Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2415 Dátum: 10 jún 02, 20:27:21 » |
|
nemis azt mondtam hogy több esélye lenne,csak azt hogy akár erre is gondolhattak.pls nem kiforgatni a szavaimat thx
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2416 Dátum: 10 jún 02, 20:34:49 » |
|
Van egy olyan érzésem, hogy az a jutsu amit Naruto tökéletesíteni akar, és az, amiről még anno Jiraiya beszélt a tekercs békának, ugyanaz.
Emlékeztess. Nekem ugyrémlik a 'tekercs béka' csak a chakráját tárolta amit aztán ő fel akart használni, és mondta neki menjen Narutoba. De nem emlékszem, hogy lett volna szó akármien technikáról. Egyébként meg ha belegondolunk Narutonak nem sikerült még a rasengant tükéletesíteni (befejezni) mert a FRS-t nem lehet használni, szóval nem túl tökéletes technika
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2417 Dátum: 10 jún 02, 20:53:26 » |
|
Pont eléggé tökéletes ha senjuts-t alkalmaz. Amúgy meg már lehet hogy más is felvetette de ha Naru használja a senin chakrát és kever még hozzá 1 kis rókát is akkor elvileg még erősebb és gyorsabb lesz nem? Mert mikor anno használta látványosan nőtt mindig az ereje és a sebessége is bár itt már csak az lenne a vicces ha a benne lévő kyuubi gyűjtené a természeti energiákat így sosem fogyna ki a remete powa Bár fogalmam sincs hogy ez megvalósítható-e vagy sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 20:54:12 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2418 Dátum: 10 jún 02, 20:56:41 » |
|
Még ha így is van, akkor is kéne pár ütős jutsu meg valami mód arra amivel kivédi Szöcske meg Madara szemtechnikáit. Hiába gyors meg erős, ha elég csak ránézni és ő máris lángol az amaterasutol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2419 Dátum: 10 jún 02, 20:57:48 » |
|
vagy követi Kakashi példáját az Itachis harc után
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Dante-
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2420 Dátum: 10 jún 02, 22:12:28 » |
|
amiről beszélnek az 'AZ' a jutsu sztem egy vmi űbertáp technika lehet amihez egy sima ninja chakrakészlete nem elég, sőt még egy sennin chakrája sem csakis a kyuubié... off: am meg amint itt olvasgattam a természeti energia cuccosokat, eszembejutott a DB ahol ugyanez volt csak ott univerzális erőnek (asszem) nevezték
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #2421 Dátum: 10 jún 02, 22:15:53 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 02, 22:22:26 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #2422 Dátum: 10 jún 02, 22:23:48 » |
|
Szerintem Kisame az alkalmas pillanatra vár, hogy lecsaphasson. Madara bácsi meg Konoha elpusztításával tervezi kezdeni a háborút. Az meg, hogy kevesen vannak nem számít. Pein egyedül legyalulta az egész várost. Plusz Kabubto lábé bárkit feléleszt neki. És egy nagyon táp valaki felér 100 nyomi sinobival. Ahogy korábban valahol valaki mondta, egy síma shinobi kábé Iruka szintjén van ami azért nudli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2423 Dátum: 10 jún 02, 22:46:57 » |
|
"naruto annyának az annyának a férjének a lányának és annak a férjének a közös gyerekük, már az se nagyon érdekel, de ne arról beszéljetek akiről most azt se tudod hogy él vagy hal :S..." ez naruto, vagy a (fél)testvére. engem azért érdekel, hogy él vagy hal a másik meg ez: "Azért ennyire ne térjünk el a tárgytól, ami a mostani néhány manga fejezet." többet nem is mondanék
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
notreally
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2424 Dátum: 10 jún 02, 23:30:05 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #2425 Dátum: 10 jún 03, 01:30:09 » |
|
Ez a fejezet hatalmas volt szerintem. A Kyuubi nem aprózza el a dolgot, egyből egy chakra ágyúval kezd, amit Bee lazán hárít, nem semmi ez a kezes trükk, remélem tud ilyet a rendes világban is, tetszik. Aztán jöhet a senjutsu, azért azt az ultra nagy rasengan-t elég könnyedén semlegesítette Foxy-kun, mondjuk utána az FRS megfektette egy kis időre, de hát ezt nem lehet felróni neki, régen harcolt már. Viszont még így is lazán megváltoztatja a csata állását, és csóri Naruto-t elönti az őrület, de ekkor felbukkan anyuci. Hát őt most nem tudom hova tenni, csak remélni tudom, hogy ez nem az igazi, mert az, hogy itt Naruto lelkében nekem egy egész család bele pecsételte magát, hát az túlzás lenne. És azt hiszem Kishi se olyan, aki egy nagyobb fordulatot kétszer is eljátszik, főleg így, hogy másodjára már nagyon negatív lenne, szerintem. Remélem inkább a róka próbálja anyu képében magához édeskedni Naruto-t, habár ennek sincs sok értelme, hiszen Naruto nem tudja, hogy néz ki Kushina, sőt, semmit se tud róla. Pont mint mi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #2426 Dátum: 10 jún 03, 06:27:04 » |
|
Na ja de szerintem nem akarja lepecsételni a cicust , csupán megnyugtatja Narutot és így a dühét is jobban irányythatja ami +pont a harcban amelyben nem kedvező tényező a düh.Tehát szerintem ha kishi beveti a muttert azzal nem okoz akkora nagy kárt , és szerintem csak húzni akarja egy kicsit , hogy az 500. része nagyon ütős lenne , sőt talán abban fejezi be és lenyomja a kyubit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #2428 Dátum: 10 jún 03, 08:18:31 » |
|
Bennem két kérdés vetett fel az anyja megjelenése. ad 1: Akkor tudjuk mi lett a sorsa, és meghalt, ezáltal került oda, mint egy utlosó emlékfoszlány. Csak a körítést nem tudjuk hozzá... ad 2: Ezzel már Kumori beelőzött , de akkor marad nyitott a kérdés, hogy mi történt az anyjával, hogy honnan tudja a rókuci, hogy is nézett ki, és miért csak most kezdte ezzel manipulálni, miért nem a múltkori nagy szabaduló kísérleténél. Végsősoron össze fog itt állni a kis család, csak legyünk türelemmel... Ezek után már igazán csak arra lennék kíváncsi mit fog tudni kezdeni ezzel az egésszel Naruto, mert jelenleg erősen a végső összeroppanás szélén van. Lehet ez a szándéka a szmörének, és akkor a sötét oldallal karöltve győzedelmeskedik. Ó, hogy lenne egy EMS-em, hogy átlátnám...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2429 Dátum: 10 jún 03, 08:32:32 » |
|
Kushina megjelenése szükséges volt,Narutoban ismét kétségek merültek fel a mások iránti kapcsolatával,előtörtek a régi gyerekkori sérelmei,így az összhang önmagában megbomlott,most Róka koma előnyben van,de h megjelent az édesanyja ezzel azt fogják elérni h Naruto rájön még ha nem is élnek már a szülei ennek ellenére fontos számukra,megvan köztük a kötelék,mellette állnak. Az h ilyen nehéz helyzetben jelenik meg az anyja,vagy h Minato is a 8. faroknál tört elő azt jelenti h ez a kapocs törhetetlen,a legnagyobb bajban is van kire számítania,még ha a túlvilágról is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|