Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 10 júl 22, 16:07:57 » |
|
Sharingan ilyen harcokhoz édes kevés szerintem mert hát ugyvettem észre hogy nincs kézpecsét meg a mozgását sem lehet megjosolni minatonak
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 10 júl 22, 16:48:55 » |
|
... ms-on ...
Az nem ms, csak egy sima sharingan, kicsit összeszűkülve. Rejtély megoldva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 10 júl 22, 17:36:38 » |
|
Srácok el kéne menni szemészetre..Milyen MS? xD Csak én nem láttam vagy hülye vagyok? Amúgy én még nem láttam Tobitól MS-t és szerintem nem is fogok...lol UI:Jó lett a manga, de ideje lenne visszatérni a valóságba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 10 júl 22, 17:37:51 » |
|
itt csak egy vki látott MSt és annak a visszhangját olvasod h mindenki oltja... kövi fejezet a befejezésről és a jelenbe valo visszatérésről fog szolni ebben biztos vok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 10 júl 22, 18:58:33 » |
|
Ez a fejezet is ütött, Minato pedig nagyon ott van. Tobi meg... elég keveset mutatott. Ha Minato ellen se használt MS-t (hacsak a teleportálás nem MS képesség) akkor nem tudom hogy mikor óhajt... Oké hogy a Kyuubi irányításához is az kell, de el nem hiszem hogy az ő MS-e csak ennyit tud. (főleg hogy elvileg FMS...)
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 10 júl 22, 19:02:03 » |
|
Hát mit ne mondjak nem voltam én se megelégedve a nagy akatsuki vezető harci tudásával.... Remélem ha legközelebb a világhódító terveit be akarja váltani valami szebbet és jobbet fog mutatni.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 10 júl 22, 19:13:45 » |
|
Az is lehet hogy madara valahol egy távoli helyen mozgás képtelenűl vegetál. Tobi, meg csak egy mobil test, amit távolról írányítgat, néha foltozgat. Jutsukat nem is használ.. volt egy Genjutsu, és egy idézés, amit a "testtől", Tobitól láthattunk. A "teleportálásra és az árnyékká válásra" csak azt tudom mondai amit itachi is elmondott.. Madara árnyéka régi önmagának... Szó szerint. Bár ez kicsit sablonos lenne Nagato-Pein után. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6Itt olyan mintha beszélne valakihez, valamihez.. arról nem is beszélve, hogy valami zetsuféle cucc van előtte. Valszeg abból gyúrta össze a karját.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 10 júl 22, 19:18:20 » |
|
Mivel az Zetsu xD Am miért vártok annyira MS-t? lehet, hogy nincs Tobinak xD és Dante, remélem igazad lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 10 júl 22, 19:20:36 » |
|
Bububo -Zetsuhoz bezsél, ott van nem sokkal mögötte.
TheSky- Az a gumó nem Zetsu... ..már ha nem értettelek félre.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 10 júl 22, 19:23:13 » |
|
Poénkodni probáltam szerintemse Zetsu volt, de az akatsukisoknak szokásuk magugban beszélni... xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sorrow
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 10 júl 22, 19:27:39 » |
|
Szerintem a jelenlegi állás szerint, miszerint Tobi papától nem sok mindent láthattunk, kijelenthetjük, hogy a háború majd sasukéra Kabuchimarura és Kisaméra(?) fog támaszkodni, ha Tobi nemkapja össze magát. Igazán szeretném már látni, hogy mire is képes nem pedig majd azt, hogy a fentiek által kinyírt levéltetveket rugdosná majd a földön .
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont, pontosan 517), ezért a moderátor (Chakra) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 10 júl 22, 19:29:43 » |
|
STM! én arról beszélek ami Tobi előtt van. Akkor még nincs ott Zetsu.. Utána ott a felkiáltójel a feje felett. Hogy meglepődik hogy Mögötte megszólal Zetsu. Hogy Ott van Zetsu. Bár ha nem Jobbról balra olvassuk a mangát, akkor jah azonlepődik meg amit mond. De sajnos jobbról balra olvassuk.. így azon lepődik meg hogy ott van, és hogy hírtelen megszólal. Nekem így jött le.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Razengan
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 10 júl 22, 19:36:46 » |
|
Ebben látok valami logikát... végülis Zetsu többfelé tud válni... lehet hogy egy harmadik nagy valamiből nő ki... ő ilyen "gomba-növény" jutsukat használ, édesanyja bizonyára egy hatalommániás karfiol... A heti manga nagyon durva... következő alkalommal még látjuk magát a jutsut... nagyon jóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 10 júl 22, 19:47:21 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503_angol/9Ennek a fickónak milyen szemei vannak? Mert hasonlít kissé a sharinganra meg a rinneganra is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki