Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #4485 Dátum: 10 szep 09, 20:15:24 » |
|
Már visszaoperálták De azon gondolkodtam, hogy mi lesz a folytatás. Gondolom Tobi arrébb teleportál, de ha Konan marad a levegőben, a tenger fölött. Akkor Tobi, hogy támad rá, mert szerintem Tobi nem tud olyan jól repülni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4486 Dátum: 10 szep 09, 20:22:49 » |
|
tocika jól értette amit mondtam. igen madara lehetett 60 körül, és úgy értettem a kapcsot riudouval, h annak a gyerekivel vérrokonsága van madarának. Am kétlem h manson elmélete stimmel, mert attol, hogy felébredt a rinnengan másodszor, egészen a tanítás végéig vele volt jiraya, akkorra viszont már használta a rinengant.a madara-nagato kapcsolat olyan lehet sztem mint orochimaru-danzou, v orochimaru-yamato.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4487 Dátum: 10 szep 09, 20:25:59 » |
|
De ha esetleg konan meghal a következő fejezetben,narutó nagyon ideges lessz,és valami nagy dolog fog szerintem történni,és sajnos szerintem is meg fog halni konan.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #4488 Dátum: 10 szep 09, 20:42:15 » |
|
Remélem is, hogy meghal Konan és a sírba viszi az infókat.
Jiraya Nagatonak megtanította a csakrakezelést, a szemek ügyében nem nagyon tudhatott segíteni neki viszont Tobi Gedou mazout szinkronba akarja hozni Saskéval és ez arra utal a mostani fejezet alapján, hogy az ekörüli dolgokat ő tanította/mondta el Nagatonak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 09, 20:43:10 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4489 Dátum: 10 szep 09, 20:44:20 » |
|
De ha esetleg konan meghal a következő fejezetben,narutó nagyon ideges lessz,és valami nagy dolog fog szerintem történni,és sajnos szerintem is meg fog halni konan. ez nem barátok közt, h mindenki egyböl megtud mindent két kezem meg tom számolni, h háényan ismerték konan valodi kilétét. Naruto honnan tudná meg h meghalt ? vagyis még nem halt meg, ne temessük el
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4490 Dátum: 10 szep 09, 20:53:56 » |
|
végre ez a rész tisztázott pár dolgot ami pár embernek még ha kibökte a szemét se akarta bevallani... ha tobi javaslatára is de yahiko alapította az akát és a régi felállás is az akatsuki volt amikor még Hanzou ellen mentek...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4491 Dátum: 10 szep 09, 20:55:30 » |
|
igen az volt a lázadó szervezet, csak asszem akk még felhők nélkül. De a ruha style ugyan az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4492 Dátum: 10 szep 09, 22:12:21 » |
|
Még jó h Konan nem indult be anno Konohában,mert akkor semmi nem maradt volna a faluból:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4493 Dátum: 10 szep 10, 07:51:52 » |
|
Ez ultrabrutál harc volt!!! Konan ravaszul cselekedett, hogy Tobi közelébe "férkőzhessen", másképp nem tudta volna kiütni. Viszont az az érdekes, hogy Tobi csak a karját vesztette el a robbantásban, a maszkról meg letört egy tenyérnagyságú darab. Ha teljesen beszívta volna Konan papírbombáit, tuti, hogy apró cafatokra robbantotta volna magát... és akkor vége! De amit Nagatóról és a rin'neganról mondott, azt nem tudom elhinni. Mostanában olyan sok a furcsaság a rin'negan körül...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4494 Dátum: 10 szep 10, 08:32:00 » |
|
Ez harc. Úgy tűnik Tobi vagy nem tud robbanást átengedni magán vagy csak szilárdan használhatja a szippantós szemet. Tobiból meg lassan Aizen lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4495 Dátum: 10 szep 10, 12:41:32 » |
|
''Úgy tűnik Tobi vagy nem tud robbanást átengedni magán vagy csak szilárdan használhatja a szippantós szemet,,
Inkább a 2. lehetőség,szerintem tobi bármit áttud engedni magán,csak amikor szilárd akkor lehet megölni.De ez engem is meglepett hogy ő adta át nagatónak rinnengant,remélem a következő fejezetben jobban kiderülnek a dolgok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 12:42:06 írta juura »
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4496 Dátum: 10 szep 10, 13:13:55 » |
|
ha jól emlékszem Tobi-Madara letépte a saját karját Danzou embere elleni harcban, (manga 475.epizód) mikor a nano bogarak elkezdték enni! De nemsokkal később már volt karja!! Vicces de akkor is a jobb karját érte a támads, most is.... Most Konan robbantotta le a karját, de mintha nem is izgatta volna! Nem semmi a pasas
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 13:19:59 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4497 Dátum: 10 szep 10, 13:18:25 » |
|
Majd lessz neki egy újabb,szerintem ez a harc a következő fejezetben leis zárul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #4498 Dátum: 10 szep 10, 14:10:53 » |
|
Tobinak mutatni kel valami új képességet régi alap türkök már nem válnak be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4499 Dátum: 10 szep 10, 17:16:56 » |
|
Tobinak mutatni kel valami új képességet régi alap türkök már nem válnak be. azért ne együk még olyan forrón a kását, sharingan,MS,EMS, teleport, állag váltás..... stb... azért ezekkel a képességekkel is a leghíresebb, és egyik legerősebb ninjaként van elkönyvelve, még a Sannin tagjai is élték és tisztelték a nevét..... azért.....érted? A rinnenganra azért van egy tippem.... nem tudom hogyan, de szerintem Narutónak adta belőle készült virág csokorral együtt, Naruto tudta nélkül, elvégre, az a remény amit Nagató ereje a Rinnenganban volt, ezt Konan is tudta, és azt hogy Madara elöbb-utóbb levadássza, gondolom ezzel számolt, és Nagatóban lévő hitét Narutóba helyezte! A rinnengan Narutónál való teóriámra az a a nyaklánc forma és pecsét lenne a bizum amin Narutón megjelent azután hogy ledarálta a kyuubit!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 17:23:08 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
|