24 nov 01, 01:27:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511600 alkalommal)
0 Felhasználó és 61 vendég van a témában
Nucklear
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4125 Dátum: 10 aug 19, 22:45:01 »

Amúgy a manga végén azt írták jövő héten kiderül hogy ki győz,tehát az egyik életben marad a másik meg nem...

Erről szó sincs, csak valaki győzni fog. Annó Sasuke is győzött Narutoék csapata ellen és Narutoék még mindig élnek. Vagy Sasukéék is legyőzték Bee-t tulajdonképpen és Bee is él. stb stb stb. Az, hogy valaki legyőzi a másikat nem jelenti azt, hogy a másik meghal. Szerintem szimplán megszívja kisame és elfogják, a tekercset meg elpusztítja Gai

Nah látom krieg megelőztél Nevet

Ezek mind pozitív karakterk,azoknak még szép hogy nem csak 1 harc jut,Sasuke meg hiába negatív,ő főszereplő tehát nemigen murdelhet meg (még)
Azért Akatsukis nem nagyon menekült meg a Shippudenben ha legyőzték.Most hirtelen az 1etlen ami eszembe jut az pont a Senpai volt még a Bee elfogásakor(Nem számít hogy zetsu helyet cserélt vele akkor is harc volt)Tehát még 1 szer nem valószínü hogy Kishi megmenti a seggét.És én szerintem az lenne a legfrankóbb ha Kisame senpai megölné Gayt (Micsoda dráma lenne gondoljatok bele  Ördögi ) Aztán mondjuk Lee valahogy megbosszulná.Különben is rég halt meg pozitív karakter,ideje lenne már.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 19, 22:48:23 írta Nucklear » Naplózva

emberke
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4126 Dátum: 10 aug 19, 22:52:46 »

HA már kisame, csak engem húzott fel egy picit ez a samehadás-dolog? A méhes harcnál még elfogattam, kémkedés, még kisaméval van, ÉS remélem most is csak ezért pártolt el, hogy chakrája legyen, mert ez a megoldás nem tetszik. Értem, hogy nehéz ellenfél a kard, de az nem megoldás, hogy elpártol. Olyan, mintha pl.: Kakuzónál ellene fordultak volna a szívei, vagy pein ellen a testei, vagy kakasi ellen az idézett kutyái. Az nem megoldás, hogyha a karakter túl erős, elveszik az erejét. Amúgy a manga még tetszik, csak ez a megoldás nem  smirksweat .
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #4127 Dátum: 10 aug 19, 23:13:43 »

A samaehda egy Kisamétől független szervezet, ami végülsi nem fordult éppen ellene.. de határozottan furcsálltam én is, hoyg tényleg Beehez pártolt. Lehet, hoyg tényleg cska a chakra miatt, de azt ne hagyjátok figyelmen kívül, hogy Kisame továbbra is képes irányítani, szóval amíg nála van, nincs gond, az pedig, hogy most elválasztották tőle, nem feltétlenül ejeltn sok mindent.
Naplózva
chrismago
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4128 Dátum: 10 aug 19, 23:14:40 »

emberke: miért nem? Le volt írva, hogy Bee chakrája sokkal `finomabb`, ráadásul több is van neki, mint Kisaménak.
Samehada meg értelemmel rendelkezik, tehát szerintem teljesen érthető, ha a saját céljait előbbre helyezi minden másnál. De majd meglátjuk, hogy mi sül ki a dologból. Mosolyog
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #4129 Dátum: 10 aug 19, 23:17:52 »

Több chakrája mint Kisaménak? Azt honnan veszed?
Naplózva

chrismago
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #4130 Dátum: 10 aug 19, 23:21:57 »

Konkrétan valóban nem volt leírva sehova, csak egy feltételezés. Nem is tudom, melyik chakraérzékelő mondta már, hogy Kisaménak annyi van, mint egy Bijuunak, ebből kiindulva pedig egy Jinchuurikinek még mindig több van valamennyivel.
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #4131 Dátum: 10 aug 19, 23:33:21 »

a 7 kardforgató egyike, az a kis kölök mondta de ezt arra mondta h a samehadával olyan mint egy bijuu és nem nélküle, szal nem kell elkezdeni fantáziálni arrol h most több ch van neki mint az egyik legtöbbfarkú jinchurikinek... Hmm?
Naplózva

Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4132 Dátum: 10 aug 20, 09:36:29 »

Amúgy ezt a kis affért félretéve Kisame és Bee között,Bee Samehadával marha erős lesz ha megtanulja kezelni,szerintem megintcsak Sasuke kell oda hogy leverje.Jó is lenne rajta 1 erőfitoktatás az új szemekkel Nevet
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #4133 Dátum: 10 aug 20, 10:03:04 »

Ha úgy nézzük most mindenki erősödik szinte
Naruto a Kyubi chakrájával
Méh a Samehadával
Sasuke a szemeivel
és még ki tudja mi lesz még Nevet
Naplózva
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4134 Dátum: 10 aug 20, 13:56:56 »

jah azt gairol kiderülne hogy örökre igy marad (7 kapuval megnyitva) és csak igy tud élni
de mien jo lenne már huhu  Ördögi
Naplózva

Zizi100
ANBU Kapitány
*

Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!

« Válasz #4135 Dátum: 10 aug 20, 16:23:54 »

Hehe! elolvastam a fejezetet! izgalmas lesz az biztos! amúgy az lenne a lol ha Gai megnyitná a 8. kaput Kisamét megölné de ő is meghalna és az utolsó szavai meg azok lennéknek hogy "Lee én vagyok az apád!" xD

(bocs ezért az agyament ötletért de gondoltam megosztom hogy legalább röhögjetek1 jót xD)
Naplózva

Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!!
- Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo*
Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #4136 Dátum: 10 aug 20, 17:15:31 »

Nucklear már többször láttam, hogy azt írod h murdelne. Kifejtenéd ennek mi értelme van? Gondolom azt akarod h meghal, de akkor meg az angollal van probláma...
Az faja lenne, ha ő lenne az apja xD
Az viszont nagyon nevetséges lenne, ha Gai öli meg Kisamet. Legalábbis szerintem. Kisame az egyik legerősebb Aka tag. Bee sem tudta volna leverni. Minden Aka tagot többen öltek meg. Nem gyenge Gai, de azért nincs a legjobbak között és szar lenne, ha ő ölné meg Kisamet. Remélem ez nem történik meg. Meg itt lenne az ideje, hogy meghaljon egy pozitív szereplő.
És legyen már SASUKE.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
kornel
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #4137 Dátum: 10 aug 20, 17:29:06 »

Pedig Gay Sensei nyerini fog....akkor ismét csalódok a sorozatban, ugyan úgy mint Pein megjavulásakor.
Naplózva
Shinobi031
Gennin
*

« Válasz #4138 Dátum: 10 aug 20, 17:35:09 »

Nem tudom, mirt ne nyerhetne, azt monták ha kiynitja a nyolcadik kaput valaki, akkor olyan erös lesz mint egy Hokage, nincs messze töle, mert már 7.-nél tart, különben is kisame semada nélkül harcol, ugyhogy nem a teljes erejével, Gai kakashi vetélytársa, nagyon erös ninja, ne nézzétek már le.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 20, 17:35:40 írta Shinobi031 » Naplózva

All this time I've been called a genius, so I cannot lose.
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #4139 Dátum: 10 aug 20, 18:08:10 »

Ja erős,ezt senki se tagadta...Viszont mint ahogy traavis is írta Kisame senpai az 1ik legerősebb Akatsukis.Beenek lazán leszívta a chakráját,aki sokkal erősebb mint gay,tudom,nem lehet úgy nézni azt hogy ha x legyőzte y akkor y automatikusan legyőzné z akit pedig x győzött le.De akkor is szerintem szánalmas lenne ha gay győzne,mert egyszerűen nem 1 súlycsoport a kettő mégha Kisaménál nincs is most a Samehada meg 1 csöppet meg is taposták elötte a Senpait.

Traavis:Tudom mit jelent az hogy murder nem kell oktatgatni,ez csak SZLENG haver.Ha nem tetszik ez van.Ha én is beszólnék mindenkinek ha valami épp nem tetszik akkor reggelig anyázhatnék.Szóval csak lazán... Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 274 275 [276] 277 278 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins