük nem lennének gyengék de kimagasloan erösek se (szerintem) bár talán itachi a sharigantol független genjutsuaival ... na és ha meglesz a szemük és a feélesztett emberekböl keszedik a szemüket akkor igy lehet vegülis rin'negant "másolni" vagy miután kiszedték a szemét az áldozat felajánlott tag "sima" szeme lesz belöle?
Naplózva

xD JaH egyetértek xD
Én tudom mit jelent... Nyelvesít
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5367 Dátum: 10 nov 05, 17:20:52 »

Nem lenne belőle semmi. Egy marék mocsokká bomlana, ami visszamászna a helyére utána. Az első és a második végtagjai is hasonlóként viselkedtek.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5368 Dátum: 10 nov 05, 17:49:17 »

Tegnap én is mondtam ,de az összes hozzászólásomat törölték, pedig képet is csináltam!!! ...

5 hulla, 5 koporsó, a füst meg az idézéstől van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/21
Ha ennyiből nem világos, akkor egy kicsit jobban kell koncentrálni.

Na jah Oro nem tehet arról, hogy amikor harcolt a 3.hokage ellen még nem haltak ki az Aka tagok. ...

Orochimaru azért hozta vissza pont Hashiramát és Tobiramát, mert ők voltak Sarutobi-sensei mesterei. Pszichológiai hadviselés.

... És a végére még egy überhülye kérdés: Ha ,,chio" nagyi képes volt életre kelteni dolgokat életében, akkor ezt most halála után is megteheti?

Chiyo nagyi ott a saját életerejét adta át Gaarának. Az Edo Tensei egy lelket hoz vissza egy hullába, aminek szerintem nincs olyanja, mint életerő. Lelke van, meg chakrája, hogy tudjon jutsuzni. ^^

...
Egyébként betojás ez a papi, (Tsuchikage) Deidarával szórakozott egy csomó ideig, hagyta elszökni, és még azt is, h Yamatót elrabolják, utána meg fogja magát és felemeli a sziget méretű gigantikus teknőst és arrébb viszi. Érdekes.
...
Milyen már, h berakják a chunin Shikamarut helyettes vezetőnek a jounjin Temari mellé, mikor Kankurou is vezető.  No comment
...
Kabuto zombihadserege meg...  Chiyo? Wow akkor legalább a papit is mellétehette volna, gondolom az is olyan kemény legény mint a nagyi.
...
Asuma? mi volt rajta olyan különleges?
...
És őő miért olyan különlegesek a senjuk? Ezt sosem értettem. Szerintem elbújhatnak (hattak) az Uchihák mellet. Azt értem, h a chakrájukat életerővé(?) alakítják és abból képesek fákat növeszteni/teremteni, de ez édes kevés lehetett.
...

Ja, szórakozott vele... Tényleg, most, hogy mondod, Deidara nem is egy Akatsukis S-osztályú bűnöző volt, hanem egy senki genin, aki még csak most jött ki az Akadémiáról... -.-
Hogy Yamatót hagyta elrabolni...? Elég nehéz úgy megakadályozni valamit, ha az ember nincs ott... A "visszaidézet" Manda 2.0-át meg még egy Kage sem tudja visszarángatni...

Nem értem, miért gond, hogy Shikamaru helyettes parancsnok? Ő egy géniusz, csak lusta, mint a dög. Ezt jól tudja Tsunade, Temari és mindenki más is. És nem éppen mellesleg, egy parancsnoknak legalább annyira kell a taktikai érzék, mint az erő.

Choyi nagyi meghalt, ezért tudta Kabuto visszahozni. De az öccse, a másik öreg életben maradt, azért nincs itt.

Hogy Asuma miért olyan különleges...? Talán csak nem azért, mert a Harmadik Hokage fia, és egyben a Testőrninják volt tagja? ^^

Hogy miért különlegesek a Senjuk? Csak pár példát mondok:
- Első, Második, Ötödik Hokage,
- Rikodou sennin két fia(?) közül nagyon valószínű, hogy ők az ifjabb tesó leszármazottai,
- Ők az egyiket Rikodou hat útja közül. ^^
- A fa elem nem csak tüzelőgyártásra jó, hanem a bijuukat is remekül vissza lehet fogni vele. Ahogy Senju Hashirama is tette.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 17:50:47 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
szake
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5369 Dátum: 10 nov 05, 18:15:01 »

A volt Jinchuurikik szerintetek elég erősek a bijuu-jaik nélkül is?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 356 357 [358] 359 360 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins