24 nov 24, 05:37:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 275 276 [277] 278 279 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2550688 alkalommal)
0 Felhasználó és 213 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #4140 Dátum: 10 aug 20, 18:38:55 »

Az viszont nagyon nevetséges lenne, ha Gai öli meg Kisamet. Legalábbis szerintem. Kisame az egyik legerősebb Aka tag. Bee sem tudta volna leverni. Minden Aka tagot többen öltek meg. Nem gyenge Gai, de azért nincs a legjobbak között és szar lenne, ha ő ölné meg Kisamet. Remélem ez nem történik meg. Meg itt lenne az ideje, hogy meghaljon egy pozitív szereplő.

Hát nézzük csak:
- deidara: csak SASUKE, nem volt vele se a nagyi, se suigetsu, se juugo, se semmi parazita csak egyedül szépen nyugisan!
- hidan: őt akár még egy sima jounin csapat is legyűrte volna, ha nincs mellette kakuzu, de mivel mellete volt elkellet terelni kakuzu figyelmét így shikamaru szépen elintézte.
- itachi: őt is sasuke mint tudjuk. Igaz hagyta magát de akkor sem volt sasukeval senki sem!

Szóval most nem azért de nem minden akatsuki tagot csak csapatban öltek meg, több nem jut eszembe, de ezzel így megcáfoltalak... Mosolyog és tök jól érzem magamat. Mind1 azért nem kizárható hogy nem veri le egyedül mivel azért, minden karakternél eljön egy pont ahol tényleg minden erejét bekell vetnie, mint a sasuke mentésnél chouji, neji, shikamaru, kiba és narutó is! Lehet hogy ez most gai nagy pillanata és megtudjuk pontosan milyen erőt is birtokol "konoha azúrkék szörnyetege"!!! Hümm-hümm

ui.: hát nem tudom hogy ide tehetem, de végűlis narutó egyes-egyedül győzte le peint, de ezt már döntsétek el ti hogy ide tehetem-e! xD
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 18:52:53 írta Morause » Naplózva
kornel
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #4141 Dátum: 10 aug 20, 19:19:02 »

Sasuke és Naruto nem egy kategória azért a többi karakterrel, hiszen ők a sorozat legerősebb figurái (mégis csak a két főszereplő).  Teljesen mindegy, hogy kivel mikor harcolnak, ők nem veszíthetnek, csak a legvégén fog valamelyikük elvérezni. 
Szerintem akkor is szánalmas lesz, ha Gay szensei nyer...nagyon idegesítő figura. Ugy 50 részenként mint egy geg felbukkan az ok, de hogy leverje az egyik legerősebb negatív szereplőt...na mindegy.
Azért, hogy Naru egyedül győzte le Peint azért túlzás, hiszen előte csak szét verte az egész falut, meg kinyírt mindenkit, tehát nem volt a toppon a srác. De mint mondtam, bárki harcolhat Naru vagy Sasu ellen mind veszni fog.
Naplózva
PeinToTheWorld
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

The understudy man

« Válasz #4142 Dátum: 10 aug 20, 19:25:09 »

Hát Pain ellen Naruto sem volt a toppon, ugyanis az edzés közepéről rángatták el, hogy gáz van, szóval nem sok ideje volt pihenni, szerintem mindketten kb 60% ról indúltak, csak Naruto bekészült a Sage móddal előre, ami alatt ugye nem fárad.
Naplózva

Kokoyo ri sekai ni itamio
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #4143 Dátum: 10 aug 20, 19:34:44 »

Narutot is és Saskét is verték már el pedig főszereplők(pl: Lee). Az lesz amit a mangaka akar. Bár én remélem nem murdel meg Gai, csípném ha öreg korában is piszkálhatná Kakashit Nevet

Ui: Gai a legjobb taijutsu használó a mangában vagy minimum benne van a top3ban(1ütés egy ölés) nehogymár ne verjen el egy kard nélküli kardforgatót...
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Morause
Vendég
« Válasz #4144 Dátum: 10 aug 20, 19:36:14 »

'KORNEL'
Nézzük csak, traavis állítása amire reagáltam: "Minden Aka tagot többen öltek meg." !! Nos az most mind1 hogy sasuke meg naruto.. de kérlek akiket felsoroltam nem egyedül alázták be?... az hogy most pein a shinra tensei-je miatt legyengült kis időre, szerencse volt narutónak, de akkor is mind a 6 pein testet ő gyűrte le segítség nélkül!

Meg gai mért ne nyerhetne mitől lenne szánalmas, láttad hogy hogyan harcol, tudjuk hogy kitudja nyitni mind a 8 kaput gondok nélkül, de azt egyáltalán nem tudjuk mire képes ha már azon túl teljesít, és HA TUDNÁL OLVASNI nem csak narutót meg sasukét mondtam hanem neji, shikamaru, chouji és kibát is mondtam pedig ők nem főszereplők, szoktak szerepelni de mégsem róluk szól a történet, illetve sasuke sem inkább főszereplő hanem személy akitől az "igazi főhős" színesebbé válik és így van értelme az egész narutónak!
Ja igen a harcra vissza térve chouji meg neji életüket kockáztatva legyőzték egymaguk a náluk jóval erősebb ellenfelet mert hittek az erejükben meg hogy sasuke megmenekül, kiba meg shikamarut ide kevésbé hoznám fel mert végülis túlélték kisebb sérülésekkel, nyertek csak pont beugrott a segítség. Lényeg hogy gai akár meghal akár nem, ő is hisz most per pillanat vmiben, ezért elég nagy esélye van hogy bealázza kisamét akármennyire is erősebb!
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 19:38:12 írta Morause » Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #4145 Dátum: 10 aug 20, 19:42:57 »

Látom vannak olyanok akiknek nem esett le még a Samehade dolog.... Egyszerű... Kiköpte Kisamét és átment Beehez, egyrészt a chakrája miatt is másrészt, Beeről mindenki tudja, hogy a szigeten minden állatot megszelídített....valszeg a személyisége is sokat közrejátszott. Miután megszeretgette Bee-t, Kisame megragadta a nyelénél erre a Samehade rögtön ráharapott Beere. Valszeg tudja irányítani...ha már az övé. Kiszívta belőle a chakrát is elmenekült....

Amúgy miért ne nyerhetne Gai? Kisame nagy durranás volt....de csak a kardjával, ha a kardja nem lett volna, már Bee ellen is kikapott volna. És most nem úgy néz ki mintha nála lenne... És igaz, hogy rég halt már meg valaki, de ha mindenképpen meg kell akkor az Sakura legyen inkább....úgy még lenne is értelme...Naruto durci lenne és bosszút esküdne. Gai akármikor látom jópofa pozitív karakter, aki a csapat hasznára van....Sakura meg nagyjából egy semmirekellő használhatatlan személy, volt egy két nagy alakítása....de általában csak a baj van vele. Mosolyog

Mindenesetre én reménykedek egy olyan dologban, hogy Gai megússza.. Kisame meghal, de az üzenet elment...
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4146 Dátum: 10 aug 20, 19:48:20 »

Itachi nem idesorolható kategória szerintem... Az ő tröténete tök más meg az se mind1, hogy kb 10éve tervezi, hogy fogja majd megöletni magát Sasukeval...
Dei-t meg Hidan-t ölték meg egyedül. Bár megnézném mikor veri le Shika Hidan-t, ha nincs egy előre megásott lyuk meg előkészített csapda. És az is mellékes, hogy Pein kb 3szor megölhette volna Narutot még úgy is, hogy Yahiko nélkül indult az elején csakhát kellett neki Naruto és élve.
És elég szar lenne, ha Gai leverné Kisame-t áh. Még a gondoloat is rossz.
Megtaposták bár az nem viselte meg sztem. Viszont.
1. Egyik legerősebb Aka tag. Oké.
2. Gai nem igazán egy súlycsoport vele. Nagyon jó taijutsu persze, de Kisame lássuk be más szint.
3. Kisame ráadásul még vízben is van...
Na ha így leveri Gai akkor én is kiábrándulok lassan. Mert ha megölné Naruto vagy esetleg Bee akkor azt mondom oké, na bumm. De Gai??? Aki egy nyamvadt teknőst tud idézni? Nevet
Ha ennek ellenére mégis megölné Kisamet akkor remélem 8 kapuval és belepusztul ő is.
Beelőztél Sobbi áh. Persze, mert a kardja kb a legjobb a Bijuuk ellen... Ám leverte volan Bee-t kard nélkül is szerintem csak a kard tök jó ahoz, hogy ne ölje meg véletlen Nevet
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #4147 Dátum: 10 aug 20, 20:22:28 »

Miért Utáljátok Ennyire Gai-t? Sztem sok humort csempész a történetbe amikor színrelép. Ha legyőzi Kisamét akkor mivan... Az erő nem minden, A szerencse és a Motiváció is fontos tényezők...
Bár sztem Kisame még kell a Storyba. nemtudom hogy lesz...
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4148 Dátum: 10 aug 20, 21:10:24 »

töbször olvastam és kicsit szemetszur hogy ha kinyitja a 8. kaput kage szinten lesz nem hokage szinten tudom szörszál hasogatás de nekem ez szemet szur de amugy ha 8.. kapuval győz azzal semmi elenvetésem nincs azzal se ha tuléli valahogy de ha 8. kaput kinyitja akkor kage szint és kisame erős mert erős de azért nem kage szint
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #4149 Dátum: 10 aug 20, 21:52:06 »

