24 nov 01, 01:13:50 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511538 alkalommal)
0 Felhasználó és 134 vendég van a témában
Ali-G
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #4485 Dátum: 10 szep 09, 20:15:24 »

Már visszaoperálták Nevet
De azon gondolkodtam, hogy mi lesz a folytatás.
Gondolom Tobi arrébb teleportál, de ha Konan marad a levegőben, a tenger fölött. Akkor Tobi, hogy támad rá, mert szerintem Tobi nem tud olyan jól repülni.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4486 Dátum: 10 szep 09, 20:22:49 »

tocika jól értette amit mondtam. igen madara lehetett 60 körül, és úgy értettem a kapcsot riudouval, h annak a gyerekivel vérrokonsága van madarának. Am kétlem h manson elmélete stimmel, mert attol, hogy felébredt a rinnengan másodszor, egészen a tanítás végéig vele volt jiraya, akkorra viszont már használta a rinengant.a madara-nagato kapcsolat olyan lehet sztem mint orochimaru-danzou, v orochimaru-yamato.
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4487 Dátum: 10 szep 09, 20:25:59 »

De ha esetleg konan meghal a következő fejezetben,narutó nagyon ideges lessz,és valami nagy dolog fog szerintem történni,és sajnos szerintem is meg fog halni konan. Neeem
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4488 Dátum: 10 szep 09, 20:42:15 »

Remélem is, hogy meghal Konan és a sírba viszi az infókat.

Jiraya Nagatonak megtanította a csakrakezelést, a szemek ügyében nem nagyon tudhatott segíteni neki viszont Tobi Gedou mazout szinkronba akarja hozni Saskéval és ez arra utal a mostani fejezet alapján, hogy az ekörüli dolgokat ő tanította/mondta el Nagatonak.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 09, 20:43:10 írta kakesz » Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Zer0
*

« Válasz #4489 Dátum: 10 szep 09, 20:44:20 »

De ha esetleg konan meghal a következő fejezetben,narutó nagyon ideges lessz,és valami nagy dolog fog szerintem történni,és sajnos szerintem is meg fog halni konan. Neeem

ez nem barátok közt, h mindenki egyböl megtud mindent Nevet két kezem meg tom számolni, h háényan ismerték konan valodi kilétét. Naruto honnan tudná meg h meghalt ? vagyis még nem halt meg, ne temessük el Nevet
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4490 Dátum: 10 szep 09, 20:53:56 »

végre ez a rész tisztázott pár dolgot ami pár embernek még ha kibökte  a szemét se akarta bevallani... ha tobi javaslatára is de yahiko alapította az akát és a régi felállás is az akatsuki volt amikor még Hanzou ellen mentek...
Naplózva

Zer0
*

« Válasz #4491 Dátum: 10 szep 09, 20:55:30 »

igen az volt a lázadó szervezet, csak asszem akk még felhők nélkül. De a ruha style ugyan az
Naplózva
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #4492 Dátum: 10 szep 09, 22:12:21 »

Még jó h Konan nem indult be anno Konohában,mert akkor semmi nem maradt volna a faluból:)
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #4493 Dátum: 10 szep 10, 07:51:52 »

Ez ultrabrutál harc volt!!!  Ohh My God Ohh My God Ohh My God Konan ravaszul cselekedett, hogy Tobi közelébe "férkőzhessen", másképp nem tudta volna kiütni. Viszont az az érdekes, hogy Tobi csak a karját vesztette el a robbantásban, a maszkról meg letört egy tenyérnagyságú darab. Ha teljesen beszívta volna Konan papírbombáit, tuti, hogy apró cafatokra robbantotta volna magát... és akkor vége!
De amit Nagatóról és a rin'neganról mondott, azt nem tudom elhinni. Mostanában olyan sok a furcsaság a rin'negan körül...  >.<#
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4494 Dátum: 10 szep 10, 08:32:00 »

Ez harc. 
Úgy tűnik Tobi vagy nem tud robbanást átengedni magán vagy csak szilárdan használhatja a szippantós szemet.
Tobiból meg lassan Aizen lesz.
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4495 Dátum: 10 szep 10, 12:41:32 »

''Úgy tűnik Tobi vagy nem tud robbanást átengedni magán vagy csak szilárdan használhatja a szippantós szemet,,

Inkább a 2. lehetőség,szerintem tobi bármit áttud engedni magán,csak amikor szilárd akkor lehet megölni.De ez engem is meglepett hogy ő adta át nagatónak rinnengant,remélem a következő fejezetben jobban kiderülnek a dolgok.
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 12:42:06 írta juura » Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #4496 Dátum: 10 szep 10, 13:13:55 »

ha jól emlékszem Tobi-Madara letépte a saját karját Danzou embere elleni harcban, (manga 475.epizód) mikor a nano bogarak elkezdték enni! De nemsokkal később már volt karja!! Vicces de akkor is a jobb karját érte a támads, most is....   Most Konan robbantotta le a karját, de mintha nem is izgatta volna! Nem semmi a pasas  Súlyzózik
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 13:19:59 írta brian » Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #4497 Dátum: 10 szep 10, 13:18:25 »

Majd lessz neki egy újabb,szerintem ez a harc a következő fejezetben leis zárul.
Naplózva
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #4498 Dátum: 10 szep 10, 14:10:53 »

Tobinak mutatni kel valami új képességet régi alap türkök már nem válnak be. Nevet
Naplózva
brian
Chuunin
*

« Válasz #4499 Dátum: 10 szep 10, 17:16:56 »

Tobinak mutatni kel valami új képességet régi alap türkök már nem válnak be. Nevet

azért ne együk még olyan forrón a kását, sharingan,MS,EMS, teleport, állag váltás..... stb... azért ezekkel a képességekkel is a leghíresebb, és egyik legerősebb ninjaként van elkönyvelve, még a Sannin tagjai is élték és tisztelték a nevét.....  azért.....érted?

A rinnenganra azért van egy tippem.... nem tudom hogyan, de szerintem Narutónak adta belőle készült virág csokorral együtt, Naruto tudta nélkül, elvégre, az a remény amit Nagató ereje a Rinnenganban volt, ezt Konan is tudta, és azt hogy Madara elöbb-utóbb levadássza, gondolom ezzel számolt, és Nagatóban lévő hitét Narutóba helyezte!

A rinnengan Narutónál való teóriámra az a a nyaklánc  forma és pecsét lenne a bizum amin Narutón megjelent azután hogy ledarálta a kyuubit!
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 10, 17:23:08 írta brian » Naplózva
Oldalak: 1 ... 298 299 [300] 301 302 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins