Oké Zer0, de kronológiailag nem pontos amit mondasz, mivel Madara harca az elsővel jóval Oro
kisérletei születése előtt zajlott.
----
1 tipp
Hol volt hol nem volt, a z óperenciás tengeren is túl, Mordoron is túl, a Halálcsillagon is túl, a Levelek közt rejtőző falun is túl, zajlott:
A Végzet völgyének csatája.
Madara jön a Kyuubival.
Hashirama: - Mokuton egy darab bot no jutsu -
kyuubi leül lógó nyelvel, mint egy tátott szájú kiskutya.
Hashirama eldobja a botot és a Kyubi utána iszkol.
Persze közben majdnem agyontapossa Madarát, aki ettől morcos.
-A fene egye meg most mi a fenét csináljak?! - (-aha meg van!)
Madara támad, és majdnem sikerül végezni e ellenfelével, de Hashirama az utolsó pillanatban kikerüli a támadást, és így csak néhány hajszálat sikerült levágnia a feje helyett.
- Nagyszerű! - Monda Madara, majd fogta a hajszálakat, és elrohant.
Néhány kőhajításnyira arébb Madara elépített egy laboratóriumot, elkezdett kísérletezni Hashirama DNS-ével, majd beadta magának a szérumot.
Madara: - Na most figyelj Senjuk vezére! Izanagi!
S folytatódik a harc, a csapkodnak vagdosnak jutsuznak, és végül Hashirama beviszi a végzetes csapást, majd kifújja magát, és hazamegy.
Ekkor feltámad vagyis felkel Madara, és Hif... már azt hittem itt patkolok, de azért frankó színész vagyok, talán még Oscárra is jelölnek
Aztán mikor Madara végignéz magán...
- Nagyszerű! Egy kancsal küklopsz lettem, ráadásul a végtagjaim is végesebbek lettek ...grr Légy átkozott Hashirama ezt még megbánód!! Vagy majd később, zöld az ég kék a fű, aszem nyújtok egyet. Zzz
Itt a vége fuss el véle!