24 nov 24, 04:50:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549998 alkalommal)
0 Felhasználó és 232 vendég van a témában
Bububo
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #3975 Dátum: 10 aug 10, 18:04:51 »

Ez a szigetes szappanopera már baromira unalmas, 1-2 új infó kiderült de semmi több. Kisame-tól minimum elvárom hogy elsüllyessze a szigetet, akkor már lehetne mondani hogy megérte ezeket a részeket végigszenvedni...
Kb egyet értek. Minatos Madarás rész még baró volt. Naruto új alakja nem illik a manga hangulatához, (bár a Susanooról is ezt gondoltam anno amikor elsőnek meglátam, azóta megszoktam, vagy a Tsuikage kockás jutsuja.) az érzelgős részek se adták. Nem mintha sajnálnám, de eléggé elletek kapkodva. Bár lehet így jobban jártunk. Narutonak ha egyszer már ilyen alakja van, akkor zúzzon könyörgöm, ne a falba szerencsétlenkedjen. Nem is értem h tudott beszorúlni? amenyi ereje van focipálya méretű tájakat kéne szagatnia, nem szerencsétlenkednie a vályog falban.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3976 Dátum: 10 aug 10, 18:30:14 »

Nem az erőd számít, hanem hogy tudod-e használni.

Hogy egy ismert és jó régi példával éljek, amikor a DB-ban Ginyu ellopta Goku testét, nem tudta használni a teljes erejét. Olyannyira nem, hogy még, Krilin és Gohan is leverte. ...Persze utána már kicsit ráérzett, de Vegita még mindig elég volt a földbe döngöléséhez.

Ezzel arra akarok utalni, hogy ha pl. most hirtelen a tízszeresére nőne az erőd, akkor még egy üvegpoharat sem tudnál felvenni az asztalról anélkül, hogy össze ne roppantsd. Hiszen az ujjadban a receptorok és persze az agyad hozzászoktak egy bizonyos erősségű szorítás szükségességéhez, ami be volt állva a régi erődhöz. De mivel az erőd megnőtt, de az agyad és a tested még nem tapasztalta ki, így egy ugyanolyan szorítással jóval nagyobb erőt fejtesz ki.

Asszem ennél alapabbul nem tudom elmagyarázni. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #3977 Dátum: 10 aug 10, 18:34:07 »

én értem  >.<#
kisame ember vagy démon?  Hmm?
Naplózva

s.eater
Gennin
*

« Válasz #3978 Dátum: 10 aug 10, 18:38:32 »

sajnos offolnom kell d cska mert nem tudok írni a tobis topikba
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/465/13
ismerős a szamuráj szeme??
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3979 Dátum: 10 aug 10, 18:43:09 »

Moderátor:
Újra megnyitottam a "Ki is lehet Tobi?" témát. Írd oda. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3980 Dátum: 10 aug 10, 18:43:40 »

Ismerős ez a párbeszéd? Pojén
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/10

Mifune nem Madara, mielőtt megjegyeznéd.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
s.eater
Gennin
*

« Válasz #3981 Dátum: 10 aug 10, 18:45:19 »

persze hogy nem xD
köszi chakra  Mosolyog
Naplózva
Matten
Osztag Vezető
*

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #3982 Dátum: 10 aug 10, 19:12:42 »

Ez a szigetes szappanopera már baromira unalmas, 1-2 új infó kiderült de semmi több. Kisame-tól minimum elvárom hogy elsüllyessze a szigetet, akkor már lehetne mondani hogy megérte ezeket a részeket végigszenvedni...

Oh a mi Drága SSS-ünk, Amerikai Típusú Shounen-rajongó-sama. A legtöbb Anime-Mangának nem csak a harc a lényege, hanem a karakterek fejlődése, és lelke, ambíciója satöbbi. És nem csak a csaták, meg a vér és öldöklés. -.- De ezt asszem párszor már elmondtuk neked.
Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3983 Dátum: 10 aug 10, 21:00:48 »

chakra tökéletesen érthető amit mondasz, de ha már egy nukleáris méretű chakra tömeg veszi körül ill. áll rendelkezésére abbol elég, egy csöppet szabadjára engednie és körülötte minden robban és szabad is... ha már a DB-t hoztad fel akk én is maradok a példával ennél, pl ssj2 vegita becsapodott a falba ő szétrobantott maga körül mindent, de azis lehet h ez a rombolhatnék hiányzik narutobol és nem is jut eszébe smirksweat Nyelvesít
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #3984 Dátum: 10 aug 10, 21:05:16 »

Vegita és Naruto két teljesen különböző stílusú karakter. a Makacsságon kívül semmi közös nincs bennük. Mosolyog
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #3985 Dátum: 10 aug 10, 21:51:58 »

Narutonak ha egyszer már ilyen alakja van, akkor zúzzon könyörgöm, ne a falba szerencsétlenkedjen. Nem is értem h tudott beszorúlni? amenyi ereje van focipálya méretű tájakat kéne szagatnia, nem szerencsétlenkednie a vályog falban.

