-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3945 Dátum: 10 aug 08, 10:37:12 » |
|
olyan régen csinálja h esetenként tudja anélkül, pl előttem szóló...., de attol h nagyobb chakrája lett nem jelenti azt h jobban tudná irányítani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3946 Dátum: 10 aug 08, 11:31:28 » |
|
nem a nagyobb chakráról beszélek, hanem arról hogy mostmár teljesen uralja a rókát, tehát nem zavarja be... nem ez volt eddig a probléma? hogy a róka "zavarja", és ezért ment nehezen a chakrairányítás... de mostmár nem zavarja a róka... vagy de??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3947 Dátum: 10 aug 08, 11:48:31 » |
|
én egy ninpo:kyuubi kagebunshin no justu vagy egy kyuubi senjutsut azt én szívesen megnéznék h vagy 20 klón szétosztott chakrával és rikodou kinézettel ott oltja az ellenfeleket
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3948 Dátum: 10 aug 08, 11:49:33 » |
|
az csak az Oro által elhelyezett pecsét miatt volt amit még jiraiya el is távolitott, de a róka elnyomásához chakra kellett és nem koncentráció máskülönben alvás közben előtört volna...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3949 Dátum: 10 aug 08, 12:30:15 » |
|
tehát csak kelleni fog a klón??:=/ pont most néztem ahogy naruto tanulja a fuuton: rasenshurikent és kakashi nyom egy sima rasengant...és olyan jó volt hogy neki csak egy kéz kell hozzá...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3950 Dátum: 10 aug 08, 14:52:43 » |
|
Moderátor: Hogy mostantól kelleni fog-e neki klón a Rasenganhoz a Technikák/Rasengan témába való. ^^ Itt már kicsit OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3951 Dátum: 10 aug 09, 19:44:09 » |
|
Bevallom őszintén, én lesz*rom Narutot. Gai senseinek örültem a legjobban, mert eléggé el lett hanyagolva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sway
Gennin
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #3952 Dátum: 10 aug 09, 20:07:08 » |
|
Karácsonyfa-Naruto nekem sem igazán az esetem. És jah, Gai-sensei végre visszatért!
|
|
|
Naplózva
|
# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.
## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3953 Dátum: 10 aug 09, 20:20:55 » |
|
Visszatérni visszatért, de nem biztos, hogy harcolni is fog. Vagyis biztos, hogy fog harcolni, de szerintem Bee vagy Naruto átveszik a stafétát egy idő után (3-4 fejezet)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #3954 Dátum: 10 aug 09, 20:35:07 » |
|
Már sok volt Narutoból. Jöhetne Sasuke T_T Áá, titokban tudja Gai, hogy kicsoda Kisame... biztosan... biztosan Remélem megmondja az igazi fiataloknak, hogy ez az Ő harca. xd
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #3955 Dátum: 10 aug 09, 21:33:40 » |
|
sasukét akarok én is én ara számítok hogy Gyilkos ?éh és Gai együtt megmutatják milyen a fiatalság ereje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3956 Dátum: 10 aug 09, 21:39:00 » |
|
nem kell sasuke ez előtt pár fejezettel majdnem 50 rész csak róla szolt sasuke így sasuke úgy 1-2 fejezetet még elviselnék narutotol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3957 Dátum: 10 aug 09, 21:41:47 » |
|
A manga címe Naruto nem emo princes szóval, ha nem tetszik lehet menni fan artot írni. Tiszta szerencse, hogy nem ti írjátok a mangát. És ha már beírtam... Nekem bejön Naruto lvl upja. Bár skinje nekem se tetszik annyira. Biztos lesz valami második szint is:D. Yondaime története pazar volt. Kushina pedig egyenesen imádni való. Naruto meg úgye Naruto:D. Gai vs Kisame jó lenne engem érdekel Gai valódi ereje:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #3958 Dátum: 10 aug 09, 21:49:44 » |
|
Gai valódi ereje? Nem hiszem hogy neki van olyan de Kisame vicces lesz:D Érdekes, hogy Kishinek nem kell Don Kanonji hogy poént vigyen a mangájába. Szöcsi engem is érdekel, vagyis igazából az FMS ereje, de csak mértékkel, és Kabucumaruval karöltve ^^ De ez speciel rá ér:D most ez igy jobb nem is lehetne ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #3959 Dátum: 10 aug 09, 22:02:28 » |
|
Engem is jobban érdekel Gai mint SS3 Naruto. Höhö, bírnám a sötét énje egy vénember lenne, mondjuk olyan Danzou beütésű Amúgy ezután valószínűleg FMS Sóska fog jönni.
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|