24 nov 01, 00:56:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511322 alkalommal)
0 Felhasználó és 147 vendég van a témában
SenninNaruto
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5370 Dátum: 10 nov 05, 18:24:55 »

Shikamaru helyettes parancsnokká való kinevezését én nagyon jó ötletnek tartom hisz ő a legokosabb ember ebben az egész egyesített shinobi haderőben(sztem legalábbis így van), akkor higgadt is ami szintén jó dolog, és a shougiban szerzett tapasztalatai most jól fognak jönni szerintem!
A Jinchurikik meg biztos hogy elég erősek a byuujuk nélkül is, tuti hogy látunk tőlük pár jó kis technikát!
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 18:26:04 írta SenninNaruto » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5371 Dátum: 10 nov 05, 18:29:17 »

Nah ez az amiben én enyhén kételkedek. smirksweat

Ha már csak Yugitoból indulok ki, tőle is mindössze néhány papírjegyzet felrobbantást láthattunk.
Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy Utakata mennyire fog hajazni a filler sztoriban kialakított imidzsére.xD
(Jutsuk terén meg pláne.x'D)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
SenninNaruto
Újonc
*

« Válasz #5372 Dátum: 10 nov 05, 18:42:36 »

Jó hát biztos nem lesznek vmi hihetetlen erősek, de értékes "bábuk" azért. Amúgy énis nagyon kíváncsi vagyok Utakatara így byuu nélkül Nevet
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5373 Dátum: 10 nov 05, 19:09:59 »

Bocsi, ha volt már... Mit jelent az a kanji az új fejpánton? Nagyon stílusos tetszik Nevet
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5374 Dátum: 10 nov 05, 19:15:19 »

Meglepő módon azt jelenti: shinobi. :D
Naplózva
Fujii
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Emerarudo no me hiryuu tenma

« Válasz #5375 Dátum: 10 nov 05, 19:19:50 »

Ja, szórakozott vele... Tényleg, most, hogy mondod, Deidara nem is egy Akatsukis S-osztályú bűnöző volt, hanem egy senki genin, aki még csak most jött ki az Akadémiáról... -.-
Hogy Yamatót hagyta elrabolni...? Elég nehéz úgy megakadályozni valamit, ha az ember nincs ott... A "visszaidézet" Manda 2.0-át meg még egy Kage sem tudja visszarángatni...

Nem értem, miért gond, hogy Shikamaru helyettes parancsnok? Ő egy géniusz, csak lusta, mint a dög. Ezt jól tudja Tsunade, Temari és mindenki más is. És nem éppen mellesleg, egy parancsnoknak legalább annyira kell a taktikai érzék, mint az erő.

Choyi nagyi meghalt, ezért tudta Kabuto visszahozni. De az öccse, a másik öreg életben maradt, azért nincs itt.

Hogy Asuma miért olyan különleges...? Talán csak nem azért, mert a Harmadik Hokage fia, és egyben a Testőrninják volt tagja? ^^

Hogy miért különlegesek a Senjuk? Csak pár példát mondok:
- Első, Második, Ötödik Hokage,
- Rikodou sennin két fia(?) közül nagyon valószínű, hogy ők az ifjabb tesó leszármazottai,
- Ők az egyiket Rikodou hat útja közül. ^^
- A fa elem nem csak tüzelőgyártásra jó, hanem a bijuukat is remekül vissza lehet fogni vele. Ahogy Senju Hashirama is tette.

Teljesen igazad van. Egy-két dolgot nem gondoltam át teljesen. Sajnálom!

Többieknek: Elolvastam az utcsó 3-4 oldalt....
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 20:58:33 írta Fujii » Naplózva

[/center]
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5376 Dátum: 10 nov 05, 21:59:12 »

Naruto önkéntelenül is hozzásegítette az első nagy lépéshez a shinobi világot: Egyesített Shinobi Haderő. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 22:00:03 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #5377 Dátum: 10 nov 05, 22:05:21 »

Naruto önkéntelenül is hozzásegítette az első nagy lépéshez a shinobi világot: Egyesített Shinobi Haderő. kacsint
De amúgy tényleg...A Kage-találkozón,ahol Konoha nevében Danzou volt,csak marakodtak,nem iagzán egyeztek meg...és hát utána robbant be Zetsu,onnan meg persze K.O volt az egész...Szóval ez NAAGY szó Pontosan
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5378 Dátum: 10 nov 06, 00:12:34 »

Igazából Madara bejelentésére léptek egységre, de végülis mindegy...

Gaara nem biztos, hogy jó választás fővezérnek. Nincs meg az a seregvezetési gyakorlata, amivel a Raikage vagy a Tsuchikage rendelkezik, háborús tapasztalata sincs.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #5379 Dátum: 10 nov 06, 08:33:03 »

A jinchuurikik byuu nélkül..? Ezzel az erővel másokat is megidézhetett volna kabuto.. Valami erejük biztosan lesz, máskülönben csak a helyet foglalnák, szaladgálnának a csatatéren eszeveszett módon..
Naplózva
Ice007
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #5380 Dátum: 10 nov 06, 09:32:37 »

5 hulla, 5 koporsó, a füst meg az idézéstől van: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/21
Ha ennyiből nem világos, akkor egy kicsit jobban kell koncentrálni.
Ezt miért nekem írtad Chakra? Én is az mellett vagyok\voltam hogy a képen nem látható Kisame.

Naplózva

szake
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5381 Dátum: 10 nov 06, 12:02:24 »

Szerintem valami közel hozzátartozója lehetett benne.Lehet hogy gyereke?Vagy ilyesmi?  Gondolkozik
De mindegy majd meglátjuk  kacsint
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #5382 Dátum: 10 nov 06, 12:09:25 »

Hát őszintén,én nem tudom,de ha van valami,amivel még Madarát is lehet zsarolni... smirksweat
Mindenesetre nagyon remélem,hogy kiderül és nem halasztja sokáig Kishi-mester... bow
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5383 Dátum: 10 nov 06, 12:50:20 »

...
Ezt miért nekem írtad Chakra? Én is az mellett vagyok\voltam hogy a képen nem látható Kisame.

Moderátor:
Arra válaszoltam, hogy miért lett törölve az a hsz, amit kérdeztél. Előtte már vagy 2 oldal óta ment a vita azon a butaságon.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #5384 Dátum: 10 nov 06, 13:09:38 »

Itt Raikage Apja:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/494/2
Naplózva
Oldalak: 1 ... 357 358 [359] 360 361 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins