naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #795 Dátum: 10 jan 21, 11:26:47 » |
|
Vagy van neki még othon tartalék szemek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #796 Dátum: 10 jan 21, 12:09:18 » |
|
Ööö... nem négyet? MoonTiger, lehet, egy fight alatt ennyi a kapacitás, de azért az elég durva lenne, ámbaár nem meglepő, ha vhonnan tudna rejtett tartalékot felszabadítani. Tény, hogy a leggyengébb a 3 közül, viszont vele van egy kis csapat, és engem az jobban érdekelne, hogy mégis hogyan tervezték a vad befogását... Remélem hogy a két vörösszeműnek most már végére jár a chakra kapacitása, és a nagyapó közbelép vmiért, mert valahogy ki kell hogy derüljön az igazság Danzouról. És akkor már jöhet a habra koktélcserkónak , hogy Sai nyelvén megtörik a pecsét.
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #797 Dátum: 10 jan 21, 15:05:54 » |
|
Negyedik pecsétje se tört meg miután meghalt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #798 Dátum: 10 jan 21, 15:08:21 » |
|
A szemek nem nyílnak már ki, pont ez a technika lényege, aki használja megvakul vagy mi....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #799 Dátum: 10 jan 21, 15:14:14 » |
|
Miért bántjátok Sakurát? Régen mekkora ribi volt,most már nem akkora,és ahogy Manson írta,csak tapasztalathiány miatt veszítene... Hát,ez a rész ütős volt A genjutsura mérget veszek... de ha már az uolsó kép... lehet,hogy én akartam,hogy jobban szúrják át,de Szöcsin nem létfontosságú helyen megy át Danzou fegyvere,míg Danzounak a háta közepén jött ki a kard...
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #800 Dátum: 10 jan 21, 15:24:42 » |
|
Nana Danzou amikor elkapta Szaszkét a pecséttel feloldotta az Izanagit direkt, hogy ne pazarolja a szemeket és azért belátható(szerintem bárki ezt tenné), hogy inkább a sharinganokat dobja ki mint az életét ebből is látszik, hogy nem becsüli le Sasukét. Izanagi nélkül legalább annyiszor megmurdalt volna ahányszor Sasukét megmentették eddig . ui: Mekkora lenne ha a vállán lévő arcnak is 2 sharinganja lenne
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 15:25:35 írta kakesz »
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
undybundy
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
|
|
« Válasz #801 Dátum: 10 jan 21, 15:50:01 » |
|
Mindjárt nyelve is:D Nemazért,de Danzou még nem használta azt a Sharingant,ami a szemében van!
|
|
|
Naplózva
|
Lehet,hogy csak egy ember vagy a világon,de valakinek te magad jelented a világot.
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #802 Dátum: 10 jan 21, 15:53:54 » |
|
Ez is igaz...és biztos vagyok benne, hogy az is rejt még számunkra meglepetést Engem most nem zavar, hogy Sasukét és Danzout mutatják...inkább, mint, hogy Naruto szenvedését lássuk...engem max. még Kisame érdekel, hogy mi is van most vele...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #803 Dátum: 10 jan 21, 16:12:59 » |
|
Mi lenne? Ha levágják a fejed szerintem nem élsz utána
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamilton
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #804 Dátum: 10 jan 21, 17:02:01 » |
|
Letisztánk akkor mit takar az Izangi pontosan? Többen mást értenek alatta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #805 Dátum: 10 jan 21, 17:13:33 » |
|
"Letisztáznánk", feltételes módban, mert senki nem tudja pontosan. De "letisztáznánk", próbálkozunk vele. Találgatunk, próbáljuk értelmezni az eseményeket, és rájönni, mi is lesz/ mi ez az egész.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 17:14:28 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zoll-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Gépállat
|
|
« Válasz #806 Dátum: 10 jan 21, 17:34:26 » |
|
Izanagi, az angol manga alapján annyit tud, hogy rövid időre képes a használó bármilyen számára előnytelen eseményt álommá, valótlanná tenni, és eközben saját számára előnyös tetteit valóra váltani.Magyarul valóságból genjutsut, genjutsuból valóságot tud csinálni, de csak rövid ideig. A használó szeme megvakul a használat után.
A sharinganból szerintem van még tartalékban Danzounak egy pár darab, a gyökér rejtekhelyén, és ne feledjük, ha Orochimaru tudta klónozni az elsőt, akkor akár Uchihákat, vagy sharinganokat is lehetséges klónozni.
Karin azt számolja, hogy egy sharingannal meddig lehet fenntartani az izanagit,
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 17:36:24 írta Zoll-sama »
|
Naplózva
|
Gondolkodni ér! Jön még kutyára rasengan! NHFK Tag Gépállat
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #807 Dátum: 10 jan 21, 17:39:14 » |
|
Jó, ezt benéztem, nem csekkoltam az angol verziót, csak még a rawot futottam át. De a klónozás szerintem túlzás.. élő csecsemők testébe ültette valahogy a dns-ét, nem petesejtekbe.. mondjuk részlet kérdés, szerintem is elképzelehtő akár a sharingan tenyésztés.. de azt kétlem, hogy Kishi meg is valósítja ezt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #808 Dátum: 10 jan 21, 17:49:56 » |
|
Az Izanagi sulyos technika, de akkor ezt jelenti nem, h sima sharingannal is lehet használni...
Mi lenne akkor, h ha amit fent irtam korrekt, és FMS el kiküszöbölhető lenne ez a probléma is. Akkor a puszta sharingan, szinte használótól függetlenül felér egy Bijuuval...
A klónozás szerintem is tulzás, de valamit nem értek. Asszem 60 gyerekbe ültette bele Oro az első DNS ét, amiből 1 maradt meg. Mikor volt ideje foglalkoznia danzouval, ha egyáltalán ő csinálta (lehet h madara csak tippelt, bár nem valószinü)? Danzou idősebb mint ő, és mivel egy gyökér, ezért simám ellophatta ezeket a kutatási anyagokat.
És ujra felteszem a kérdést, ha van Izanagi, akkor lehet majd a jövőben egy Izanami is?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 21, 17:56:20 írta Renningan »
|
Naplózva
|
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #809 Dátum: 10 jan 21, 18:31:56 » |
|
Hehh... mindennek megvan a maga továbbfejlesztett változata, ennek miért ne lehetne. És Oronak volt ideje, Danzounak meg készlete a kísérletekhez...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
|