24 nov 24, 17:43:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2554349 alkalommal)
0 Felhasználó és 21 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5325 Dátum: 10 nov 04, 18:05:06 »

Az élőholt sereg csak ráadás.

Ne felejtsük el hogy Madara mostani állapotában olyan erős, mint Itachi és Pein szorozva kettővel.

Apropó, Kabuto hogy támasztotta fel Nagatót amikor Konannál volt a teste?
Naplózva
Szebi60
Újonc
*

« Válasz #5326 Dátum: 10 nov 04, 18:10:01 »

Hát ez jó fejezet volt de szerintem tuti hogy az Akatsuki nyer ha Narutoék nem szállhatnak be.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5327 Dátum: 10 nov 04, 18:11:30 »

Ezt a témát minden újonc eljátsza?

Gman. Deidara se darabokban van, pedig cafatokra robbantotta saját magát.

Az Edo Tensei nem a testet, hanem a lelket hozza vissza. Majd az pedig felveszi az adott hulla régi testét.

Komolyan mondom, ezt már szlogenbe ki kéne írni a Fórum neve mellé.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5328 Dátum: 10 nov 04, 18:39:20 »

lol észre se vettem h nincs ott konan Nevet Pedig tényleg ő is erős lenne.
És akk madara mellé sétál... "Helló, élek xD"
Naplózva
gerimaster
Chuunin
*

« Válasz #5329 Dátum: 10 nov 04, 19:06:41 »

Attól még én is sajnálom, hogy nincs köztük Jiraiya.

Élessze fel Orochimarut, bár neki a lelke Kabutoban van vagyis lehet, hogy nem tudja.
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5330 Dátum: 10 nov 04, 19:12:27 »

Nincs Kabutoban... ahogy nem is halott... legrosszabb esetben több darabban van, és valamelyik halottnak tekinthető, de akkor sincs egyik sem Kabutoban.
Őszintén, miért hiszed, hogy ott van, amikor láttad Sasukéban, majd Yamata no Orochiként rajta kívül?
Naplózva
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5331 Dátum: 10 nov 04, 19:14:37 »

Sziasztok.

Lehet hogy baromságot fogok kérdezni, vagy már kitárgyaltátok, de most a zetsuk képesek fa elemet használni?  Vagy az az elejtett mondatt kabutótol, hogy nem fogja a zetsukon alkalmazni a mérget mire is vonatkozott? esetleg arra, hogy a zetsuk a méreg hatására bemondják az unalmast?
Esetleg a zetsu klónok képesek még mindig átvenni néhány ember tulajdonságát?

Amugy nem kötekedésböl, de az akásoknál 5 koporsó van, és 5-en vannak. Nem kell odaképzelni ami nincs ott. Amugy is erős volt Kisame is, csak azért a kardja nélkül nem egy überállat.

És a végére még egy überhülye kérdés: Ha ,,chio" nagyi képes volt életre kelteni dolgokat életében, akkor ezt most halála után is megteheti?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5332 Dátum: 10 nov 04, 19:16:29 »

Igen... kabutoban a DNSe van nem a lelke. De a lelke elvileg nem idézhető mert le van pecsételve ita-ita susanoojának a kardjába. Bár nem biztos h nem lehet idézni, de én ugy gondolom. Meg mit ér azzal hogy feléleszti? Már túlszárnyalta a legtöbb dologban...

A Chiyo-s dologra: Szerintem igen. De nem hiszem h kabu erre utasítaniá, mert ő is képes rá, de még írányíthatja is a feltámasztottat Mosolyog
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5333 Dátum: 10 nov 04, 19:25:39 »

Na, jó akkor egy ksi összegzés. Orochimaruból némi burjánzó hús és hasonlóként duuzaadó hátramaradt chakra került KAbuto-kunba.
Ita--Ita Susanooja nem nyelte el, csak éppen "kiszívta" Sasukéből, és a materializálódik Orochi nagy részét lepecsételte...
...de(!) Orochimaru "lelke"/"magja"/"öntudata" miután kiszakadt Sasukéből, egy nagy adag chakra beáldozásával megmenekült, emrt, mint láttuk, azonnal "levált" pár kissebb kígyó a "tőnél" és lehullott.  Egyről szokás tudni, ez eléget az amaterasuban, tehát tényleg meghalt...
..de(!) több kígyó volt, mápedig ezek szerint ORochimaru alapvetően életben van, mert ezeket nem láttuk elégni, csak azt az egyet, mai msáfelé mászott, márpedig Ksihi' nem ok nélkül rajzolta ezt így.

Az a KAbuto, aki annak idejéna  a testét is neki ajánlotta, és akiben ott él az életért lüktető chakrája,ha Orochimaru halott lenne, visszahozta volna. De nem lehet ár képes, mert Orochimaru nem halott. Az a kérdés, mi lett a kígyókkal, az igazi Orochimaruval.
Részemről, különösen mióta Kabuto beszélt is a "farkához", inkább azt vélem "a fejnek".
Azaz valószínünek tartom, hogy valahogy visszajutott Kabutohoz, és "egyesültek".

Mellesleg Kabuto smemiben nem tett túl Oron, semmi nem utal rá, hogy ő ne tudott volna "több" edo tenseit hazsnálni, az pedig, hogy más a pecsét, nagyobb az öntudat.. előny is, hátrány is.
 A "fehérkígyó alakja" pedig láthatólag kisebb, gyengébb, satnya.
Manda 2, rajta kívül nem jut eszembe semmi, ami tényleg bármivel jobb lenne az eredetinél.

Annak is oka van, hogy Tobi fejében egyre többször bukkan fel Orochimaru, méghozzá mindig nagyon érdekesen.. Ksihi a "nagy visszatérését" készíti elő, Tobi "ellenfeleként" mutatja be, valakiként, aki sokat tud róla, és a dolgairól, és aki maga is érdekelt ezekben a dolgokban (kutatta az Izanagit is)...
 Kabuto eddig ténykedése alapján nagyon úgy néz ki, hogy ebben a háborúban három oldal van, és az egyiket, ami megosztja a másik kettőt, hogy uralkodjon, valaki az árnyékból mozgatja, és egyetlen "egészen élő" ember képviseli...
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:31:48 írta STM » Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5334 Dátum: 10 nov 04, 19:30:45 »

Mellesleg Kabuto smemiben nem tett túl Oron, semmi nem utal rá, hogy ő ne tudott volna "több" edo tenseit hazsnálni, az pedig, hogy más a pecsét, nagyobb az öntudat.. előny is, hátrány is.
 A "fehérkígyó alakja" pedig láthatólag kisebb, gyengébb, satnya.
Manda 2, rajta kívül nem jut eszembe semmi, ami tényleg bármivel jobb lenne az eredetinél. Bármit is mondatott vele Kishi', láthatólag nem akarja a Oro helyére emelni, ő csak jelenleg képviseli a gazdáját.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/489/19
Ebből én arra következtetek, hogy Kabuto igenis felülmúlta Orochimarut. :)) (és a Második Hokagét)
Azt sosem állítottam, hogy Orochimaru helyére állítja, kétlem, hogy Kabuto kísérletezgetni fog DNS-ekkel meg egyéb bizbaszságokkal.
Szerk.: mondjuk egy kis olvasgatás után ezt találtam: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/13
Itt Tobi mondatából az jön le, hogy Kabuto kísérletezett Hashirama sejtjeivel és a mérget is ő fejlesztette ki.
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:35:44 írta Krieg » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5335 Dátum: 10 nov 04, 19:33:08 »

Bármit is mondatott vele Kishi', láthatólag nem akarja a Oro helyére emelni, ő csak jelenleg képviseli "a gazdáját", hogy egy nemrégi megjegyzésre utaljak a mangából.
Oké, hogy Kabuto, miközben játssza az önállósodó kamaszt, ezt mondja, de miben is jobb az edo tenseie? Ez egyenlőre nagyon üres kijelentésnek tűnik nekem.

AMúgy nem akartam ebbe így belemenni, csak úgy jött Nevet
De a "három oldalra" visszatérve, Kabuto a búvóhelyükre vezette Konohát, és ez msot be is ütött a Zetsuk felfedezésével.. nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem nem jött le, hogy ez alapján msot a "Shinobi haderő" most akkor az Akatsukit "otthon" akarja megtámadni, vagy mire is készülnek?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:36:59 írta STM » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5336 Dátum: 10 nov 04, 19:39:35 »

Nem emlékszem hogy Kabutonak kellett volna használnia bármilyen pecsét tőrt. Ez már felülmúlásnak minősül.

Szerk: Az a kép részlet olyan mintha oda hányt volna valaki, elsőre nem tudtam mit kivenni belőle, de így ránézve most olyan mintha a hányásba valaki egy tőrt állított volna. Ja hogy az Dei?
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 04, 19:47:12 írta SSS » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5337 Dátum: 10 nov 04, 19:42:09 »

Mi? Hogy te nem emlékszel, az hol jelent "felülmúlást" Kabutonak?
Mert kellett Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/513/3
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #5338 Dátum: 10 nov 04, 19:44:15 »

Valószínűleg a bázist akarhatják támadni, mert a kagék is is tengeri támadást említettek. Meg, hogy aki az első csapást méri, az győz. Meg rajtaütő osztag. Így igen, én valószínűnek tartom, hogy a bázist készülnek megtámadni.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5339 Dátum: 10 nov 04, 19:46:00 »

Na jah Oro nem tehet arról, hogy amikor harcolt a 3.hokage ellen még nem haltak ki az Aka tagok.

Kabuto pedig egyértelműen nincs Tobival. Minek vezette oda a szövetségeseket az Aka rejtekhelyére??? plusz olyan eszközei vannak amik jók Zetsu(k) ellen... és még Tobit is megfenyegette, Saskét akarja.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Oldalak: 1 ... 354 355 [356] 357 358 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins