24 nov 24, 00:42:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 248 249 [250] 251 252 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547682 alkalommal)
0 Felhasználó és 34 vendég van a témában
Adam32
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3735 Dátum: 10 júl 31, 10:21:53 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6

Nem tom engem ez a három farkú arcára emlékeztet... és az a szörny egy másik dimenzióban élt...
De az csak filler!!! Majd az Anime-ben jól látható lesz hogy mi az.
Naplózva
Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #3736 Dátum: 10 júl 31, 10:25:50 »

Ezen a képen hasonlít Zetsu és Tobi.

Sassy, sztem lehetett volna több harc is, és mutathattak volna pár új jutsut is. A 4.-től láttunk párat, de jó lett volna Tobitól is látni párat, és a 3.-tól is.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3737 Dátum: 10 júl 31, 10:30:54 »

Szerintem a linkelt képen egyértelműen kivehető, hogy azok ott Tobi előtt Zetsu "levelei". Mostanában amúgyis elég ritkán "hordja" őket.xD
Ami viszont a leveleken belül van.. nah, az már érdekes. Gondolom Zetsunak szintén valamiféle spóra vagy egyéb jutsuja. Mindenesetre elég hatásosnak tűnik.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3738 Dátum: 10 júl 31, 12:16:57 »

Itt amúgy pont hordja őket.. és neki amúgy sincs ennyi levele.. az a valami nem Zetsu.. oldalhajtása... inkább azt tudnám elképzelni, hoyg ebből a tömegből oltották Zetsut.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 31, 12:18:05 írta STM » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3739 Dátum: 10 júl 31, 12:30:15 »

Jah, azon az egy képen van rajta kemény pár szál levelecske. Mosolyog
Utána megint tök csupasz végig.

Miből gondolod, hogy Zetsu nem képes a saját térfogatának megnövelésére? Nevet
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/466/10
Itt elég szépen alakítgatja magát.
Fantáziálgatni lehet ezerrel. Nevet

Egyébként lehetséges, hogy a levelekre a föld alatt való közlekedésért van szüksége Zetsunak? Mert akkor mindig rajta vannak, amikor előbukkanik.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3740 Dátum: 10 júl 31, 12:31:37 »

Csak nekem tűnik úgy hogy Zetsu csak amolyan felderítő kémféleség. Egyik fejezetben Madara meg is jegyzi hogy nem nagy harcos.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3741 Dátum: 10 júl 31, 17:40:53 »

Hát, itt normál térfogatú és alaku fél-Zetsuk nőnek ugyan, és eddig nem láttuk máshogy... de Tobi nem igazán kezeli a gumót személyként, és ha látod, itt jelenik meg éppen egy Zetsu, akienk a kijelentésén Tobi meglepődik, és akivel addig nem volt kapcsolatban. A Zetsuk öntudata pedig közös, igen, persze elképzelhető, hogy a gumó egy módosított, túlburjánzott, szeméylsiégnélküli Zetsu... de sokakl több van abban az elgondolásban, hogy nem az.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

« Válasz #3742 Dátum: 10 júl 31, 19:26:44 »

Idézet
Csak nekem tűnik úgy hogy Zetsu csak amolyan felderítő kémféleség. Egyik fejezetben Madara meg is jegyzi hogy nem nagy harcos.
Hát a zöldség komának biztosan van valamiféle minimális harci képessége...már csak azért is mert sokszorozni tudja önmagát... szóval legalább lefoglalja az ellenfeleket--->egy időre Nevet
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3743 Dátum: 10 júl 31, 19:45:51 »

Egy kirin vagy egy Rasen shuriken erejéig Nevet

Amúgy Tobi mondta, hogy fehér Zetsu gyenge, de szerintem a fekete valami izmos
Naplózva

MiNamikaze
Chuunin
*

« Válasz #3744 Dátum: 10 júl 31, 22:37:16 »

STM: Ne haragudj meg, de szntem ahogy suigetsu szétcsöpög az tökre ugyanolyan állapotú, mint ahogy Tobi csöpög szét Mosolyog Bár ettől még nem biztos, hogy tobi vizként csöpög szét ikszdé

detto  Nevet  am én is vmi zetsus cselre voksolnék, de ötletem sincs mikor futottak ők össze, mindenesetre nem a tegnapi ebédszünetben az valószínű
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 31, 22:38:16 írta MiNamikaze » Naplózva
manorott
Gennin
*

« Válasz #3745 Dátum: 10 aug 01, 14:06:19 »

Amúgy Tobi mondta, hogy fehér Zetsu gyenge, de szerintem a fekete valami izmos
hát szerintem meg a kettő eggyütt izmos és külön-külön meg kevésbé izmos Mosolyog
de szerintem inkább az lehet h kiegészítik egymást pl fekete erős fehér eszes v ilyesmi (hoppsz ez nem ebbe a témába illik)

na remélem h a sok visszaemlékezés utána (amik nagyon tetszettek ikszdé) mostmár naruto megtanulja használni a kyuubit és szétcsap 1 gonosz arcot ^^
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #3746 Dátum: 10 aug 01, 14:29:09 »

azon semmit nem kell megtanulnia, mivel a a chakrája már az övé, inkább csak az abban rejlő lehetőségeket kell kiaknáznia...
Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #3747 Dátum: 10 aug 01, 15:12:26 »

STM: Ne haragudj meg, de szntem ahogy suigetsu szétcsöpög az tökre ugyanolyan állapotú, mint ahogy Tobi csöpög szét Mosolyog Bár ettől még nem biztos, hogy tobi vizként csöpög szét ikszdé
...
Kicsit erre visszatérve, nem haragszom meg, de szerintem amikor szétfolyik, látványosan.. jobban szétfolyik, hígabb. Amikor összehúzódik, akkor nem látni úgy a különbséget, azt belátom.
Midnegy, nem vitatkozom erről megint : ), de Tobival kapcsolatban a kséöbb emgebszélt gumó szerintem elég jó bizonyíték amúgy, mert ugyebár abból a Zetsu állagu dologból olt magára egy  a korábbihoz hasonló kart.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 01, 17:29:04 írta STM » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #3748 Dátum: 10 aug 01, 15:19:42 »

Hát ezek után a Zetsu megmenti és öszerakja a szétzúzott Obitot teória nem is tűnik olyan légbőlkapottnak, bár nem hinném, hogy ez a helyzet, de azért vicces, hogy amire mindenki azt mondta, hogy milyen hülyeség az egszercsak nem is tűnik annyira annak Nevet
Naplózva

Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3749 Dátum: 10 aug 01, 15:33:34 »

De ezt az Obito teóriát már nyugodtan kizárhatjuk. Tudjuk, hogy Kakashival egy idősek (kb), és a támadásnál Tobi az nem tűnt éppen a vele egykorúnak. ^^
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Oldalak: 1 ... 248 249 [250] 251 252 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins