Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #3075 Dátum: 10 júl 08, 18:36:38 » |
|
Ezt mondta a Kyubii -"That sharingan, the power of that cursed clan.... ....Sharingan, and that chakra that's more sinister than my own, you are juts like Uchiha Madara from so long ago..." Vagyis azt mondja, hogy Sasuke épp olyan mint Uchiha Madara volt régen. Amúgy jó nagy pofára esés lesz ha kiderül esetleg, hogy Tobi nem is Madara . Még a wiki oldaluk is egybe van vonva -Külömben ebben a részben/chapterben semmi nem volt ami arra utalt volna, hogy Tobi Madara lenne. A pecsét ilyen legyengült állapotban nem hiszem, hogy nagy sharingan erő kéne, hogy előhozzák a Kyuubi-t, magától is előjött volna, ha Minato nincs ott, szerintem még az akkori Kakashié is elég lenne, az meg ezekszerint bármeik sharingannal működik, hogy irányítasz egy lényt, Sasuke is megcsinálta. Nemtudom mi támasztja alá annyira ebben a részben azt, hogy Tobi Madara, szerintem semmi, őszintén szerintem ebben a részben semmi nem történt ami különösebben fontos lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Agent
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3076 Dátum: 10 júl 08, 18:40:55 » |
|
Nekem egy kérdésem lenne . Az hogy tényleg lesz még 500 rész az 1000-ig ? Mert ameddig eljutottunk idáig ahol tartunk az kb. volt négy év (vagy nem tudom mennyi) és még ennyit kikell bírnunk a végéig? (az nem túl sok egy picit)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #3077 Dátum: 10 júl 08, 18:45:37 » |
|
ahhoz, hogy eljussunk az 1000ig még kell 500 rész ebben biztos vagyokxd! És csakúgy mellesleg 10 éve megy a Naruto manga és nem lehetetlen, hogy még legalább 5öt megél. Kishitől függ, a one peace méghosszabb, ne? (nem nézem/olvasom, de úgy hallom még nagyon messze vannak attól a bizonyos kincstőlXD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3078 Dátum: 10 júl 08, 18:46:16 » |
|
Még 70 évesen is erről foguk ITT beszélni.
Amúgy a végére nem véletlenül tette be Itá-t, valószínű hogy most fogja megtapasztalni a "háborút". Itt fog megváltozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #3079 Dátum: 10 júl 08, 18:52:24 » |
|
szerintem, már megtapasztalta. Mert ő az előző shinobi háborúról beszélt, ami nemrég ért véget (már a visszaemlékezéshez képest) és Ita már most háborúellenes pacifista, ahogy Tobi mondta. Csak még kicsi és buta és még nem tudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kinoboto
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
s osztályú bűnöző
|
|
« Válasz #3080 Dátum: 10 júl 08, 18:57:39 » |
|
Szerintem azért a maszk, és a sharingan utalt egy picit arra hogy a maszkos ninja az Madara. Amúgy szerintem Kushina abba fog belehalni hogy a Kyuubit kiszedték belőle, Madara is mondta hogy azonnal nem hal bele abba h kiszedték belőle a Kilencfarkút, de nem biztos , csak egy elmélet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #3081 Dátum: 10 júl 08, 19:22:37 » |
|
Ez egy elég rövid, de velős kis szösszenet volt. Tobi/Madara/Juubi sharinganja a végére igen érdekes volt, de ezen kivül csak egy kis háttérinfo volt, de még mindig 100x jobb mint a bleach -.- Viszont most tetszett a kyuubi rajzolása:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #3082 Dátum: 10 júl 08, 19:29:21 » |
|
Jó rész volt, bár amikor Minato Kushinát Narutohoz vitte elszomorodtam (egy haldokló anya utoljára látja az épp meg megszületett fiát ). Ha Saske anyja nem lesz a kövi részben a fiai környékén akkor valószínűnek tartom, hogy benne volt a dolgokban. ja és egy baki: Kushina honnan tudta, hogy Minato hova vitte Narutot mikor a robbanó pecsét elől lelépet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 08, 19:30:49 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #3083 Dátum: 10 júl 08, 19:42:51 » |
|
mostmár 100% hogy a maszkos Madara mert elevő ő írányította a kyuubit és most mi értelem annak h valaki egy ideíg írányítja madara meg átsveszi sztem az elejétől kezdve ő volt Tobi
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #3084 Dátum: 10 júl 08, 19:56:14 » |
|
Elolvastam a magyar változatot és közben nekem is nyílvánvalóvá vált MS nélkül lehet Sharingannal írányítania a Kyuubit. S a maszkos szerintem tuti Madara...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3085 Dátum: 10 júl 08, 20:03:12 » |
|
most eszembe jutott valami...Mikor MInato beszélt Narutoval,akkor csak annyit mondott hogy a maszkos minden lépésén átlátott. Mivan ha az tényleg Madara volt,de nem Tobi? Más maszkja volt,és nem volt rajta Akatsukis ruha.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3086 Dátum: 10 júl 08, 20:08:54 » |
|
Érdekes lesz a jövő hét,alig várom h folytatódjon a sztori,valószínüleg fight lesz keményen. Fény derült Minato technikájának mivoltára is:D Konoha Sárga Villanása!:D Sajna várni kell:(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3087 Dátum: 10 júl 08, 20:16:40 » |
|
Jaj nekem nagyon tettszenek a visszaemlékezős részek de most megint egy hét... hm... hm...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3088 Dátum: 10 júl 08, 20:20:52 » |
|
Jó rész volt, bár amikor Minato Kushinát Narutohoz vitte elszomorodtam (egy haldokló anya utoljára látja az épp meg megszületett fiát ). Ha Saske anyja nem lesz a kövi részben a fiai környékén akkor valószínűnek tartom, hogy benne volt a dolgokban. ja és egy baki: Kushina honnan tudta, hogy Minato hova vitte Narutot mikor a robbanó pecsét elől lelépet Szerintem ismerte Minatot annyira, és Minato megbízott benne annyira, hogy megmutassa neki azt a helyet. Nem kizárt, hogy hazavitte? Bár nem feltétlenül biztonságos a hely maga, de attól a helytől mindenképp távol van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
malendil
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #3089 Dátum: 10 júl 08, 20:35:37 » |
|
most eszembe jutott valami...Mikor MInato beszélt Narutoval,akkor csak annyit mondott hogy a maszkos minden lépésén átlátott. Mivan ha az tényleg Madara volt,de nem Tobi? Más maszkja volt,és nem volt rajta Akatsukis ruha.
Ekkor még aligha létezett az Akatsuki. A maszkot meg nyugodtan lecserélhette ennyi év alatt. (Még Naruto is átöltözik háromévente egyszer... ) Egyébként Kisame felismeri Tobiban az egykori Mizukagét, és kapásból Madarának szólítja. Ez nem feltételül bizonyítja, hogy tényleg ő Madara, mert már akkor is hazudhatott, de elég erős utalás arra, hogy az egykori Mizukage Madara és Tobi ugyanaz, és valszeg azonos a mostani maszkossal is. Megj.: kövezzetek meg, de elsőre adtam 20%-ot, hogy ez a maszkos Danzu. Csak ne lett volna a sziklán átsétálós trükk + Sharingan. Szerintem teljesen egyértelmű, hogy ez a maszkos ugyanaz a személy, mint a későbbi Tobi. Hogy aztán ez a személy tényleg az eredeti Uchiha Madara e, az egy más kérdés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|