itachi686
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4005 Dátum: 10 aug 11, 20:49:34 » |
|
juura ezt akkor tudod meg mikor ki jön az angol verzio ha szombaton sem lesz manga akkor tuti nem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #4006 Dátum: 10 aug 11, 20:56:12 » |
|
mivel ezen a héten nincs bleach, és HA jól tudom mindkettő ugyan abban a magazinban szerepel valószínű h naruto sem lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #4007 Dátum: 10 aug 11, 21:08:47 » |
|
biztos lesz mert nincs olyan hogy ien rövd időn belül enyiszer nelegyen manga mert az 500-ikra és +1 hete vártunk és enél töbszokot lenni a külömbség
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4008 Dátum: 10 aug 11, 21:10:25 » |
|
Festiváloznak japánban ezért úgy tudom , nincs Weekly Shounen Jump megjelenés Így nem lesz One Piece , Fairy tail, Reborn manga sem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4009 Dátum: 10 aug 11, 22:13:16 » |
|
jó időzítés egy ilyen izgalmas résznél. De nembaj volt már ilyen kibírjuk..........valahogy
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4010 Dátum: 10 aug 11, 22:41:55 » |
|
azt olvastam MH-n h ünnep miatt nem lesz manga, de a a most következő 1 héten bármikor előbb kijöhet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zolee92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4011 Dátum: 10 aug 12, 00:11:14 » |
|
Hát igen....... Sajnos most van az egyik legnagyobb horderejű japán ünnep, az Obon, amikor állítólag a japánok szerint a halottak lelke visszatér egy rövidke időre régi otthonába, hogy viszont láthassa családtagjait. Félelmetesnek tűnhet, de a japánokról tudni illik, hogy nagyon tisztelik az elhunytakat, s hisznek a túlvilági életben. Ez az ünnep teljes munkaszünetet jelent, üresek az irodák, munkahelyek, s még a tömegközlekedési eszközök is (ez szokatlan lehet az állandó, brutális tömegnyomorhoz képest ). És sajnos a mangarajzolók is ünnepelnek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #4012 Dátum: 10 aug 12, 11:13:57 » |
|
Hát igen....... Sajnos most van az egyik legnagyobb horderejű japán ünnep, az Obon, amikor állítólag a japánok szerint a halottak lelke visszatér egy rövidke időre régi otthonába, hogy viszont láthassa családtagjait. Félelmetesnek tűnhet, de a japánokról tudni illik, hogy nagyon tisztelik az elhunytakat, s hisznek a túlvilági életben. Ez az ünnep teljes munkaszünetet jelent, üresek az irodák, munkahelyek, s még a tömegközlekedési eszközök is (ez szokatlan lehet az állandó, brutális tömegnyomorhoz képest ). És sajnos a mangarajzolók is ünnepelnek Hűha! Igazad van! nekem is csak most jutott az eszembe, miért nem lesz ezen a héten manga. Az Obont augusztusban szokták megtartani. Na, de most ne offoljunk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dosreis
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Kakarottttooooo
|
|
« Válasz #4013 Dátum: 10 aug 12, 14:17:26 » |
|
pedig pont a leggjobb résznél Gai és Méh Kisame ellen ez történelmi pillanat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #4014 Dátum: 10 aug 12, 17:51:54 » |
|
Most olvasom: Naruto Űbertáp lett? Hol van Sasuke?
Basszus emléxik még Bárki a Sasukés részekre a Kage találkozótól Danzouig, az Űber Suusanooval, a hatalmas mennyiségű amaterasukkal meg a repkedő Chidorikkal? Nah AZ Űbertápság. Itt meg Naruto megtanulta irányítani a Kyuubit, és lett egy Új formája... Váó! Micsoda Űbertápság. Ezt sokkal jobban élvezem, mint annó a Sasukés részeket, ahol Naruto végig ki volt ütve.
Sasukénak most egy FMangekyouja is van! Ne szórakozzatok már!
451-488-ig csak Sasukéről volt szó. Naruto mostani Storyja csak 16 fejezete megy.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 12, 17:59:13 írta Matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4015 Dátum: 10 aug 12, 18:12:34 » |
|
Na igen de ez 16 kínkeserves fejezet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4016 Dátum: 10 aug 12, 18:29:22 » |
|
Am. a 16 fejezet is inkább szólt Kushinaról és a Yondaimeről , mint Narutoról... Számomra pl. egyántalán nem hatott , hogy így Kushina úgy Kushina... Most meg szinte fan tábora van... Am. meg Naruto új formája nem jött be. Negronak legalább jól nézett ki a form... De ez a Naruto féle vmi nekem mókás kategória , mintsem cool . De ez is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4017 Dátum: 10 aug 12, 19:17:37 » |
|
Ha animében is eljön ez az átváltozós rész,és piros színben merik megcsinálni ezt az alakot,és fejbelövöm magam
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4018 Dátum: 10 aug 12, 19:23:47 » |
|
Naruto kék csakrája és a róka piros csakrája lesz öszekeverve
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4019 Dátum: 10 aug 12, 20:05:41 » |
|
Off de én azt mondom hogy narancssárga, a hajánál sárga és a nyakánál piros, a pecsét továbbra is fekete A kék hülyén nézne ki ahogy a lila vagy a sima sárga. ON: Sztem Naruto edzéséről hogy Bee tanítgatja bijuut irányítani lehetett volna még pár fejezet..
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
|