Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 09 nov 26, 00:17:07 » |
|
HM... van 5e pénzem rá xDde a fele alapból el kéne, hogy menjen ^^" Lehet tényleg, csak afterre kéne menni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 09 nov 26, 15:25:25 » |
|
Gdat megsúgom,max 1-2 van... 
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 09 nov 26, 17:16:26 » |
|
énmeg nemtoom milessz gyerekek xD ----- melóztam magam az utóbbi 2 napban.... ez nem azt jelenti h nemtudnék elmenni.. hanem azt h ottlennék csak hulla fáradtan xDD talán ha valaki ! felmászna wlm re h megtudjam vele beszélni h mikor hol  hogy tudjam mennyit alhatok holnap... dehát semmi x'DDDD szal nemtoom h milessz ^^ --------------------------------- A káromkodást csillagozd, vagy ne használd. Moderátor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 27, 11:12:36 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 09 nov 26, 20:30:22 » |
|
adááácska kicsilányo gyere *-* épp ma beszéltük hugial h jó lenne ha jönnél 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Haku
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 09 nov 26, 22:02:26 » |
|
Én is örülnék, hogyha valaki megosztaná velem, hogy hol, mikor talizunk 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 09 nov 27, 08:13:59 » |
|
Nah szóval emberek! És persze Nippon jónépe  Találka:Westend előtt(hol máshol) 8-9 óra között ^^ Tegnap ezt lezsíroztam már Adával meg Cickóval szóval tessék jönni =)
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Adachi
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 09 nov 27, 17:52:53 » |
|
ha minden igaz 9 után kicsivel érek west elé :'DDD remélem nemlesztek már totálkészek mire odaérek :F én viszem a wiskymet... v is ami maradt belőle x'DDDDD meg 1 pezsgőt xDDD h ott mit veszek... az még a jövő titka  és bé meg a ká anyádat te eff kalap x'DDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 27, 18:25:23 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 09 nov 27, 17:54:37 » |
|
Ada hogybeszélsz  am megvárunk mert vki 8ra odarendelt....de nem leszünk készek ne aggódj XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 09 dec 22, 18:06:41 » |
|
Szilveszteri Nippon Groove lesz a Vörös Yukban . 2e lesz a belépő. Erre vannak akiket érdekel vagy mindenki go házibuli?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 09 dec 22, 20:29:50 » |
|
No hát ez a szilveszteres dolog meghozta a kedvemet ez a 6. hely ahova mehetnék de nem tudom hol kéne lennem. De mivel viir mondott vmi tequilázást a végén meghívom van 15ezer huforintom erre a célra(RajsááágvangyerekekXD) és mitmondja húzza a a zsebemet a pénz. Bár nekem valahogy onnan Keszire haza is kellene találni szal annyira lerészegedni se kellene de ha jó a parti akk meg ******bele!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 25, 12:54:24 írta Signor Doe »
|
Naplózva
|
 „Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Haku
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 09 dec 22, 21:31:57 » |
|
Szerintem Vera, nem lesz szilveszteri Nipponon, ahogy fórum nagy része 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 10 feb 16, 19:28:38 » |
|
Nippon Shoxx #18 Visual Farsang 2010 február 20, szombat, Kék Yuk nyitás: 21:00 / belépő: 700 FT DJk: Case & Ji Az októberi NS#17 óta volt két koncert, egy specilális retro JRock party, nomeg egy szilveszteri Nippon Groove, de most, negyed év kihagyás után végre újra igazi, egész éjszakás Nippon Shoxx bulinak ad otthont a Kék Yuk, a jól megszokott közkedvenc JRock és visual kei zenékkel, sok újdonsággal és persze az elmaradhatatlan kitérőkkel egyéb műfajok felé. És mivel az időpont a farsangi szezonra esik ezért igyekszünk egy kis ennek megfelelő hangulatot is belevinni az estébe, amihez ti is hozzájárulhattok az alkalomhoz illő ruhákkal, jelmezekkel, cosplayekkel. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|