24 nov 15, 09:39:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2536782 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #3330 Dátum: 10 júl 17, 02:24:51 »

Olvasgattam a mangát és szerintem az is sántít, hogy a Kyuubit először ugye az  1.hokage feleségébe zárták be, de ez akkor történt mikor a végzet völgye keletkezett Nevet és utána mindenki azt hitte, hogy Madara meghalt és csak később jöttek rá az emberkék, hogy a Jinchuuriki pecsétje szülésnél meggyengül tehát Minato következtetése hibádzik... mert nem tudhatta, hogy Madara akkor élt, mert mindenki halotnak hitte. (persze ha ő Madara. Viszont egy idősebb Uchiha tudhatott a pecsét gyengüléséről és azokról is ami Madarával történtek.) Viszont a Róka irányításáról mindenkinek Madara jut eszébe de ettől függetlenül a pecsétgyengülés szerintem hibádzik.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #3331 Dátum: 10 júl 17, 03:34:44 »

Kakesz nem értem a logikádat, Minato a 4. Hokage volt, így nyilván a falu minden egyes kis titkába betekintést nyert, így Uchiha madara halálának körülményeibe is, plusz ne feledjük el, hogy a tulajdon felesége Kushina gyakorlatilag az Első Hokage feleségének a bizalmasa volt,szóval még egy lehetőség annak magyarázására, hogy honnan tudott ennyit Madararól, egyébként pedig ő is halottnak hitte, láttad most még egyértelműen ki is zárta lehetőséget, hogy ő Madara lehet. Mosolyog
Naplózva

Andor-sama
Újonc
*

« Válasz #3332 Dátum: 10 júl 17, 04:36:20 »

Madara és tobi kérdésével kapcsolatban szerintem már 99%-ig biztosak lehetünk. Én úgy érzem az az időszak már elmúlt (mert bőven megvolt annak a maga ideje) amikor még az volt a nagy kérdés, hogy ki Tobi. Még az egy oldallal ezelőtti Sasuke és Itachi vicc kapcsán feljött témához szólnék hozzá. Nekem úgy rémlik, hogy volt egy jelenet közvetlen, Tobi meséje után beszélt Zetsuval is amiből az jön le, hogy hazudott Sasukenak. Kicsit homályos a dolog rég volt de rémlik vmi ilyesmi Nevet Bár lehet már annak is lejárt az ideje, hogy ezt vitassuk. Amúgy nosztalgikus volt újra látni Sandaimet.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 04:51:56 írta Andor-sama » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3333 Dátum: 10 júl 17, 05:38:50 »

Kakesz arra gondolt, hogy Minatonak nem lett volna szabad azt gondolnia, Madara tudhatott arról, mikro gyenge a Kyuubi jinchuurikijének pecsétje, elvégre az első jinchuurikibe pont a "halála" után került... bár uyge YOndi tovább is ugorhatott egyből, hoyg ejj, ha ez madár, és él, akkó még ezt is kinézem belőle, hoyg eztet is tudje.
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #3334 Dátum: 10 júl 17, 08:33:09 »

Hát, ez jó kérdés.. én úgy képzeltem úgy igazán ez akkrpo jelent meg Itachin, mikro úgy.. fel keleltt nőnie a háborúba csöppenve.. elött emaximum a hajlama votl meg rá, kicsit méyken ülő szemekkel.. de úgy tűnik, iylen az arcszerkezete úgy alapvetően.

Én is azt hittem h. a két jellegzetes vonal a szeme alatt csak háború után jelent meg Itachin, mert az egyfajta komolyságot és kicsit fájdalmasabb arcot kölcsönöz neki, de h. ezekszerint már 5 évesen sem volt gyerekes arca ez meglepő.
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Nucklear
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #3335 Dátum: 10 júl 17, 08:44:25 »

Amúgy biztos észrevettétek hogy Tobin most nincs rajta a kezes-lábas a Minato harc közben.
Íme 1 elmélet: Szerintem azért boritja az egész testét az a cuccos,mert megeshet hogy komoly sérülést szerzett Minato-tól.Ez megmagyarázná mért nem vitte el Narutot miután Minato lepecsételte a rókát és meghalt.Szerintem ez a sérülés lehetett akár attól a Halálistenes dologtól is,úgy mint anno Sarutobi és Orochimaru esetében,aki lepecsételete a kezét.Lehet itt is valami hasonló történt.+Nekem gyanús hogy nincsenek ott Sasuke szülei.Kishi biztos nem véletlenül emlitette meg na mind1  Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 08:45:02 írta Nucklear » Naplózva

vico84
Újonc
*

« Válasz #3336 Dátum: 10 júl 17, 09:09:18 »

mivel minato a pecsételésbe halt bele valószinü a csatát ő nyerte a maszkos ellen. vagy legalábbis megfutamodott. kiváncsi vagyok sarutobira az se lesz piskóta. de ezek a karledobálások kicsit fúrcsák, ha tobi az amaretasu ellen ledobta a karját akkor az aburame támadása után mit dobbot le mert nekem úgy rémlik ugyan az a kar volt a jobb. de lehet tévedek. Na mindegy vicces.
Naplózva
Adam32
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3337 Dátum: 10 júl 17, 09:18:37 »

