Egyre izgalmasabb... végre megtudhattuk, hogy mi történt 16 éve.
Én viszont azt nem értettem, hogy Minato elkezdte mondani, hogy a Kyuubi chakrájának felét Narutóban akarja pecsételni, de még Kushináénak a felét is? Nem igazán értettem, hogy akkor most mit hova meg kiét, meg akkor hol a Kyuubi chakrájának másik fele... (tudom, az animében ez már benne volt - szerintem - , de nem tudom hanyadik részben, és úgy látszik, kissé elsiklottam felette...)
Aww.. Ha nem tudtok angolul akkor legalább hülyeségeket ne irjatok ^^
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503_angol/17Itt világosan le van írva angolul, hogy Yondi be akarja pecsétleni kushina illetve az ö maradék chakráját( ez itt nem derül ki, de mint tudjuk így van) Narutóba azzal a pecséttel! A másik... Ott arról van szó,( angol nyelv óra
) hogy tóóúl sok a kyuubi chakrája, igy csak a felét tudja a halálistenbe pecsételni, ezért a másik felét Narutoba nyomatta!
Az meg, hogy Sorában van a másik fele, (elhiszem hogy nem érdekel annyira titeket a filler xD) nem igaz mert ott szépen elmondták, hogy a kyuubi-tól szivárgott kis chakra, azt begyüjtötték, és valami technikával megsokszorozták, mint ahogy ezt STM is mondta.
Nah kb, ennyi, amugy a negyedik nagyin üt
(nem vagyok elfogult
^^)