Elég érdekes volt, nekem tetszett így, jó, hogy Gai nem halt meg, bár.... tudom én is siránkoztam, hogy ne haljon meg, de azért egy karcolás nélkül megúszni vagy, hogy szarul legyen..... legalább kicsit szarul is lehetett volna, hogy ezt bekellet vetnie....na de mindegy lényeg a lényeg, nem halt meg....
Kisame nem hiszem, hogy innen már élve kikerül, ha mégis, az egész banda elsétálhat madarához és átadhatja magát...
ott áll mindenki...ha nem tudják elkapni..... az OHMÁJGÁD kategória lenne. Valszeg megpróbál még valami utolsó dolgot, de sztem valszeg megfog halni végül, igazi Shinobi módjára. Amúgy ezzel a fejezettel Kisame kivívta a tiszteletemet, nem igazán favorizáltam vele eddig, de most már másképp látom.
Amúgy nem tudom ti, hogy vagytok vele....de......Yagura a heget eltekintve nem hasonlít kicsit zetsura?
Most olvasom a két kommentet közben..... Yagura itt túl alacsonynak tűnik... Tobi azért magasabb volt nála...de van benne valami, hogy irányított személy lehet tobi és madara valahol éppen heverészik.