Wow ez nagyon ütős fejezet volt.
Már régóta nem érdekel a Naruto csak úgy szokásból olvasgatok bele, de ez most nagyon felkeltette a figyelmem.
A "régi szép idők" juttak róla eszembe.
Egyébként betojás ez a papi, (Tsuchikage) Deidarával szórakozott egy csomó ideig, hagyta elszökni, és még azt is, h Yamatót elrabolják, utána meg fogja magát és felemeli a sziget méretű gigantikus teknőst és arrébb viszi. Érdekes.
Milyen kemény Oro
Még Madara tervére is rájött
Kezdem megszeretni
És ezek után szerintem is él (legalábbis remélem)
Milyen már, h berakják a chunin Shikamarut helyettes vezetőnek a jounjin Temari mellé, mikor Kankurou is vezető.
Gaara mint Főparancsnok, WoW. Tényleg Tsunadet kellet volna inkább, 2 háború után azért már vágja a dolgokat.
Hol a többi Kage am? Egyedül Gaara parancsnok meg a szamurájok vezetője, tuti lesz itt is vmi különleges stratégia.
Kabuto zombihadserege meg...
Volt Akatsuki tagok oké... Volt Jinchuurikik? jó oké... Volt Kagék?
oké...
Zabuza oké... de Haku? Róla is tudtak? H a fenébe? Tüskehajú vki nem tom ki de oké... (gondolom a köd 7 kardforgatójának egyike) Kimimaro teljesen oké... Chiyo? Wow akkor legalább a papit is mellétehette volna, gondolom az is olyan kemény legény mint a nagyi. Hanzou oké...
Asuma? mi volt rajta olyan különleges? Tsunade volt párja wow kíváncsi leszek a képességére.
Ez nagyon durva lesz azért. Nem tudok megmarad-e az összes képessége a zombiknak, de ha igen akkor a ninjának befellegzett.
Itachi - amaterasu, susanou stb
Sasori - 100 báb
Nagato - 6 pain?
Chiyo 10 báb
Hanzou legyőzte a 3 legendás sannint
És lehetne sorolni...
Tuti, h Kabuto a 3. oldalra áll, vagy máshová,lehetetlen, h ez mind ellenük menjen. Szerintem Zetsuékat is ő akarja majd valahogy irányítani, csak Madara céljaira... nem hiszem, h ennyire segítőkész lenne.
Gaaraéknak ott az apja. Tsunadénak a szerelme. Nejiéknek Neji apja. Shikamaruéknak Asuma... Stb.
Ha csak ezeket nézzük már kivan ütve pár ember.
Jah és egyébként Madara valszeg tudja vagy rájön, h mit akar Kabuto és lehet azért nem ellenkezik egyenlőre mert Oro (Vagy vmi hozzákapcsolódó)is egy út lenne a 6 közül?
És őő miért olyan különlegesek a senjuk? Ezt sosem értettem. Szerintem elbújhatnak (hattak) az Uchihák mellet. Azt értem, h a chakrájukat életerővé(?) alakítják és abból képesek fákat növeszteni/teremteni, de ez édes kevés lehetett.
Bírom, h sejtekből létrehozta Madara Hashiramát, Kabuto meg Manda2tőt x3
Na mind1 a lényeg, h tök izgi és várom a következő fejiket