Exkirion itt egy jobb kép, de itt már nem csak a keze lángol.  http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/397/6
De amugy érdekes mikor danzou-nál le csapja a kezét a harc végére ha jol látam már van.
Amugy aki ilyen gyorsan öltözik az superman is lehet ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 07:01:47 írta Adam32 » Naplózva
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3338 Dátum: 10 júl 17, 13:13:38 »

Ja, azok a képek a Saindaime Hokagéról valóban hatalmasak. Én eléggé kedvelem a karakterét, ezért szívesen megnéznék egy harcot közte és a Kyuubi között. (Legalább azt, ahogyan feltartóztatja, amíg Minato visszatér.) Már csak azért is, mert a Kyuubi lelassításához nem elég ha csak 1-2 trükköt, vagy B-szintű elemi manipulációt használ. Hátha látnánk tőle valami látványosat. A Sohadaime és a Nidaime Hokagét is eléggé feldicsérték így utólag. Hashiramáról kiderült, hogy képes volt irányítani a bijuukat, Tobiramáról pedig hogy ő alkotta meg az Edo Tenseit, illetve már ő is tudott valamilyen tér-idő ninjutsut használni. Minatoról már az első rész óta tudhattuk, hogy tápos alak. Talán most Hiruzen is villant valamit még az eddigieken felül.
Hokagék forever!!!
Naplózva

Tomi is a good boy.
Hiei
Vendég
« Válasz #3339 Dátum: 10 júl 17, 15:55:43 »

Nekem bejött ez a fejezet. Kis akció némi kép Tobi erejéről. Annyira jó lenne, ha mutatnának valamit a Sandaime vs Kyuubi harcból. Az öreget nagyon szerettem amúgy is most meg a kép, hogy mire az anbu szólna neki ő már készen áll az életét adni a Kyuubi ellen. Zseniális nem véletlen tartom a legjobb kagenak.
Kövi rész érdekes lesz. Tobi kíváncsi vagyok, hogy mászik ki a csávából.
Nekem úgy tűnik, hogy Narutonak téridő jutsu nélkül nem sok esélye lenne Tobi ellen. Kicsit olyan érzésem van mintha Kishi erre próbálna utalni... hogy Naruto még kevés Tobi ellen.
Naplózva
Genesis_16
Akadémiai tanár
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #3340 Dátum: 10 júl 17, 15:58:42 »

Pein és Tobi közt van egy nagyon kicsi hasonlat hogy peinnek kellett 5 másodperc a jutsuk közt  addig tobinak is biztos kell valamennyi idő hogy szilárdból "szellem modba" változon és ha naru rájön akkor lelehet győzni mint peint
Naplózva

“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)

“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott:
- Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét?
- Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?”
(ismeretlen szerző)
Suigetsu
Jounin
*

« Válasz #3341 Dátum: 10 júl 17, 16:23:30 »

Tobi ellen nem feltétlen kell tér-idő jutsu, pl ha tobi neki menne narutonak, mint a yondaimenak, (ugye támadásnál szilárd lesz) akkor naruto helycsere jutsut vagy kage bunshint alkalmaz, és egy rasengannal lecsapja tobit.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 16:24:09 írta Suigetsu » Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3342 Dátum: 10 júl 17, 16:30:04 »

Narutonak akkor is kell téridő ninjutsuXD Nyelvesít
Sztem 2x ugyanaz nem fog megtörténni. Pein legyőzésének a kulcsa nem működhet másodszorra.
Vajon Kabuchimaru Mennyire erős? Mert Narutonak még vele is szembe kell néznie.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #3343 Dátum: 10 júl 17, 20:30:16 »

Bocsi, de ez pacsit érdemlő alázás volt.xD

Amúgy ebben a kötetben nem is lesznek színes oldalak? Gondolkozik
Az Itachi vs Sasuke harc óta mindig van egy olyan fejezet.
Viszont, mivel már csak egy fejezet van vissza ebből a kötetből, valószínűleg most nem lesz.

Pedig jó lenne egy Tobi vs Yondi duplaoldalas borítóval indítani. Nevet
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #3344 Dátum: 10 júl 17, 20:31:50 »

Csak arra akartam rávilágítani.. hmm.. nem hívhatsz egy kék madarat zöld madárnak.  Gyakorlatilag persze megtheeted, de nem kis b@lf@szság. Az örök és a végtelen nem egy és ugyanaz a fogalom. Mápredig.. midnegy, úgy vélem, érthető így is.
Nem akartalak megsérteni, csak megpróbáltam rávilágítani valamire egy ksi oltás segítségével... de azért a pacsi jöhet Dant-c-től Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 17, 20:32:59 írta STM » Naplózva
Oldalak: 1 ... 221 222 [223] 224 225 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins