24 nov 01, 02:19:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511846 alkalommal)
0 Felhasználó és 88 vendég van a témában
ULTRA
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

XxX

« Válasz #4530 Dátum: 10 szep 11, 17:23:19 »

OFF: brian elég érthetetlen hsz volt xD
ON:Nagyon jó harc,Konan a barbár leszedi Madaráról a maszkot xD Az hogy Madara adta Nagatonak a Rinnegant elég abszurdnak tűnik nekem...Megvolt a képessége mielőtt még Yahikoékkal találkozott volna,csak azt ne hogy a következő részben Madara visszaemlékezik hogy egyszer találkozott a kis Nagatoval,megsimogatta a fejét és átadta neki a rinnegant xD

értem ez alatt hogy Tobi-Madara feltehetőleg ugyanúgy NEM A SAJÁT TESTÉT hanem egy médiumot használ! Ugyanarra a teknikára gondolok amihez Kisame chakrájának 33%-a kellett ahhoz hogy ő ás Itachi  feltartóztassák Kakashiékat és Gaiékat Gaara megmentése közben. Az ő külsejük, teknikáik és képességeik, de nem ugyanazon a szinten mintha ő maga lenne ott!

Ezzel magyarázható lene hogy volt Tobinak újfent karja, mikor Danzo embere ellen nyomta, a mushi használó Aburame klános taggal való harc közben elvesztette, vagy letétpe, a saját karját, Konan ellen mégis már volt másik! Tehát feltehetőleg nem a saját testében harcol!

MOST MÁR VILI?

1 baj van az Pein képessége volt..... bye bye
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #4531 Dátum: 10 szep 11, 19:20:20 »

ON:Nagyon jó harc,Konan a barbár leszedi Madaráról a maszkot xD Az hogy Madara adta Nagatonak a Rinnegant elég abszurdnak tűnik nekem...Megvolt a képessége mielőtt még Yahikoékkal találkozott volna,csak azt ne hogy a következő részben Madara visszaemlékezik hogy egyszer találkozott a kis Nagatoval,megsimogatta a fejét és átadta neki a rinnegant xD

MOST MÁR VILI?

1 baj van az Pein képessége volt..... bye bye

Igen, akárcsak a Gedo Mazo! Mégis tudták használni Pein, azaz Nagato nélkül is.......
Naplózva
Razengan
Gennin
*

« Válasz #4532 Dátum: 10 szep 11, 19:48:34 »

ŐŐ én valamiről lemaradtam, vagy te szaladtál nagyon előre, a gedou mazo-t csak rinnengannal lehet használni, eddig ki használta rinnengan nélkül?
Naplózva

s.eater
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #4533 Dátum: 10 szep 11, 19:49:39 »

a mangában mondja is nagato hogy egyszer elsötétült minden és nem emléksik semmire csak hogy a földön feküdt a ninja aki megtámadta yahiko-t
szerintem Tobi intézte el a ninját, és berakta nagatonak a rinnegant
Naplózva
Razengan
Gennin
*

« Válasz #4534 Dátum: 10 szep 11, 19:56:49 »

hát nem tudom... a rinnengan elvileg azért olyan amilyen mert hogy olyan koncentrikus körök vannak benne, vagyis jiraiya ezt mondta, és nagatonak a támadás előtt is olyan volt a szeme. nem hiszem hogy Madara keresett volna egy olyan gyereket akinek hasonló a szeme, és direkt adta neki.
szerintem még amikor csecsemő volt akkor adta neki, már ha tényleg igazat mondott, és nem csak arra gondolt hogy ő mutatta meg neki hogyan használja
Naplózva

Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4535 Dátum: 10 szep 11, 19:59:39 »

Már a konohai shinobikat is ő ölte meg..
Az pedig igaz, hogy a Gedou Mazo-t lehet Nagato nélkül használni, de csak ő tudja megidézni, és gondolom a folyamatot is elindítani.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4536 Dátum: 10 szep 11, 20:14:19 »

értem ez alatt hogy Tobi-Madara feltehetőleg ugyanúgy NEM A SAJÁT TESTÉT hanem egy médiumot használ! Ugyanarra a teknikára gondolok amihez Kisame chakrájának 33%-a kellett ahhoz hogy ő ás Itachi  feltartóztassák Kakashiékat és Gaiékat Gaara megmentése közben. Az ő külsejük, teknikáik és képességeik, de nem ugyanazon a szinten mintha ő maga lenne ott!

Ezzel magyarázható lene hogy volt Tobinak újfent karja, mikor Danzo embere ellen nyomta, a mushi használó Aburame klános taggal való harc közben elvesztette, vagy letétpe, a saját karját, Konan ellen mégis már volt másik! Tehát feltehetőleg nem a saját testében harcol!

MOST MÁR VILI?
Öhm, nem rémlik, amikor a szemünk láttára felszerelt egy új kart?
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #4537 Dátum: 10 szep 11, 20:36:33 »

Amúgy ki tudja, lehet, hoyg maga Nagato volt az ő eredménye... azaz szelektív tenyésztéssel, vagy esetleg Oro'-Yamato jellegü dolgokkal, vagy a kettő kombinációjával hozta össze őt, a szemeivel együtt.
Tobiás nem feltétlenül csak Madara lehet, és akkor régebb óta is dolgozhatott akár a dolgon, de pár évtized is sok idő.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 20:37:04 írta STM » Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #4538 Dátum: 10 szep 11, 21:17:58 »

MOST MÁR VILI?
[/quote]
Öhm, nem rémlik, amikor a szemünk láttára felszerelt egy új kart?

STM!

Nézd vissza Aburame Shiruko és Tobi harcát! manga 475, 13. oldal!
Madara karját a bogarak megtámadták,  köv képen is leesik, vagy rerágták a bogarak vagy maga Tobi tépte le, és utána hozzávágja Fuu Yamanakához! ( a szőkéhez ) a használhatatlan jobb karját!

Na már most mire Danzou kerül sorra Sasuke ellen, Madarának már mindkét karja megvan, és Konan elleni csatáját is 2 karral kezdte! Erre van magyarázatod?
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 21:19:44 írta brian » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #4539 Dátum: 10 szep 11, 21:39:55 »

Íme a magyarázat:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
brian
Chuunin
*

« Válasz #4540 Dátum: 10 szep 11, 22:00:40 »

Ugye?  Mondtam én hogy volt karja nem sokkal  Aburame Shirukoval való esete után! Képtelenség csak úgy kart növeszteni egyik pillanatról a másikra, hacsak nem ez is egy a képességei közül, de én még mindig arra tippelek hogy ha Tobi  ténylegesen is Madara, akkor sem a saját, majd 91 éves testét használja! Azon a képen sem éppen egy öreg embernek tűnik! És konan robbantása utáni arc részletből amit látunk sem ez jön le nekem
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 22:01:32 írta brian » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4541 Dátum: 10 szep 11, 22:13:38 »

Most pont, hogy téged cáfoltalak meg.xD
Azt állítottad, hogy a Danzou vs Sasuke harc alatt már volt jobb karja Tobinak. Pedig csak később, a 7-es csapat találkozásakor növesztette vissza.
STM pedig épp ezt igazgatta.

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/481/18
Itt legalul tisztán kivehető, hogy még nincs mancsa.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
GDAVID
Újonc
*

« Válasz #4542 Dátum: 10 szep 12, 15:56:02 »

Visszatérve arra hogy Nagato a szemeit Madarától kapta: Amikor a szüleit megtámadják akkor elájul és arra ébred hogy a konohaiak halottak neki meg új szeme van szerintem akkor ültette be neki Madara De ez csak az én véleményem
Naplózva

A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,
nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt
kis ország, messzeringó gyerekkorom világa.
Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága
s remélem, testem is majd e földbe süpped el.
Itthon vagyok.
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #4543 Dátum: 10 szep 12, 16:03:46 »

Hát persze. Ha van a  spájzban egy pár rinneganom, keresek egy random gyereket, valami Isten háta mögötti  kis faluban, aki éppen egy komoly traumán ment át, életveszélyben van pár ellenséges rossz-arc miatt, és szerencsésen el is ájul, leölölöm gyorsan a támadókat, bepakolom a szemeibe a rinnegant, aztán otthagyom, lesz ami lesz.
Nem, ez így kissé komolytalan, ha tényleg Tobitól van az a rinnegan, akkor Nagato jó eséllyel jóval születése előtt ki lett erre választva, és semmiképpen nem úgy tolta be neki a kész szemeket.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4544 Dátum: 10 szep 12, 16:12:55 »

Visszatérve arra hogy Nagato a szemeit Madarától kapta: Amikor a szüleit megtámadják akkor elájul és arra ébred hogy a konohaiak halottak neki meg új szeme van szerintem akkor ültette be neki Madara De ez csak az én véleményem
Az addig oké, hogy elvesztette az eszméletét, amikor a szüleit megölték. De később, mikor Yahikot megvédte az Iwagakurei ninjától, akkor is beájult, és nem emlékezett semmire.

Szóval ennyi.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 301 302 [303] 304 305 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins