24 nov 01, 02:15:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511790 alkalommal)
0 Felhasználó és 48 vendég van a témában
TheSky
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

T h e S k y

« Válasz #4635 Dátum: 10 szep 17, 00:33:55 »

Hát az melyik mangába volt?117 aszem.Nos ha Kishi akkoriban tudta azt, hogy
mi lesz az 510. részben ami között 6-7-8 év telt el akkor olyat teszek amit itt nem szabad leirni ^^
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #4636 Dátum: 10 szep 17, 00:47:25 »

Én nem így gondolom azt a harcot amit egymás ellen vívtak. Szerintem Madara azért állt ki harcolni, hogy valóban nyerjen de harc közben látta, hogy nem győzhet így stratégiát dolgozott ki a túlélésre vagy már eleve két tervel érkezett. Mivel nem volt esélye így inkább látszólag eljátszotta a nagy halált. A sebei nyalogatása közben pedig nekiállt tervezni egy új tervet a hatalom átvételére. Addig nemigen volt esélye ilyesmire amíg Hashirama élt.  

Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4637 Dátum: 10 szep 17, 06:58:36 »

tibee77 mit jelent az a szó hogy dzsepenizül?  

Van valaki más aki megmondaná mi az FMS? thanks

Az Eternity Mangekyu Sharingan Japánul, vagyis Fuumetsu Mangekyou Sharingan.

Amúgy nekem is nagyon tetszett az új rész, rengeteg infot kaptunk belőle és a story is kezd egyre grandiózusabb lenni. Szerintem igenis ez kell, nem maradhat a story mindig a "gyerek" szinten. Most 1 rész több izgalmat rejt, mint anno 2-3 rész együtt. Anno a dragon ballal is ugyan ezt játszották el a rajongók. Nem tudták elfogadni a z-t, mert hogy kiveszett a sima db feelingje...(hozzáteszem a gt már tényleg ratyiság volt). Ez egy tök természetes reakció, 1 ember elkezdi, egy másik folytatja, aztán jön a tömeg...Na de mindegy is.

Viszont visszatérve Madarára, érdekes ez, hogy már a Hashimara harc is a terve része volt. Így már kezd kicsit érthetőbb lenni, hogy hogy szenvedhetett el vereséget. Egyszerűen feláldozható áldozat volt részéről, hogy később erősebb legyen mint valaha...trükkös. Nevet

Amúgy legalább azt is megtudtuk, hogy az Izanagit Sasuke nem fogja tudni használni, szóval erre a Naruto és közte lévő harcnál biztosan nem kell számítani. Sőt Rikodouról is egyre több infot kezdünk megtudni, lassan tényleg Kishi Isteni szintre emeli őt....Nagato hozzá képest piskóta se volt. Nevet  (amúgy ez a Rikodou, hogy képes volt teremteni... kicsit Star Wars : Darth Plagueis feelingje van, aki az erő segítségével életet tudott teremteni... Nevet )
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 07:01:50 írta Sobbi » Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4638 Dátum: 10 szep 17, 09:53:20 »

Szerintem amúgy ha madara nem akar harcolni,de valaki megakarja ölni,akkor csak konan az aki eddig is eljuthat,mert ezt félelmetenek tartom hogy egyszerre 5 percig képes sérthetelen maradni,addig kell folyamatosan támadni,ha ő nem támadna vissza.Szerintem úgy van hogyha 5 percig folyamatosan használja a technikát,akkor lehet hogy azután már csak sok idő után tudja használni a technikát.
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #4639 Dátum: 10 szep 17, 11:14:24 »

Húsos volt ez a rész egész bele borzongtam. És nyugodtan kijelenthetem, hogy Tobi tényleg Madara. Aki ennyire örült állapotban is ezt mondja az nem hazudik. Nagato tényleg örvényből származik... mondjuk sanszos volt. Ami meglepett, hogy akkor a neve Uzumaki Nagato?ikszdé
Konan meg nyugodjon békében! Büszke lehet magára nagyon jó harcot vívott! Le a kalappal előtte.
Mi lehet a maradék 3 út?Nevet A Jubi az egyik gondolom... Szal 4 ismerünk vagy csak én vagyok hülye?Nevet.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #4640 Dátum: 10 szep 17, 11:30:52 »

Szerintem egyik az narutohoz fog tartozni az egyik út:)
Naplózva
hamilton
Gennin
*

« Válasz #4641 Dátum: 10 szep 17, 11:59:38 »

HA az első legyőzte, valyon hogy szerete meg az erejét? Gondolkozik Gondolkozik Gondolkozik
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #4642 Dátum: 10 szep 17, 12:04:53 »

Én azt vettem le, hogy első nem győzte le, csak mindneki azt hitte, ő meg előre kitervelte. A harc közben pedig nézte ahogyan harcol az első és gondolom lemásolta valahogyan meg stb. utána tetette, hogy meghalt, így neki már megvan az uchiha ereje alapból, meg még amikor harcolt az elsővel akkor a senju erőből is szerzet egy kicsit.
Naplózva
rencsacsa
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4643 Dátum: 10 szep 17, 12:11:57 »

Azt nem értem, h h tudta lemásolni az első technikáját? Úgy emlékszem, h az egy vérvonal képesség, a fa elem, azt nem lehet másolni...
Valaki javítson ki, ha tévedek!
Naplózva

Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4644 Dátum: 10 szep 17, 13:07:21 »

nem másolta. Valszeg marcsi kikisérletezte ymatón a dns-t , aztán a prototipus ment danzouba, és ez alapján ültette be magának az erőt. Am lehet h nem konkréten használ fa elemet, hanem képes élettelen dolgokba életerőt sugározni, mint a 9 farkú csakrája. (valszeg ez a senjuu kéépesség, nem a faelem, az csak egy extra.
a maradék 3 úton én is gondolkoztam. Pl byakugann +ranmaru szemtechnika, de ez nem hat összesen, ráadásul nem csak szemtechnikákat gyüjt, mert az ugye nem volt a senjuuknak se ... nem tiszta ez a szál még
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #4645 Dátum: 10 szep 17, 13:15:10 »

Oké Zer0, de kronológiailag nem pontos amit mondasz, mivel Madara harca az elsővel jóval Oro kisérletei születése előtt zajlott.
----
1 tipp

Hol volt hol nem volt, a z óperenciás tengeren is túl, Mordoron is túl, a Halálcsillagon is túl, a Levelek közt rejtőző falun is túl, zajlott:
A Végzet völgyének csatája.

Madara jön a Kyuubival.
Hashirama: - Mokuton egy darab bot no jutsu -
kyuubi leül lógó nyelvel, mint egy tátott szájú kiskutya.
Hashirama eldobja a botot és a Kyubi utána iszkol.
Persze közben majdnem agyontapossa Madarát, aki ettől morcos.
-A fene egye meg most mi a fenét csináljak?! - (-aha meg van!)
Madara támad, és majdnem sikerül végezni e ellenfelével, de Hashirama az utolsó pillanatban kikerüli a támadást, és így csak néhány hajszálat sikerült levágnia a feje helyett.
- Nagyszerű! - Monda  Madara, majd fogta a hajszálakat, és elrohant.
Néhány kőhajításnyira arébb Madara elépített egy laboratóriumot, elkezdett kísérletezni Hashirama DNS-ével, majd beadta magának a szérumot.
Madara: - Na most figyelj Senjuk vezére! Izanagi!
S folytatódik a harc, a csapkodnak vagdosnak jutsuznak, és végül Hashirama beviszi a végzetes csapást, majd kifújja magát, és hazamegy.
Ekkor feltámad vagyis felkel Madara, és Hif... már azt hittem itt patkolok, de azért frankó színész vagyok, talán még Oscárra is jelölnek  Hümm-hümm
Aztán mikor Madara végignéz magán...
- Nagyszerű! Egy kancsal küklopsz lettem, ráadásul a végtagjaim is végesebbek lettek ...grr Légy átkozott Hashirama ezt még megbánód!! Vagy majd később,  zöld az ég kék a fű, aszem nyújtok egyet. Zzz

Itt a vége fuss el véle!

« Utoljára szerkesztve: 10 szep 17, 13:15:53 írta Shiro » Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4646 Dátum: 10 szep 17, 13:18:12 »

lehet h nm marcsit kopizta, de az elv lehet ugyanaz. De ez a kurtafarku ucsiha sztori tetszik xD
bár azért a jelenetért h ("madara biztosan.... Halott?" xD) kaphatna oscart xD
Naplózva
RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4647 Dátum: 10 szep 17, 13:27:03 »

Danzou-nak amikor használta az Inazagit, akkort a szeme becsukodótt vagy fehér lett..már nem emléxek... Dew a lényeg az , h mivel Madarában meg van az Uchiha és Senju erő, ezért ő nem vakul meg amikor használja az Izanagit. Rikodou-sennin is úgy használta az Izanagit, ahogy kedve tartotta...és ezt fejtette ki Madara , h benne is megvan az Uchiha&Senju erő! SZVSZ
Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4648 Dátum: 10 szep 17, 13:31:37 »

madara is megvakult arra a szemére...ugyan úgy becsukódott...bár ő még lehet, hogy meg tudja javítani...
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4649 Dátum: 10 szep 17, 13:48:31 »

Na, Zero, szeritnem nem feltétlenül véletlen, hogy mindketten ilyesmibe vágták a fejszéjüket.. könnyen kiderülhet még, hogy van/volt köztük valami kapcsolat (még ha Orochiamru az akatsukit nem is nagyon bírta, azok nem nagyon ba...piszkálták, annak ellenére, hogy kb. ellopott egy helyet (amit mondjuk pótolhattak volna a gyűrű nélkül is, de mindegy)) .

Amúgy én nem tudom, hogy álljak most az Izanagihoz, ha tényleg kell hozzá a senju és az Uchiha ereje is, akkor valami újabb vérségi kötelék is kialakulhatott a két klán közt, ha egyáltalán ismerték a jutsut, és betiltották... ez is érdekes adalék.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 308 309 [310] 311 312 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins