Chakra
|
|
« Válasz #3240 Dátum: 10 júl 15, 19:46:35 » |
|
És ha az tényleg Tobi, akkor lehet a Negyediktől kapott ápolás miatt takarja újabban az egész testét (itt ugye a karjai fedetlenek, se hússzú ujjú ruha, se kesztyű). ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3241 Dátum: 10 júl 15, 19:55:52 » |
|
jó kis rész... de miért kínai... nem értem...miért nem japán? sokkal jobb mint az a kommunista írás:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3242 Dátum: 10 júl 15, 20:00:32 » |
|
Most ez volt hamarabb. De ebből is kb. ugyanannyit lehet érteni, mint a japánból.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
s.eater
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3243 Dátum: 10 júl 15, 20:03:34 » |
|
igen "mert a japán is ugyanolyan kínai mint a kínai" de a fíling jobb, autentikusabb amúgy nem értem az utolsó kockán hogy tudta elkapni tobit... hogy tette "áthatolhatatlanná"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kinoboto
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
s osztályú bűnöző
|
|
« Válasz #3244 Dátum: 10 júl 15, 20:06:51 » |
|
Sajnos késik csak kínaul jött meg. Azért ezen a héten a magyarváltozat csak megérkezik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3245 Dátum: 10 júl 15, 20:12:28 » |
|
Ez szép hasas volt, el akarta kapni Minato-t, de ő használta a Tér-Idő technikáját, és fölé került. Egyszerűen nem tudott időben reagálni Tobi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3246 Dátum: 10 júl 15, 20:14:18 » |
|
amúgy nem értem az utolsó kockán hogy tudta elkapni tobit... hogy tette "áthatolhatatlanná" Nem tette. Eldobta a tőrt, és várta a jelet hogy Tobi szilárd legyen. Az utolsó előtti oldalon mikor megfogta a vállát akkor vált szilárdá Tobi. Így tudta hogy akkor kell villannia. Am szerintem jó kis rész volt. Kivi voltam h fogja Kisi megoldani a teleport harcot. Attol féltem hogy ez a harc vagy átláthatatlan lesz, vagy látványtalan. De eddig jó.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 20:15:29 írta Bububo »
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3247 Dátum: 10 júl 15, 20:15:40 » |
|
Nagyjábol kezdem érteni, de lehet még javításra szorul.
Az akit Tobi megérint ugyanúgy el tudja teleportálni, és anyagtalanná tenni, mint a saját testét. Ebből következik, hogy ilyenkor az aki fizikai érintkezésben van Tobival képes rá fizikailag hatni. A mostani támadásnál pedig a kéz-váll érintkezést változtatta meg Rasengan-vese érintkezésre a teleportációs jutsujával, amivel időveszteség nélkül tud egyik helyről a másikra jutni.
vagy. Az akit Tobi megérintett, a fizikai kapcsolat megszűnte után, még tálán max egy másodpercig képes fizikailag hatni Tobira.
pepita de megelőztek..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #3248 Dátum: 10 júl 15, 20:18:14 » |
|
De azt nem értem hogy Tobi ezt hogy nézhette be? Ugyan az a támadás volt mint az előző. Ott se fogta meg Minatot. Most mit remélt? ha a válát kapja el akkor a Rasengan minato kezében ködé válik? így is úgy is telibe kapta volna. Nem értem minek váltott szilárd módba.. minek fogta meg a vállát. Hisz ott volt a rasengan Minato kezében.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 20:19:08 írta Bububo »
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3249 Dátum: 10 júl 15, 20:25:14 » |
|
Valamiért Tobi nagyon megakarta fogni Minato-t... mintha akart volna vele valamit...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3250 Dátum: 10 júl 15, 20:28:02 » |
|
Lehet egyszerűen csak távol akarja tartani Vuktól. xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3251 Dátum: 10 júl 15, 20:31:18 » |
|
Feltűnt másnak is, hogy itt is rövid Tobi haja és csak a Sasukének előadott sztoriban nem? Nem igazán jellemző a Narutora, hogy oda vissza váltogatják a hajstílusukat a karakterek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adam32
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3252 Dátum: 10 júl 15, 20:36:15 » |
|
Igen lehet sasuke-nak hazudott. Mert Itachi azt mondta hogy olyan mint egy üres festő vászon mindenki olyanra festi amilyenre akarja vagy valami ilyesmi! De lehet elfelejtette levágni a haját mikor Itachi-val beszélt A másik igen szerintem is tul könyű lenne egy ilyen gyengének nem dölne be. Azé ha lenne szöveg érthetőbb lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 15, 20:50:55 írta Adam32 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #3253 Dátum: 10 júl 15, 20:39:15 » |
|
Nem hiszem, Sasukénak is hol hosszabb, hol rövidebb a haja. És ez az idő mult idő, most lazán megnőhetett addig. Engem most az érdekel, h ez még mindig Kushina story -ja, mert akkor ez eléggé baki (mivel nem volt ott nem tudhatja, és eléggé fura lenne, ha naruto igy jutna + infohoz^^), vagy Kishi sensei ugy döntött, h az egyik legnagyobb érdeklődést övező csatát most levezeti nekünk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3254 Dátum: 10 júl 15, 20:45:07 » |
|
tény hogy Minato nagyon jó, de Tobi sem piti és mint már tudjuk Minato minden húzását átlátja! Viszont semmivel sem lettem okosabb a képességeivel kapcsolatban mint amit eddig tudtam.... de tagadhatatlan hogy a két teleportáló nagyon jól kűldte.Arra kiváncsi lennák hogy szerezte meg Tobi a kyuubit, mivel ez az előző mangából nem derült ki,Madara ebben a részben meg már a faluba idézte vukkot.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|