Ezekbe a mini részletekbe szerintem tök fölösleges belebonyolódni, mert akár genin szinten is nyomhatnák de nem, most olyan szinten nyomják amilyet most két inkább közép-táv harcos tud csinálni egymás ellen.
De amúgy a szinteket tényleg fölösleges felbolygatni mert ennyi erővel egy konohamaru és naruto kombot is tehetnénk ellenük, egy kis "Orioke no jutsuval" meghintve és akkor kifolyna egybe gai és kisame agya is! Nevet Kiröhög
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #4150 Dátum: 10 aug 20, 21:59:05 »

huh ezt elég volt felfogni mit akartál mondani Gery.
nos kisame erős, de valszeg Gai is. Mit tudunk Gairól?
legjobb taijutsuban,tud idézni, és chakra kapukat kinyitni. ez nem nagy dolog.
de ! tuti van neki is olyan techinikái amit még nem láttunk, és ami az aduja lehet. nem értem miért kell mindíg a főhösnek v bee nek nyerni. elvégre gai kakashi raválisa. max kinyitja  8 kaput , meg hal és lee re hagya  az örkségét.
nha de az lenne jó ha gai vesztésre állna, de bee meg mentené, majd gai legyőzné kisamét, v ne adj isten elmenekülne bee testével. lehet rám köveket vetni, szövegelni, de ugy lenne epicus ha bee halna, majd naruto   maradna az egyedüli jichuriki. elvégre sok példa van rá hogy a fő hősnek meg tanítanak valami techinikát boss fightra, de minő meglepő a mester valamien okból kifolyólag nem tud neki segiteni a harcban. pl bleach.: ichigo megtanulta a végső getsugát, és minő meglepő hogy az apja aki tudna segiteni neki a harcban, kivan feküdve, pedig 2 végső getsuga csak durvább mint 1.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Fl3gma
Chuunin
*

« Válasz #4151 Dátum: 10 aug 20, 23:13:12 »

Morause remélem te se gondoltad komolyan h Gai közép-táv harcos... Hmm?

Gai-tól még nem láttunk semmilyen ninjustsut az idézésen kívül...dehát egy teknőssel nem hinném h távolsági harcot lehetne megvalósitani..Sztem Gai az egyetlen( Leen-kívül..), aki csak közelharcot tud..
Naplózva
echoCHANNEL
Chuunin
*

« Válasz #4152 Dátum: 10 aug 20, 23:43:19 »

Én nem szeretném, hogy a türkiz színfolt meghaljon, mer akkor ki lenne Kakashi riválisa???  Hümm-hümm
Amúgy meg ha most mégis meghalna Gai, akkor azzal mit érnénk el?Eldőlne a régi csata a két fél között, de sztem Kisame se úszná meg a dolgokat, ha gai meghalna. Az nem lenne fair.Pláne úgy hogy,nincs is a közelben Kakashi,Lee vagy a csapat, hogy vmi epic jelenet legyen a halála. Nekem ez olyan...nemjólennena xD
Szerintem Gai győzzön szépen, mert nem tartom gyenge szereplőnek, ráadásul nagyon eredeti kari is...helyette kilehetne nyírni valaki olyat, akire nincs szükség igazából, csak néhány képkocka erejéig (nem oldal, KÉPKOCKA), amíg magában morfondírozik arról, hogy milyen gyenge, közbe meg rí,és tök felesleges. Nos, igen..mint kiderült nem vagyok túl nagy Sakura rajongó..de istenem..kövezzetek meg!  Pojén
Naplózva
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #4153 Dátum: 10 aug 21, 00:49:43 »

Írták sokan, hogy mindenki nálánál erősebb ellenfelet ölt meg egyedül, de nézzük már meg a szereposztást. Mindenki a számára "kedvezőbb" ellenfelet kapta. Shikamaru agya nálkül az életben nem jöttek volna rá, hogyan nyírják ki Hidant. Sasuke sharinganja nélkül nem látta volna meg a kis robbanófejeket, miszlikre szaggatták volna. Kakashi nem bírt Kakuzuval, Narutonak meg nyilván le kellett nyomnia az új technikával. A hang ötösből Chouji kapta a nagy melákot, Neji a távharcost, stb.
Kisame pedig éppen azért hatékony ninják ellen, mert a ninjutsuhoz szükséges chakrát szívja el. A taijutsu azonban puszta testi erő és leleményesség, ergo majdhogynem lehetetlen mit kezdeni vele (max kivédeni, vagy kitérni előle).
Nem azt kétlem, hogy a legyőzött személyek erősebbek voltak a jó karaktereknél, csupán azt mondom, hogy a konohaiak szempontjából még mindig ezek voltak a legkedvezőbb felállások.

és a kages chakra kapus dologról tudna valaki linkelni egy mangalapot? Teljesen kimaradt ez nálam, megnézném Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 21, 01:24:29 írta Ritka » Naplózva

Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #4154 Dátum: 10 aug 21, 02:37:56 »

Ritkának igaza van. A gonosz mindig erősebb a jónál, csak vagy sokat dumál, vagy sokat kivár, vagy épp a harci stilusa kedvezőtlen. HA kisame kap egy tockost, igy a hét kapus Gaitól, akkor nem hogy chakrát, de levegőt nem fog többet szivni.

Ez egy jó fejezet volt és a Kisame vs Gai harc is jó, ezek a technikák nagyon fatálak, csak remélem nem győz ugy igazán senki, mert akkor Kisame meghal.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 275 276 [277] 278 279 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins