ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #4530 Dátum: 10 szep 11, 17:23:19 » |
|
OFF: brian elég érthetetlen hsz volt xD ON:Nagyon jó harc,Konan a barbár leszedi Madaráról a maszkot xD Az hogy Madara adta Nagatonak a Rinnegant elég abszurdnak tűnik nekem...Megvolt a képessége mielőtt még Yahikoékkal találkozott volna,csak azt ne hogy a következő részben Madara visszaemlékezik hogy egyszer találkozott a kis Nagatoval,megsimogatta a fejét és átadta neki a rinnegant xD
értem ez alatt hogy Tobi-Madara feltehetőleg ugyanúgy NEM A SAJÁT TESTÉT hanem egy médiumot használ! Ugyanarra a teknikára gondolok amihez Kisame chakrájának 33%-a kellett ahhoz hogy ő ás Itachi feltartóztassák Kakashiékat és Gaiékat Gaara megmentése közben. Az ő külsejük, teknikáik és képességeik, de nem ugyanazon a szinten mintha ő maga lenne ott! Ezzel magyarázható lene hogy volt Tobinak újfent karja, mikor Danzo embere ellen nyomta, a mushi használó Aburame klános taggal való harc közben elvesztette, vagy letétpe, a saját karját, Konan ellen mégis már volt másik! Tehát feltehetőleg nem a saját testében harcol! MOST MÁR VILI? 1 baj van az Pein képessége volt.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4531 Dátum: 10 szep 11, 19:20:20 » |
|
OFF: brian elég érthetetlen hsz volt xD ON:Nagyon jó harc,Konan a barbár leszedi Madaráról a maszkot xD Az hogy Madara adta Nagatonak a Rinnegant elég abszurdnak tűnik nekem...Megvolt a képessége mielőtt még Yahikoékkal találkozott volna,csak azt ne hogy a következő részben Madara visszaemlékezik hogy egyszer találkozott a kis Nagatoval,megsimogatta a fejét és átadta neki a rinnegant xD
MOST MÁR VILI? 1 baj van az Pein képessége volt..... Igen, akárcsak a Gedo Mazo! Mégis tudták használni Pein, azaz Nagato nélkül is.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4532 Dátum: 10 szep 11, 19:48:34 » |
|
ŐŐ én valamiről lemaradtam, vagy te szaladtál nagyon előre, a gedou mazo-t csak rinnengannal lehet használni, eddig ki használta rinnengan nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4533 Dátum: 10 szep 11, 19:49:39 » |
|
a mangában mondja is nagato hogy egyszer elsötétült minden és nem emléksik semmire csak hogy a földön feküdt a ninja aki megtámadta yahiko-t szerintem Tobi intézte el a ninját, és berakta nagatonak a rinnegant
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4534 Dátum: 10 szep 11, 19:56:49 » |
|
hát nem tudom... a rinnengan elvileg azért olyan amilyen mert hogy olyan koncentrikus körök vannak benne, vagyis jiraiya ezt mondta, és nagatonak a támadás előtt is olyan volt a szeme. nem hiszem hogy Madara keresett volna egy olyan gyereket akinek hasonló a szeme, és direkt adta neki. szerintem még amikor csecsemő volt akkor adta neki, már ha tényleg igazat mondott, és nem csak arra gondolt hogy ő mutatta meg neki hogyan használja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rachet
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4535 Dátum: 10 szep 11, 19:59:39 » |
|
Már a konohai shinobikat is ő ölte meg.. Az pedig igaz, hogy a Gedou Mazo-t lehet Nagato nélkül használni, de csak ő tudja megidézni, és gondolom a folyamatot is elindítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4536 Dátum: 10 szep 11, 20:14:19 » |
|
értem ez alatt hogy Tobi-Madara feltehetőleg ugyanúgy NEM A SAJÁT TESTÉT hanem egy médiumot használ! Ugyanarra a teknikára gondolok amihez Kisame chakrájának 33%-a kellett ahhoz hogy ő ás Itachi feltartóztassák Kakashiékat és Gaiékat Gaara megmentése közben. Az ő külsejük, teknikáik és képességeik, de nem ugyanazon a szinten mintha ő maga lenne ott! Ezzel magyarázható lene hogy volt Tobinak újfent karja, mikor Danzo embere ellen nyomta, a mushi használó Aburame klános taggal való harc közben elvesztette, vagy letétpe, a saját karját, Konan ellen mégis már volt másik! Tehát feltehetőleg nem a saját testében harcol! MOST MÁR VILI? Öhm, nem rémlik, amikor a szemünk láttára felszerelt egy új kart?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4537 Dátum: 10 szep 11, 20:36:33 » |
|
Amúgy ki tudja, lehet, hoyg maga Nagato volt az ő eredménye... azaz szelektív tenyésztéssel, vagy esetleg Oro'-Yamato jellegü dolgokkal, vagy a kettő kombinációjával hozta össze őt, a szemeivel együtt. Tobiás nem feltétlenül csak Madara lehet, és akkor régebb óta is dolgozhatott akár a dolgon, de pár évtized is sok idő.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 20:37:04 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4538 Dátum: 10 szep 11, 21:17:58 » |
|
Ezzel magyarázható lene hogy volt Tobinak újfent karja, mikor Danzo embere ellen nyomta, a mushi használó Aburame klános taggal való harc közben elvesztette, vagy letétpe, a saját karját, Konan ellen mégis már volt másik! Tehát feltehetőleg nem a saját testében harcol!
MOST MÁR VILI? [/quote] Öhm, nem rémlik, amikor a szemünk láttára felszerelt egy új kart?
STM!
Nézd vissza Aburame Shiruko és Tobi harcát! manga 475, 13. oldal! Madara karját a bogarak megtámadták, köv képen is leesik, vagy rerágták a bogarak vagy maga Tobi tépte le, és utána hozzávágja Fuu Yamanakához! ( a szőkéhez ) a használhatatlan jobb karját!
Na már most mire Danzou kerül sorra Sasuke ellen, Madarának már mindkét karja megvan, és Konan elleni csatáját is 2 karral kezdte! Erre van magyarázatod?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 21:19:44 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4539 Dátum: 10 szep 11, 21:39:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4540 Dátum: 10 szep 11, 22:00:40 » |
|
Ugye? Mondtam én hogy volt karja nem sokkal Aburame Shirukoval való esete után! Képtelenség csak úgy kart növeszteni egyik pillanatról a másikra, hacsak nem ez is egy a képességei közül, de én még mindig arra tippelek hogy ha Tobi ténylegesen is Madara, akkor sem a saját, majd 91 éves testét használja! Azon a képen sem éppen egy öreg embernek tűnik! És konan robbantása utáni arc részletből amit látunk sem ez jön le nekem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 11, 22:01:32 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4541 Dátum: 10 szep 11, 22:13:38 » |
|
Most pont, hogy téged cáfoltalak meg.xD Azt állítottad, hogy a Danzou vs Sasuke harc alatt már volt jobb karja Tobinak. Pedig csak később, a 7-es csapat találkozásakor növesztette vissza. STM pedig épp ezt igazgatta. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/481/18Itt legalul tisztán kivehető, hogy még nincs mancsa.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
GDAVID
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4542 Dátum: 10 szep 12, 15:56:02 » |
|
Visszatérve arra hogy Nagato a szemeit Madarától kapta: Amikor a szüleit megtámadják akkor elájul és arra ébred hogy a konohaiak halottak neki meg új szeme van szerintem akkor ültette be neki Madara De ez csak az én véleményem
|
|
|
Naplózva
|
A sport megtanít becsülettel győzni és emelt fővel veszíteni vagyis a sport megtanít élni
Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent, nekem szülőhazám itt e lángoktól ölelt kis ország, messzeringó gyerekkorom világa. Belőle nőttem én, mint fatörzsből gyönge ága s remélem, testem is majd e földbe süpped el. Itthon vagyok.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4543 Dátum: 10 szep 12, 16:03:46 » |
|
Hát persze. Ha van a spájzban egy pár rinneganom, keresek egy random gyereket, valami Isten háta mögötti kis faluban, aki éppen egy komoly traumán ment át, életveszélyben van pár ellenséges rossz-arc miatt, és szerencsésen el is ájul, leölölöm gyorsan a támadókat, bepakolom a szemeibe a rinnegant, aztán otthagyom, lesz ami lesz. Nem, ez így kissé komolytalan, ha tényleg Tobitól van az a rinnegan, akkor Nagato jó eséllyel jóval születése előtt ki lett erre választva, és semmiképpen nem úgy tolta be neki a kész szemeket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #4544 Dátum: 10 szep 12, 16:12:55 » |
|
Visszatérve arra hogy Nagato a szemeit Madarától kapta: Amikor a szüleit megtámadják akkor elájul és arra ébred hogy a konohaiak halottak neki meg új szeme van szerintem akkor ültette be neki Madara De ez csak az én véleményem
Az addig oké, hogy elvesztette az eszméletét, amikor a szüleit megölték. De később, mikor Yahikot megvédte az Iwagakurei ninjától, akkor is beájult, és nem emlékezett semmire. Szóval ennyi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|