Az a szoba azért lett kitalálva, hogy bent tartsa a démonokat és eddig egy se jött ki onnan... amikor Narutoék bementek mindenhol fehérség egy karcolás/repedés se volt rajta. A "szerencsétlen" bénázó Naruto meg majdnem kirugta a falat. Hát ha ez eddig nem sikerült a 8farkúnak akkor Naruto tuti balfék. Arról nem is beszélve éltében először használta ezt az "alakot" és neki bizony meg kell tanulni a dolgokat nincs kopizás meg ajándék szemek...
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3986 Dátum: 10 aug 11, 00:05:33 »

Haggyad Kakesz mindig megy a sírás valami miatt, amikor Sasukés részek voltak akkor azért, hogy miért nem mutatják már Narutot amikor ő a főhős, amikor Narutot mutatják akkor, hol van már Sasuke, amikor erősebb lesz, hogy miért nem pusztít stb stb stb

Sose jó ami van.....

Egyébként korábban bele sem gondoltam abba amit mondtál most, hogy még a 8farkú sem tudott kijutni onnan Naruto meg lyukat ütött a falba.... Nem kicsit erőse lehet akkor vazz.
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #3987 Dátum: 10 aug 11, 01:11:10 »

Nem értem ezt az egészet. Naruto übertáp lett, ugye? Mi a manga címe? Sasuke? Nem, Naruto! Naruto a főhős, neki kell lennie a legerősebbnek! Erről szól a shounen fight! Hogyan lesz valakiből a legerősebb harcos a Földön! Akinek nem tetszik a manga, az menjen és olvasson Highschool of the Dead-et, ott nem kell az erőszintek körül vacillálni és a mangának sem a címadó a főszereplője.  Mosolyog

Elnézést, de számomra ez teljesen logikátlan hogy azért sírnak mert a főhős atomerős lett. Ez olyan mintha egy romantikus mangában azért sírna mindenkinek a szája, mert túl sok benne a csókjelenet.  Technikai KO

Nekem tetszett Naruto új aurája. Most már tényleg úgy néz ki, mint aki ontja magából az energiákat, és annyi ereje van hogy kívülre is jut.  Mosolyog De szerintem ez el fog majd tűnni, ha tökéletesen megtanulja majd uralni.
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #3988 Dátum: 10 aug 11, 12:12:03 »

Ki sírt e miatt? senki. Én csak nem értem pont amiatt mert úgy gondolom mint -Dante-. ha volt ereje h falbaszorúljon, akkor tapsolgatásokkal kéne hegyeket pakolnia. Ráadásúl majd yamato segít neki onnan kijönni? olyan mintha azt mondanád hogy trabival vontatod a gödörbe szorúlt űrhajó szállítót.

Az a szoba azért lett kitalálva, hogy bent tartsa a démonokat és eddig egy se jött ki onnan... amikor Narutoék bementek mindenhol fehérség egy karcolás/repedés se volt rajta. A "szerencsétlen" bénázó Naruto meg majdnem kirugta a falat. Hát ha ez eddig nem sikerült a 8farkúnak akkor Naruto tuti balfék. Arról nem is beszélve éltében először használta ezt az "alakot" és neki bizony meg kell tanulni a dolgokat nincs kopizás meg ajándék szemek...

Lehet hogy a fal olyan kemény lenne.. bár én eleve úgy gondoltam h ez olyan hely mint DB ban ahol Songoku edzett az istennél, sátán ellen. Fehér végtelen tér. Csak a bejáratnál van fal. Nem a falak védik a világot a bijuktól, hanem a tér végtelensége. A fal is cask azért van ott mert Kisame ajtót nyitott a külvilágba.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 11, 12:13:28 írta Bububo » Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #3989 Dátum: 10 aug 11, 14:17:03 »

akkor most lessz manga a héten?   
Naplózva
Oldalak: 1 ... 264 265 [266] 267 268 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins