con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #765 Dátum: 10 jan 20, 15:44:28 » |
|
Aztaa mi végjáték,bár van egy olyan érzésem hogy egyik sem hal meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #766 Dátum: 10 jan 20, 15:59:56 » |
|
Hát, szerintem vagy mindketten túlélik, vagy csak Danzou hal meg, Sasukét még biztos nem nyírja ki az Alkotó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
con
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #767 Dátum: 10 jan 20, 16:16:24 » |
|
Hát ha sasuke túléli,danzou meg nem akkor ott valmi olyasmi lesz,hogy tobi gyorsba elfuvarozza és ráharap karinra,danzou-t meg ugye nem nagyon tudja megmenteni senki szal ilyesmit tudok elképzelni. Bár ha jobban belegondolok sakuráék elvileg arra felé tartanak,és ha megtalálják a félig halott danzout sakura biztos megmenti...
Bár igen nagyot néznék ha így lenne.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 16:17:24 írta con »
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #768 Dátum: 10 jan 20, 17:11:25 » |
|
És az nem lehet hogy ez az egész csak egy Genjutsu? Nagyon ki lett emelve Sasuke és Danzou szeme az utsó képen. Egy ilyen sérülést Sasuke már nem gyógyít be magának. Szal vagy genjutsu, vagy segítségre lesz szüksége de gyorsan.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #769 Dátum: 10 jan 20, 17:31:26 » |
|
Hát, a segítség szerintem megvan, mégpedig Karin személyében, ahogy a Méh elleni harcban is meggyógyította...chakrája szerintem van elég ehhez
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #770 Dátum: 10 jan 20, 18:22:54 » |
|
Nem hiszem, hogy elmaradna a nagy Sasuke vs Naruto de ahoz ezt valahogy túl kellene élnie... Lehet genjutsu de az szól ellene, hogy a harc már régóta tart, lehet, hogy ez most tényleg a vége... Viszont akkor mit csinálnak vele? Karin meggyógyítja? Egy ilyen sérüléshez elég ő? Vagy még Madarának is van egy két trükkje... Nem tudom, de ha most Sakura megérkezne az elég érdekes szituáció lenne... Egyébként elég valószínű, hogy Sakura rendbe tudná hozni, de nem hiszem, hogy erre sor kerül... Megint izgulhatunk jövőhétig...De lemerem fogadni, hogy a következő rész meg már inkább a Naruto körül történő dolgokról szól majd, csak, hogy izguljunk...
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
L
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Hello, my name is L.
|
|
« Válasz #771 Dátum: 10 jan 20, 18:27:38 » |
|
Csak a varjak ne jelenjenek meg... con, ne kiabáld el, lehet ez lesz. De bízzunk benne, hogy nem , viszont valamiért van egy olyan érzésem, hogy ebből az egészből Sasuke rehabja lesz kihozva, és lassan az a gyanúm is felmerül, hogy akár még Madarával is megpróbálkoznak... De ne legyen igazam...
|
|
|
Naplózva
|
Imagination more important than knowledge
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 10 jan 20, 18:40:55 » |
|
Aztaa mi végjáték,bár van egy olyan érzésem hogy egyik sem hal meg. ugyanaerre gondolok én is. Sasuke tuti nem hal meg, Danzou halála meg értelmetlen lenne, nem? Annyira rég ott van és semmi szerepet nem kapott. Az egész mangában kb. semmit nem csinált, de olyan titokzatos a karaktere, hogy a cselekmény szempontjából vmi feladatot mégis kapnia kéne. Nekem az nem elég, hogy ő az egyik értelmi szerzője az Uchiha mészárlásnak. Ez semmi. Vmi nagyobb konspirációt is kinéznék belőle és csalódnék, ha a következő részben meghalna. Plusz az ő jelenléte egy jó csavart adott a konohai eseményeknek is, hiszen egy "sötét alak" lett a hokage, akit nem igazán kedvel senki, és ő sem igazán kedvel senkit, a falut mint olyat leszámítva.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #773 Dátum: 10 jan 20, 19:31:42 » |
|
Sordack egyett értek megint filler. ON Szerintem is genjutsu lesz ez a végén ez a szemek közelről mutatása ezt engedi sejtetni, de szerintem itt még nincs vége a harcnak, addig amíg Danzou nem használta a bal szemét meg ezt az Izanagi - t (vagy már használta csak nem vettem észre ), és ha a harcnak vége is lesz szerintem egyik fél se patkol el Sasket ki mentik Danzout meg esélyes hogy megtalálják Sakuráék mint ahogy Con is írta előbiekben.
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #774 Dátum: 10 jan 20, 20:06:02 » |
|
Sordack egyett értek megint filler. ON Szerintem is genjutsu lesz ez a végén ez a szemek közelről mutatása ezt engedi sejtetni, de szerintem itt még nincs vége a harcnak, addig amíg Danzou nem használta a bal szemét meg ezt az Izanagi - t (vagy már használta csak nem vettem észre ), és ha a harcnak vége is lesz szerintem egyik fél se patkol el Sasket ki mentik Danzout meg esélyes hogy megtalálják Sakuráék mint ahogy Con is írta előbiekben. Jóhogy használta már, szerinted hogy van még életben?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #775 Dátum: 10 jan 20, 20:07:59 » |
|
Lényegtelen, hogy genjutsu e vagy ledöfték egymást, ha Danzou jutsuja mükszik akkor megússza. Viszont ha nem mükszik és nem genjutsu akkor mindketten sérülnek. Az "elefántnak" macska lábai vannak
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
PiFi
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #776 Dátum: 10 jan 20, 20:21:34 » |
|
barkasz akkarom mondani a jobbszemét Igen érdekes ez az idézet állat ha jól láttom csakra szívó képesége van az óriás tűzgolyó jutsut mégse tudja elszívni.
|
|
|
Naplózva
|
\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #777 Dátum: 10 jan 20, 20:29:15 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #778 Dátum: 10 jan 20, 20:30:27 » |
|
Szerintem meg szélelemü képessége van, és ott el akarta fújni Sóskát, aki kimerült a nagy ellenállásban, és ezért tünt el a Susanoo, de majd meglátjuk. Én inkább ezt vettem ki. Amúgy, valahonnan ismerős nekem eza dög, az ormánnyal, a karmaival, meg a disznó agyaraival.. kíváncsi vagyok, honann dereng...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 20:31:41 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #779 Dátum: 10 jan 20, 20:47:27 » |
|
Nem t'om miért azonosítja be mindenki elefántnak Danzou újdonsült kiskedvencét (amúgy hogy divatba jött a vállból kiinduló idézés..xD), szerintem hangyász akar lenni. Főleg a mancsaiból ítélve. Amúgy szerintem nem fújni próbált az állatka, hanem szívni. A Katon jutsut is hamar letüdőzte a kis mohó.
Jah, és az ut'só kép WÁH rohadt Yo!xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|