24 nov 01, 01:01:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 342 343 [344] 345 346 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511392 alkalommal)
0 Felhasználó és 127 vendég van a témában
brian
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #5145 Dátum: 10 okt 22, 11:33:32 »

STM!

Nem teljesen! ha jól emlékszel az egy fa elem másolat volt, nem chakrával hozta létre hanem a testéből! az nem volt sem bunshin sem kage bunshin! Ha az elfogott példány ő maga vagy a másolata, ha nem tudja feloldani a jutsut, és hús vér dolog, akkor nagy gondok lesznek!
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5146 Dátum: 10 okt 22, 11:43:01 »

Miért, szerinted a fa elemü chakrából ltérehozott "anyag" miben is olyan speciális?
Ez nem egy valódi másolat, a testéből jött a fa, hát aztán, a lényegen nem változtat semmit, ez "csak" materializálódott fa elemű chakra.
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #5147 Dátum: 10 okt 22, 11:47:46 »

Miért, szerinted a fa elemü chakrából ltérehozott "anyag" miben is olyan speciális?
Ez nem egy valódi másolat, a testéből jött a fa, hát aztán, a lényegen nem változtat semmit, ez "csak" materializálódott fa elemű chakra.

ha te mondod........de ezt a kérdést simplán alapozhatjuk biológiára. Saját testből létre hozott másolat más mint egy pecséttel létrehozott jutsu....  ezen vitázhatunk, de mint mondtam ez egyszerű biológia.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5148 Dátum: 10 okt 22, 11:54:19 »

Nem. Ez a legkevésbé sem az, de tudod mit? Nekem aztán mindegy, sem időm, sem kedvem nincs téged győzködni arról, hogy annyira áll egy "fa-klón" Yamato szöveteiből, mint a gerenda, amit ebben a fejezetben lökött Kabuto felé.. vagy mint ez a fenyő, itt az ablakon túl...
..szépen ki van fejtve a mangában, mi is a fa elem.. na jó, ez túlzás, de valamennyire elmagyarázzák.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 11:55:04 írta STM » Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #5149 Dátum: 10 okt 22, 12:29:45 »

amire próbálok célozni az az , hogy ha az a Yamato nem bunshin, akkor nagy szívások sora jön, mivel nemcsak naruto hol létéről, de a Raikage vezetésével megindult akció csapatról és sok másról is tud, plussz az első DNS-e is benne van, ami most Madaráéknak nagyon jól jön!
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5150 Dátum: 10 okt 22, 12:58:57 »

Azért kevésbé sem. Sok mindent tudhat Yamato, de Naruto hollétét már így is tudják.  A csapatok tevékenységéről viszont Yamato sem tud semmit. Az első dns kinyeréséhez pedig idő kell, de ezzel a dns-el eddig is rendelkezett Madara. Az inkább lehet aggasztó, hogy a Zetsuk Yamato képességeit megkaphatják Kabuto segítségével és így erősebbek lehetnek. A legrosszabb az, hogy megtudhatja Yamatotól, hogy milyen képességeket szerzett meg Naruto és milyen technikákat ismer. Így fel lehet készülni ellene. Itt leginkább a sennin mód huzhatja ki Narutott a kakiból mert az ott szerzett képességeit még Yamato sem ismeri mivel nem volt jelen.
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #5151 Dátum: 10 okt 22, 13:34:30 »

perfect alanízis, wow.....  csak annyi hogy elég ha yamatoból kiszedik a Raikage által vezetett csapatról meglévő infókat, a Zetsu klónok hatásosabban bevethetőbbek egy ilyen háttér infóval a kezedben.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5152 Dátum: 10 okt 22, 13:57:03 »

Csakhogy a megszökött cápa miatt figyelmeztették a Raikagét aki így megváltoztatta a terveket. Az így megváltoztatott tervekről Yamato viszont semmit nem tud. Amit tud, azok már elavult információknak számítanak. Úgy is felfoghatjuk mint dezinformációk és az ellenség félrevezetésére épül.

Másrészről eltudom képzelni, hogy Madara sem tud mindent kiszedni Yamatoból pont az első dns-e miatt. Képes lesz valamilyen szinten ellenállni neki vagy félrevezetni.

Amúgy valahogy úgy érzem, hogy most Kishimoto igyekszik feltápolni és mind jobban felerősíteni Madaráékat. Azt a látszatot akarja kelteni, hogy minden mellettük szóljon annak érdekében, hogy amikor a másik oldalra kerül sor akkor bemutathassa, hogy milyen hősies harcot vívnak Madaráékkal. Majd pont ezáltal jóval nagyobbnak tüntetheti fel a szövetség győzelmét és tetteit. Valahogy így ahogy most Yamatoval és az itt lévő shinobikkal is csinálta.
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #5153 Dátum: 10 okt 22, 14:09:44 »

Amugy fel ötlött bennem, hogy nagatonak 2 rineganja volt, nha már most tobinak 1 van csak, szerintem a másodikkal is lesz még valami.
Remélem yamatot meg meg tudják menteni.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #5154 Dátum: 10 okt 22, 14:18:52 »

Huh.. kabuto akárcsak egy 100 lábú..  smirksweat De egész jó fejezet lett.  Mosolyog
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5155 Dátum: 10 okt 22, 15:39:01 »

Yamatot sajnálom, mert hát ő is azért egy elég mókás központi szereplő, de várható volt, hogy a jó oldalnak is lesznek még áldozatai... Amúgy Yamato nem tud sokat Naruto erejéről, csak annyit, hogy eszméletlen gyors... Csak ennyit látott belőle, a sennin módról meg max csak hallott.

Viszont, hogy Narutonak ezt, hogy fogják beadni, hogy Yamato eltűnt.....Miért érzem úgy, hogy Narutot szándékosan hülyítette le Kishi? Nevet Egyre komolyabb volt már, a harcok alatt is használta az eszét, Sakurával szemben is komoly döntést tudott hozni, Sasukéval szemben is.....Most meg.... Érdekes, lehet ennek hatására fog végre tényleg felnőni?
Vagy végre elkezd keményen edzeni....? Jó lenne, ha pl a sennin módot meg a rikodou stílust ötvözni tudná = elképesztő erő, állóképesség és gyorsaság és talán a időtartamát is megtudná növelni, hisz a Sasukés találkozás előtt már ezen kezdett dolgozni.

Kabutotól kicsit többet vártam, de tényleg egyre jobban hajaz Orora és szerintem is ő is a 6 út megszerzésére hajt. Vagy legalábbis egy fasza Izanagira.
Madara szemei meg No1! Nagato szemeinek körei miatt, kicsit csalóka a kép és mintha az a szeme nagyobb lenne, de nagyon durcán néz ki. (a maszkját néztétek? már repedések vannak rajta, múltkor meg még tök sima volt...a részletesebb rajzolás átka.. )

Mindenesetre ez szerintem egy izgalmas rész volt és kár hogy jövőhéten nem lesz. Ha tényleg adatgyűjtésre ment Kishi, nem hiszem, hogy a közeljövőben vége lesz a storynak akkor még, tuti tervez még egy két dolgot.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #5156 Dátum: 10 okt 22, 15:41:24 »

Adatgyűjtés, ha hetente publikáló mangaka lennék, akinek minden kihagyása után sírnak a rajongók, én is így hívnám a szabadságot Nevet
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #5157 Dátum: 10 okt 22, 16:40:24 »

... 1: ha jól emlékszem a Tsuchikage a 2 unokájával indult el a kage gyűlésre, de lehet hogy tévedek.  ...

Manga fejezet és oldalszámot kérek arról, hogy a Tsuchikage a két unokájával indult el a találkozóra.

... A mostani részben Aoba is megerősít ebben, ő maga mondja hogy a tata unokája a hetedik oldalon. ...

És ezt ki mondta, hogy nem így van? A kedvedért még egyszer beidézem, amit fentebb írtam:

...
...akkor tényleg igaz volt hogy az arcának bal fele sérült volt, a szemével együtt. ... A tata por teknikája nem lehet rossz ha az unokája félt hogy a teknősnek baja eshet. ...

Igaz volt...? Mi volt igaz...? Milyen arcának a bal fele...?
A "tatának" eddig egy unokájáról tudunk, az pedig Kurotsuchi (a lány): http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/514_angol/8
Akatsuchiról (a jó húsban lévő srácról) nem tudjuk, hogy rokona-e a Tsuchikagénak.
...

Ha már én elolvasom a hozzászólásaidat, akkor te is olvasd el az enyémet.

... 2: Madara maga meélte el Sasukénak hogy mind ő mind a bratyója elérték a Mangekyou sharingant, később mikor Madara látása romlani kezdett az öcse szemeit kapta meg-vette el. Ezek alapján feltételezem az FMS-t!

Attól hogy harc közben még nem láttuk, abból amit Madara eddig Sasukénak mondott a saját műltjáról, lehet alapozni arra hogy van FMS-e. ...

Tobi már sok mindent mondott, amiről kiderült, hogy hazugság.
De én nem is arra utaltam, hogy nincs FMS-e, hanem hogy eddig nem láttuk tőle.

... az hogy a bal oldala megsérült meg abból alapoztam, mikor Sasuke Ametaresuja aktivádott. De ez csak elmélet. De tény hogy a bal oldalát soha nem láthattuk valamilyen okból, kétlem hogy csak esztétikai megfontolásból.
...

Sasuke egylövetű Amaterasuja először a jobb vállát gyújtotta ki: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/397/5
Ennyi erővel a jobb arcának is ugyanolyan sérültnek kellene, mint szerinted az eddig nem látott a balnak.
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 22, 16:42:05 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #5158 Dátum: 10 okt 22, 18:12:51 »

elég aljas fejezet volt, szerintem  >.<#
-Nem akarták elmondani Narutónak az igazat, úgyhogy hülyét csináltak belőle megint.
-Yamatót akarják felhasználni

De számomra az volt az érdekes, hogy Zetsu tekintete olyan gyanakvó volt. Szerintem tart Orochimarutól.
Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5159 Dátum: 10 okt 22, 20:06:20 »

Nekem nagyon fura volt az, hogy Naruto-ra újra ráragasztották a 'hülye' jelzőt. Csak én érzem úgy, hogy ez nem így van, és Narutonak leesett valami?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 342 343 [344] 345 346 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins