24 nov 24, 03:54:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2549126 alkalommal)
0 Felhasználó és 190 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3765 Dátum: 10 aug 02, 15:16:49 »

Amúgy a kérdésedre válaszolva, volt régebben egy cover amin olyasmi volt, hogy naruto meg a klónjai egy ilyen fa naruto babát irányítgatnak és azon egy fuuton rasen shuriken is volt kékben(fábó asszem). De ezen kívül szerintem nem.
-Amúgy lehet tévedek.

Még annyit, hogy ahogy néztem az ilyen borítókon álltalában a fontosabb szereplők vannak rajta, ezekszerint Kabuto itt majd bepörög kicsit?
Erre a tökéletes cáfolat, hogy az 50. köteten Sub-chan mester szerepelt. És ő se lett valami kulcsfontosságú szereplő. kacsint

Amúgy gondolom erre a képre gondoltál:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/434/3

Egyébként már itt is szerepelt a Rasenshuriken színesben:
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/453/4
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
naspolya
Gennin
*

« Válasz #3766 Dátum: 10 aug 02, 17:36:00 »

Szerintem van fantázia az Obito- Madarában.
1.Obitoból könnyen kihozható a tobi
2.amikor a Yondaimemel találkozik megmutatja az arcát és ő azt mondja h rég halottnak kéne lenned
3.a kakashi chroniclesben a rejtett kő vagy fű ellen harcoltak és Zetsu is onnan származik asszem
4.a végén mozogtak a sziklák
5.a haja is hasonlít és a formája is
6.mivel legyalulta egy szikla talán azért ilyen leszakadt ráncos tobi arca
7.Kakashihoz kapcsolódik és ezzel tovább erősíti a barátok köztös történetet
8.ANBU-s maszkot hordott és ott elvileg sok árva meg ilyesmi kölyköt képeznek ki
9.ő is uchiha
10.a madara fickó lehet  már rég halott
11.a fél szeme hiányzik
12.ha madarának lett volna teleportálós pónipénisze akkor már abban a nagy csatában is bevetette volna(márha nem tette meg)
13.talán ezért nem lehet akkora ereje mint madarának mert nem ő az.
14.az MS-e nem tom honnan lehet talán ő ölhette meg Rint később.

ezek csak feltételezések nem kell komolyan venni
talán a legnagyobb ellenérve ennek, hogy Tobinak sokkal nagyobb a tudása a terveiről, mint amennyit Obitoból ki lehe nézni de azért egy 3. jelöltnek nagyjából megfelelnek az okok hogy ő lenne a maszkos alteregója
Naplózva

naspolya
Gennin
*

« Válasz #3767 Dátum: 10 aug 02, 17:37:54 »

meg hát eléggé gyanútlan és itt semmi sem egyértelmű.

Remélem lesz vmi új teknika most, hogy ennyi csakra pluszt kapott a  Charizardtól Naruto, mert ez a szél elem még nem nagyon lett erőltetve, pedig rejlik benne pár lehetőség pl valami fűrész ököl vagy hasonló:D

Ha a tírfarkú 9 felé lett osztval és mindegyik lény a farkak szerinti erőt kapott és úgy vesszük az arányt hogy 1:2:3:4:5:6:7:8:9
akkor a kyubi ereje 9/45 vagyis körülbelül az 1/5-e lehet a tízfarkúénak.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 17:49:57 írta naspolya » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #3768 Dátum: 10 aug 02, 17:48:47 »

1.a név ilyenkor semmit nem számít.
2.Miről beszélsz?Nevet
3.Zetsunak mi köze a Tobi-Obito egyenlőséghez?
4.erre nem emlékszek,úgyhogy passzolom.
5.lehet hogy csak fodrásznál volt xD
6.lehet hogy simán öreg
7.erre nem tudok ellenérvet.
8.ha ő Obito,akkor látták már az arcát,fel is kellett volna hogy ismerjék...
9.honnan veszed hogy Uchiha?
10.ez valószínű,de ettől nem lesz nagyobb esélye a Tobi=Obito feltételezésnek
11.mondta hogy Rinnegant akar magának,lehet hogy azért nincs ott neki szeme
12.honnan veszed hogy nem vetette be?Nevet
13.mondták többen is,hogyha ő Madara akkor a Shodaime elleni harcban gyengült le
14.egyenlőre nem tudni hogy lenne MS-e,csak ő mondta,de látni még nem láttuk Tobitól.

bocsi ha off volt,de erre muszáj volt reagálni Mosolyog
Naplózva

Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #3769 Dátum: 10 aug 02, 18:02:44 »

Egy nagy rakás ürülék a Tobito elmélet
Ennyi erővel akármelyik meghalt szereplő lehetne Tobi....hasonlít a haja, és akkor mi van?
Sztem akármekkora kamugép Tobi akkor se hazudná azt, hogy Madara.

Am meg lehet, hogy nem láttuk még hogy milyen erős Tobi, de ha végiggondoljuk a dolgot akkor biztos tud pár jutsut, ugyanis Ő segített Itachinak lemészárolni a klánt. Biztos tud még vmit azon kívül hogy mindent átenged magán.
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 18:03:46 írta Ali-G » Naplózva
naspolya
Gennin
*

« Válasz #3770 Dátum: 10 aug 02, 18:28:24 »

mondtam hogy nem kell komolyan venni:)
én se hiszem hogy túl lenne bonyolítva.Csak unatkoztam és gondolkoztam rajta...
Naplózva

Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #3771 Dátum: 10 aug 02, 18:45:51 »

Akkor is hülyeség, de nem baj, engem nem zavar, csak már sokadjára jön fel ez a téma.

Jöjjön már egy kicsit a gonoszabbik oldal, várom már Saske új szemét, és hogy mi van Kabutoékkal.
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3772 Dátum: 10 aug 02, 19:14:32 »

Szerintem se lehet Tobi= OBitóval....de az lehetséges, hogy kabuchimaru az igazi testét mutatta meg mert lehet, hogy ő is ismerte orchimarcsi jutsuját esetleg tőle tanulta marcsi az újjáéledős technikát...
Másrészt lehet, hogy tényleg ő Obito mivel ő mondta, hogy Kakashi Kamu-ja nem hat rá--->http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/487/5

De mondom én sem tartom valószínűleg, hogy egy és ugyanaz a személy lenne Tobi és Obito. Persze ki tudja....?
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #3773 Dátum: 10 aug 02, 19:16:56 »

És ez mér nagy cucc, hogy azt mondta, hogy Kakash kamui nem hat rá? Ebből mér jön az ki hogy ő lenne Tobi?
Naplózva
Sorrow
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3774 Dátum: 10 aug 02, 19:17:51 »

Azért mert ha ugyanz a sharinganjuk akkor valószínűleg tudja hatástalanítani....
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
jatek09
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3775 Dátum: 10 aug 02, 19:53:54 »

de azt irta h az ahooz Hasonlo cuccok nem hatnak rá szal nem kimondottan a kamui.
Naplózva

Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #3776 Dátum: 10 aug 02, 19:56:49 »

Sorrow végre egy jó érv. De akkor is hülyeség az Obito elmélet. Tobi úgy értette, hogy a tér-idő jutsuval átengedi magán ennyi.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #3777 Dátum: 10 aug 02, 21:17:31 »

Ali-G ha a kamui az a cucc amivel dei kezét leszedte akkor nem tudná átengedni a mivel tér idő jutsuról beszélünk, azért ami viszont elég érdekes hogy kakashi mangekyout használ, és neki nincs amaterasu vagy tsukoyomi. De gondolkoztam ezen lehet azért van mert mindegyik mangekyou más más erővel bír és itachinál meg sasukénél azért hasonlók mert ugyebár az amaterasu sasukenél ültetve lett, a tsukoyomi a másik szemében van és ennek az is köze lehet hogy testvérek így kicsi hasonló is a mangekyou erejük.
Naplózva
Sway
Gennin
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #3778 Dátum: 10 aug 02, 21:29:33 »

Ha nem is tudná átengedni magán, akkor se jelentene neki veszélyt. Míg Kakashi koncentrál, addíg ő elteleportál (2-3s-be telik mind2). Maximum ha lesből támadna a Sensei... Mosolyog
Naplózva

# Always be yourself. Unless you can be Batman, always be Batman.

## Schrödinger\'s cat WANTED: Dead or Alive!
Morause
Vendég
« Válasz #3779 Dátum: 10 aug 02, 22:12:02 »

Most nem azt akartam volna kihozni belőle hogy nincs esélye, elteleportálni még mindig tud de átengedni egy tér-idő jutsut LEHETETLEN!
Naplózva
Oldalak: 1 ... 250 251 [252] 253 254 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins