Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #4215 Dátum: 10 aug 23, 22:23:23 » |
|
Hát ezt a mangában kereshetitek, nem fogjátok megtalálni, mert csak a kötetben kiadott verzióba került bele ez a kép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4216 Dátum: 10 aug 24, 10:53:29 » |
|
én nem is tudtam hogy kihagynak belőle ezt-azt neten :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #4217 Dátum: 10 aug 24, 11:48:15 » |
|
miket hagytak még ki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #4218 Dátum: 10 aug 24, 21:00:31 » |
|
Hmm, ennek a Jiraiya sírja képnek nekem olyan part 01-es a grafikája.. nem tudom miért.. olyan világos a kép Tényleg, miket hagytak még ki? :O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fl3gma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4219 Dátum: 10 aug 25, 00:25:42 » |
|
Hát szerintem az a valószinűbb, hogy ez csak egy lelkes rajongó műve..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4220 Dátum: 10 aug 25, 00:37:24 » |
|
Pedig nem az.. habár én eddig azt hittem, fanbookban (vagy hoyg hívják Kishi "nem data book extra izéit"? : D) jelent meg.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 00:38:12 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #4221 Dátum: 10 aug 25, 18:13:12 » |
|
A kötetként megjelent RAW-ban van benne. Nem rajongói alkotás. És kihagyásról sincs szó. Egyszerűen Japánban van olyan, hogy pl. a kötetként kiadott műben pár képet újra- vagy átrajzolnak.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4222 Dátum: 10 aug 26, 08:06:27 » |
|
Nice... Kisame nyom egy Kamehamet és kikap? Áhhhh . Kamehame pózban nem kaphat ki senki emberek!!! Ezzel jól bealázza Gokut és a többi Zfightert. *Mit értek nyomorult senkik a fiatalság ellen? Muhahahahaha Én vagyok Maito Gay aki kinyit 7kaput és bedarálom még Chuck Norrist is* xD "Kivácsi" vagyok , hogy vajon jövőhéten végleg kinyírják Kisamet vagy megszökik-e.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 26, 08:27:52 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Srodack
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4223 Dátum: 10 aug 26, 08:23:09 » |
|
Tényleg olyan mintha Kamehame lenne Viszont nem halt meg, talán megmenti valaki, de ha nem akkor sincs semmi, legfeljebb Kabuchimaru beveszi a kis társulatába. Mondjuk Pain agyában Ibiki, meg Inoichi kutakodott és elvoltak vele elég hosszasan, ehhez képest itt egy "kezdő" sinobi percek alatt behatolt a tudatalattijába Kisamenek! Ez kicsit röhejes szerintem. Gai sensei erős na, ezt el kell ismernem. Bee rapje se volt rossz, először volt képes mosolyt csalni az arcomra a marhasága!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cell-sama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4224 Dátum: 10 aug 26, 08:26:04 » |
|
Szerintem jó fejezet volt.Gai ledobta az atomot!! Jó volt a visszaemlékezés Kisame multjáról, valahogy jobban megsajnáltam. Legalább kiderült mi volt ez a Mizukage ügy. És persze még van egy halvány reménysugár, hogy Kisame befejezi amiért a szigetre ment. Amúgy ja Kamehame befigyelt.
|
|
|
Naplózva
|
"Get up, stand up, don't give up the fight"
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4225 Dátum: 10 aug 26, 08:30:07 » |
|
Csak nekem tűnik úgy, hogy Tobi valójában a 4. Mizuage? Az ember aki mögötte állt a emlékben, jobban hasonlított Madarára, akkor viszont lehet, hogy Tobi is csak közvetve Madara. Remélem lejött, mire gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #4226 Dátum: 10 aug 26, 08:54:51 » |
|
Na ezt nem vágom, most akkor él Kisame vagy éppen meg fog halni?
Szóval Madara nem volt Mizukage, de mivel ő irányította a 4. Mizukagét, így valójában mégiscsak ő volt a falu vezetője. És persze megint nem láttuk az arcát.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4227 Dátum: 10 aug 26, 09:13:57 » |
|
Harag. ő ott yagura , a 3 farkú... őakk tobinak hogy lenne sharinganja? Mondjuk az is furcsa h a 3 farkút jinkjuuriki nélkül fogták be, de végülis lehet hogy összekócolta a haját, és yagura teste tobi, és akit anno kabucsimaru feltámasztott az az igazi madara. aki mögötte van az meg tuti madara, mert be is mutatkozott. én se vágom h mi lesz kisaméval de sztem meghal, mert a legégére az volt írva asszem h last roar szal utolsó üvöltés... ha utolsó akk csak meghal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4228 Dátum: 10 aug 26, 09:55:40 » |
|
Zer0, te nem láttad Tobi Sharingan gyűjteményét? Ráadásul Tobinak, csak egy szeme látszik folyton! Én tartom, hogy szerintem Tobi a 4. Mizukage(esetleg holtteste) Madara által irányítva. Anno Kisame is őt ismerte föl benne, mikor levette az álarcát, szerintem a yagura(aki a 4. Mizukage is volt egyben), van a maszk alatt innen tudta Kisame honnan fúj a szél.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4229 Dátum: 10 aug 26, 10:06:52 » |
|
azt én is gondolom h yagura, csak a sharingan gyűjteményre nem gondoltam... igaz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|