24 nov 01, 04:25:25 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512370 alkalommal)
0 Felhasználó és 95 vendég van a témában
eszti-san
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

CsiziDani..It's YOU!!o.0

« Válasz #5160 Dátum: 10 okt 22, 20:18:16 »

hát én mindenesetre remélem h naruto nem olyan hülye amiennek most látszik,mert az tényleg nagy csalódás lenne Nevet..de am izgi kis rész volt:D
Naplózva
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5161 Dátum: 10 okt 22, 20:49:37 »

Hmm nem hittem hogy most meg tud lepni Kishi de sikerült neki...Yamatot elrabolni nagyon logikusnak tűnt mint 2 Jinchurikvel meg 1 Kagéval harcba szálni.Tobi szemei nem nagy meglepetés szerintem mindenki ilyesmire számított (Esetleg még el tudom képzelni hogy Madara összeolvasztotta a másik Rin'negant 1 sharingannal,az pedigen a homlokán lévő pontban,vagy a maszk 3.Sharingan csóvában Tobi feje búbján lehetne,bár még milelött valaki belekötne,megjegyzem ez csak a személyes feltételezésem.)Amúgy Kabuto nem hagyhatta vona harcolni még Deidarát?Elvileg nem úgy van hogy egy Edo Tensejel föltámasztott halottat nem lehet fizkailag elpusztítani?Bár tudja a vér már mi hogy is van ebben a mangában.....Ja és végezetül szerintem Kb 1 hónap telt el azóta hogy 2 hetes szünet volt,mostmár ez rendszer lessz szerintetek?Számomra kezd 1 csöppet irtálóvá váni ez...
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5162 Dátum: 10 okt 22, 20:52:14 »

Nem csak neked, nekem is.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #5163 Dátum: 10 okt 22, 21:17:31 »

Nem rendszer, hanem ünnep lesz Japánban, ha jól tudom. Örülj hogy nem egy hónapot vesz ki, mint Oda bácsi tette!

Hát mit mondjak... oké, jópár új infót szereztünk de összességében azért ölég láma harc vót ez, nu. Bár azt sejthettük, hogy nem fog egyből a "tökéletes Jinchuuriki" és a "Hülyegyerek" után menni.

Mellesleg lehet, hogy Yamato ellenállóbb lesz Madara szemtechnikájával szemben mint bárki más lenne, elvégre Hashirama DNS-e van benne, ő meg ugye lenyomta Madarát, mint a bélyeget.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #5164 Dátum: 10 okt 22, 21:25:32 »

Amúgy Kabuto nem hagyhatta vona harcolni még Deidarát?Elvileg nem úgy van hogy egy Edo Tensejel föltámasztott halottat nem lehet fizkailag elpusztítani?Bár tudja a vér már mi hogy is van ebben a mangában...

hát sztem azért nem kabuto testesíti meg a chakraparadicsomot, és gondolom az edo tensei fenntartása nem kevés chakrát emészt fel...
ami engem leginkább zavart ebben a részben (a tatuf@szon kívül) az az, hogy narutot lassan már vmi múzeumban kéne mutogatni, amilyen hülyeségeket beszél (beszéltet vele kishi). nem értem mért jó ez, mért kell porig alázni, meg alapból az a személy aki 13 évesen nem akar kutyát sétáltatni, mert neki igazi ninjaküldetés kell, nehogy már vigyorogva vizsgálgassa a tatuk f@szát egy felhőrejteki "szigeten", mert neki azt mondják, hogy erre csak ő képes, meg h mekkora S-osztályú misszió.
mondjuk fura, h narutoban fel sem merül a kérdés, h más mért nem képes behatóan vizsgálgatni óriásállatok nemi hovatartozását... >.<#
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 21:26:59 írta MiNamikaze » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #5165 Dátum: 10 okt 22, 23:49:42 »

A durva az, ha az új "üzemmódját" használta volna Naru... másodperc tört része alatt ott van Kabuto előtt és most mehetne egy jó harc amit halál komolyra vett volna.(így meg lehet beadják neki, hogy Yamatot leváltotta az öreg kage és csak folytassa a sziget lényeinek írkálását)
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5166 Dátum: 10 okt 23, 07:11:23 »

elég aljas fejezet volt, szerintem  >.<#
-Nem akarták elmondani Narutónak az igazat, úgyhogy hülyét csináltak belőle megint.
-Yamatót akarják felhasználni

De számomra az volt az érdekes, hogy Zetsu tekintete olyan gyanakvó volt. Szerintem tart Orochimarutól.

én is félnék ha vki kísérletezni akar rajtam (föleg ha az a valaki már 1000+ gyilkosságban (és sikeres/sikertelen kísérlet végrehajtásásban) részt vett).
Naplózva
manorott
Gennin
*

« Válasz #5167 Dátum: 10 okt 23, 09:53:01 »

hát nem tudom h ki h van vele de engem Naruto az utóbbi 2-3 fejezetben kezd idegesíteni.Nem tudom h miért kellet megint előhozni a hülye 11 éves szintű Narutot.Pedig már nagyon kezdtem megkedvelni,mert végre kezdett megkomolyodni erre jön ez a tatuf@sz dolog.
De most az egész manga nem tetszett.Olyan volt mint egy hülye hálivúdi film amiben a "gonoszok" elrabolnak egy "ártatlan" embert gonosz céljaik megvalósításához.
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5168 Dátum: 10 okt 23, 10:06:48 »

Nekem nagyon fura volt az, hogy Naruto-ra újra ráragasztották a 'hülye' jelzőt. Csak én érzem úgy, hogy ez nem így van, és Narutonak leesett valami?

Egyszer én is arra gondoltam, hogy Naruto sejt valamit, ezért játszotta meg a hülyét. Végül is a földrengéses dolog olyan volt, mintha egy dobozba zárt állatokat valami megmozdítaná.

manorott Engem Orochimaru Kabutós külseje idegesít, ha tudni akarod. Annyira ronda, hogy az már szánalmas!
Naplózva
sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5169 Dátum: 10 okt 23, 12:22:50 »

Észrevettétek, hogy mennyire hasonlít cápa Kisamére  Kabuchimaru jelenlegi alakja? Nevet
http://kepfeltoltes.hu/view/101023/Naruto_514_13-472-01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5170 Dátum: 10 okt 23, 12:53:39 »

Jó . de semmi közük 1 máshoz.
Hasonlitanak és enyi. .
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
sulooman
Chuunin
*

« Válasz #5171 Dátum: 10 okt 23, 13:30:26 »

Na és én mit írtam? "mennyire hasonlít". Ennyi, pont. Nem vetettem fel semmi káoszelméletet, csak megírtam az észrevételemet. Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 14:14:09 írta sulooman » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5172 Dátum: 10 okt 23, 13:38:25 »

Őőő. Most lehet hülye vagyok, de ezek hasonlítanak?xD  smirksweat
Mondjuk ennyi krézi pofa után nem csodálom, hogy kezdenek egyformák lenni a karakterek.^^ Amit főleg szeret alkalmazni Kishi, azok a csúcsos állak. Nevet
Pl.: Gedou Mazou, Hachibi, Sasuke Susanooja, Deidara C2 sárkánya, Orochimaru fehér kígyó alakja, Kabuchimaru, stb.

On:
Végre egy fejezet, ami viszonylag elnyerte a tetszésemet. Hála Kabuto sunyi tervének, amire szerintem senki sem számított. Bár rohadtul remélem, hogy Yamato nem purcan ki. Ő talán az egyetlen kedvenc karakterem a pozitív oldalról.T.T

Egyébként az 505., az 511. és most az 513. fejezet után is kihagyás jön...
Lehet védeni Kishit, de ez azért már tényleg kezd idegtépő lenni, és pont.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 13:41:11 írta Dant-C » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

« Válasz #5173 Dátum: 10 okt 23, 14:35:11 »

Azért arra kíváncsi lennék, hogy Kishimoto hogyan gyűjt adatot. A japán fürdőlátogató nők és lányok erkölcsének védelme érdekében remélem, hogy nem úgy, mint Jiraiya-sama. ^^"
Szerintem Yamato felhasználása a következő lesz: Ugye láttunk valami olyasmit, hogy az éppen meditáló Gedo Mazo popsijából nő ki valamiféle lótuszvirágos, hosszú, húsos szárú növény, amiből Hashirama mutáns klónja nyújtózik kifelé, a növény gyökereinél pedig úgy potyoghatnak ki a Zetsuk egy földalatti barlangrendszerben, mint a pici tojások az Alien anyakirálynőből. Én legalábbis fejben így tudtam modellezni ezt a több oldalon át ívelő alkotást.
Az ötlet a következő: Szerintem a Madara által készített Hashirama-klón helyére olyasvalaki fog kerülni, aki képességeiben sokkal inkább hasonlít az eredetire, vagyis Yamatot kötik össze valahogyan a Gedo Mazoval, talán valami hasonló módon.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 23, 14:37:12 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5174 Dátum: 10 okt 23, 16:57:48 »

Azért arra kíváncsi lennék, hogy Kishimoto hogyan gyűjt adatot. A japán fürdőlátogató nők és lányok erkölcsének védelme érdekében remélem, hogy nem úgy, mint Jiraiya-sama. ^^"

Haha! xD Az írók és a képregényrajzolók sokféleképpen gyűjtenek ötleteket, biztos ezt is tudod. Pl. nézd meg az avatáromon: egy kék robotot látsz, ugye? Na, én egy svéd barátommal szoktam ötleteket gyűjteni, kiszavazni, megbeszélni, melyik jobb és ő a végén lerajzolja)

Na, de most ne offoljunk...  smirksweat smirksweat
Már az előző fejezetben volt olyan téma, hogy Kabuto (vagy inkább Orochimaru??  >.<#) azért akarta magának Yamatót, mert az az ő munkája volt (ha jól emlékszem, hogy ezt mondta)
És most... a mostani fejezetben pedig fel akarja őt használni, ahogy leírtad a saját elképzelésedet. Pedig Madara mondta neki, hogy nem Yamatót akarta elfogni.
Gyanítom, hogy Kabuto a saját hatalmát akarja megszerezni, ezért dolgozik Madarának, hogy valahogy átverhesse. Ez a gonoszoknál nagyon gyakori, asszem.  Gondolkozik
Ami a cápás pofákat illeti: szerintem nem is hasonlítanak egymásra. A szemük majdnem ugyanolyan a csík miatt... Azon a képen egy elfuserált százlábús kígyó tekereg. Még az óriáskígyó orrába is belecsusszant. Fuj!  Nyelvetnyújt
Naplózva
Oldalak: 1 ... 343 344 [345] 346 347 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins