Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5055 Dátum: 10 okt 16, 11:27:12 » |
|
Nekem az nagyon nem tetszett, hogy naruto végig bohóckodja az eddigi részeket.. annyira már nem is viccesek, nem tudom minek kellettek ezek, így más látszik hogy naruto annyira mégsem nőtt fel.. ugyan azon a szinten van mint volt 12 évesen. Nem azt mondom hogy ne legyenek benne ilyen "humoros" jelenetek, de azért ennyi már sok lessz, megtámadják a szigetet, ellenség mindenhol, naruto meg ökológiai vizsgálatot végez..de minek? minek kell ez ide?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 11:28:07 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #5056 Dátum: 10 okt 16, 11:27:17 » |
|
Kabuto körül most túlságosan forr a levegő, kizárt dolog hogy kudarcot valljon.Szegény Bee-t sajnálom csak, én nagyon megszerettem. Yamato amúgy nem hiszem, hogy nagyon labdába tud rúgni akár dei-jel akár Kabuto-val szemben, a másik két jounin szintúgy....Nem tudom mit akarnak egyedül elintézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5057 Dátum: 10 okt 16, 11:41:32 » |
|
Hát látszik hogy Kishi ki akarja egyszerüen írni a mangából Kabutót úgy mint anno Danzout.
Ezt kétlem, legalábbis nekem nem tetszene, ha Kabuto máris meghalna. Szerintem kudarcot fog vallani Naruto elkapásában, de nem hinném, hogy meghal. Az meg, hogy Naruto megint idiótáskodik, kifejezetten sz*r húzás volt, én már kezdtem örülni neki, hogy Naruto végre felnő, és nem lesz az az idióta...egyelőre úgy tűnik, tévedtem. Ez a sok nyomoronc külsejű állat, meg az analfabéta főszereplő barom viselkedése a One Piecebe illik, nem a Narutoba.
Erre pedig én is gondoltam, Narutóról egyből Luffy jutott eszembe, a hülye kinézetű állatokat pedig igazából csak az általam idézett hsz olvasása után néztem meg jobban, tényleg elég béna. Nekem néhány helyen még OP-ben is sok, hogy Luffy mennyire idióta, de legtöbbször ott kifejezetten tetszik. De - mint korábban említettem - nagyon vártam már, hogy Naruto végre felnőjön, korábban még elment az az enyhe idiotizmus, de mostmár inkább irritál. A tatus jelenetre...abszolút nem Narutóba illő volt, tiszta OP-s húzás. A szigetteknősről akkor nem is beszéltem. És hogy legyen pozitívum is: nekem az "Új Manda" kifejezetten tetszik, maga a fejezet sem volt rossz (eltekintve Narutótól és Méhtől), remélem a Tsuchikage meg fogja izzasztani Dei'-éket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 11:44:39 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5058 Dátum: 10 okt 16, 11:44:10 » |
|
Kabuto körül most túlságosan forr a levegő, kizárt dolog hogy kudarcot valljon.Szegény Bee-t sajnálom csak, én nagyon megszerettem. Yamato amúgy nem hiszem, hogy nagyon labdába tud rúgni akár dei-jel akár Kabuto-val szemben, a másik két jounin szintúgy....Nem tudom mit akarnak egyedül elintézni. Ráadásul Gai se sok vizet kavar, kár hogy a 7. chakra kapu így tönkre tette a testét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5059 Dátum: 10 okt 16, 14:13:28 » |
|
A kage találkozón Saskét mindenesül el tudta volna tüntetni azzal a jinton technikájával. Szerintem ez egy jó megoldás a mostani helyzetre, ha teljesen eltünteti Deidarát talán így is megszakítható a jutsu. (elvégre a hamu alól eltűnik az áldozat és ezzel a jutsu egyik fontos része/alkotóeleme kiesik) ui: pöpec a színezés csak Manda lila volt sztem itt azért rosszabb a helyzet, mert saukét a por kocka földbe döngölte volna, de dei a levegőben van, szal a madár a földbecsapódást gyengítené, bár így is erős lenne. De pl dei el is ugorhat, v robbanthat mielőtt a technikát megcsinálja az öreg. Am ha kabunak volt egy kis esze vhogy kiszedte az új mandából a makacsságért, és a visszípofázásért felelős gént mandát azért képzelem zöldnek, mert jap. mitológiában is van manda, aki inkább sárkány már mint kígyó, akárcsak a mangában. (japánban a sárkány nem az ami a nyugati embernek eszébejut, mikor egy lovag ellen harcol, hanem egy pikkelyes 4lábú kígyó.) mandát szépen továbbfejlesztette kabu, mert ahogy nézem, jól bírja víz alatt, meg ahogy elhangzott:nagyobb, erősebb. Bár repülni talán nem tud mint egy sárkány, mert az a kínaiknál van, de ki tudja... Nagyon el van találva. Gai és a 3 fickó télleg nem sokat ér, de elvileg most narutonak ki kéne lenni fáradva, meg beenek is. A tsuchikagéék lehetnek nagy ellenfelek, bár az sem tisztázott hogy tobi épp mit csinál. lehet beugrik a végén segíteni kicsit. Am birom h kabuto és dei eddig full nem ismerték egymást, most meg milyen jól elbeszélgetnek. várom a többi tag éledését is...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 14:19:24 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
manorott
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5060 Dátum: 10 okt 16, 14:31:11 » |
|
Manda 2.0-nak meg lába van?! 7. oldalon és a 10. en is látom(ez tényleg fejlődés egy kígyóhoz képest kabuto nem hazudik ) ezt én inkább visszafejlődésnek mondanám egy kígyó szempontjából. Am azt Tatus részt én nem tartottam viccesnke,egy egyrészes fillerben elfér de itt nem. Sztem meg Kabuto nem fog meghallni még,mert amíg nem ismerjük a terve részleteit addig nem kéne meghallnia.Az öregtől meg sztem ez nem meglepő h meglát egy ismerős ellenséges arcot éás egyből rátámad. :!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
RoB
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5061 Dátum: 10 okt 16, 15:11:20 » |
|
Dei egyedül van a Tschuchikage és 2 unokája ellen. Dei tutti kikap. Kabuto küldtetése meg nem fog sikerülni, csak visszavonul. szvsz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5062 Dátum: 10 okt 16, 16:05:21 » |
|
Ha pedig nem sikerül Kabuto küldetése nem kap Zetsu-t.. (A)Manda meg nem kígyó most már hanem gyík...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5063 Dátum: 10 okt 16, 16:31:02 » |
|
Ha pedig nem sikerül Kabuto küldetése nem kap Zetsu-t.. (A)Manda meg nem kígyó most már hanem gyík... nem is gyík hanem sárkány de tényleg nem kígyó. De sztem legalább a 8farkút elfogja. V ha nem akkor is brillíroz, mutatja majd a jobbnál jobb technikáit. Marcsitol is sok szépet láttunk, kabué csak jobb lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5064 Dátum: 10 okt 16, 17:38:55 » |
|
Szomorú lenne ha elvinni a 8 farkút, egész megkedveltem.. Azon se nagyon lepődnék meg ha nem kerülne sor komoly harca mert elég rejtélyes a srác.. valami célja biztos van, de nem hiszem, hogy Tobi alattvalója szeretne maradni, már biztos megunta Orochimaru alatt.. Amúgy a Tscuhikage milyen technikát nyom az uccsó képen, ezt láttuk már tőle?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5066 Dátum: 10 okt 16, 18:16:48 » |
|
Aha lehet hogy az lesz, de akkor kocka volt a kezében most meg gúla..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #5067 Dátum: 10 okt 16, 18:26:53 » |
|
Lehet olyasmi, mint Sasori (3. Kazekage) vörös homokja, tudja változtatni az alakját. Az alapkinézete alapján szerintem ugyanaz a technika, csak épp most gúlát formált belőle. :) Legalábbis én mindenképp annak látom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 18:29:41 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsoc
Chuunin
Nem elérhető
Kellemetlen...
|
|
« Válasz #5068 Dátum: 10 okt 16, 22:44:05 » |
|
Hát szerdán/csütörtökön kiderül, mondjuk én a rasenganból indultam ki, abból se nagyon lehetne kocka alakú.. Mondjuk tény hogy a kocka és ez a gúla nagyon hasonlít egymásra, csak az alakjuk más. Akkor kacagnék nagyot ha egyből megfektetné Deidarát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5069 Dátum: 10 okt 17, 07:57:51 » |
|
Ez valami "bök-csíp-szúr-mar-fáj-éget" technika lesz a gúla hegyéből ki indulva =)
leírnád ezt érhetően is? q...ra nem értelek, próbáld meg magyarul is! RoB! elég gyorsan leírtad a tagokat.....Deidara nem lesz egyszerű menet, ha nem robbantja fel magát Sasuke ellen komoly ellenfele lehetett vona Bee-nek is! Távolsági harcos, és abban nagyon jó! Kabuto meg amellett hogy medic ninja nagyon komoly tiltott jutsukat tud, gyorsan regerenálódik, Orochimaru mellet,( és most félig meddig az is ) sokat tanult, kétlem hogy 8-9 farkúak mellett sokan képesek leszenk sokáig lekötni a figyelmét! Kakashi is beismerte hogy kemély dió, az 3 évvel a mostani események elött volt, kétlem hogy csak Oro hátsójának fényezésével töltötte volna az éveket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 17, 08:06:13 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|