24 nov 27, 11:21:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Nippon Shoxx  (Megtekintve 10024 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Kaze
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Dátum: 09 nov 01, 00:31:50 »

Szerintem Nippon shoxx is megérdemel 1 topikot Mosolyog
Noémivel majd elméletileg mindig beírjuk az idejét meg helyét meg ienek Mosolyog remélem ez nem reklám mert hivatalos rendezvény és animés  Gondolkozik

Szóval majd lehet menni és tombolni Nyelvesít

Noémi 5lete volt a topik :F

És majd leírjuk h miaz... mert gondolom sokan nem tudják

Jah és persze aki volt és szeretné megosztani az élményeit az itt meg tudja tenni... vagy kérdezni szeretne az is írhat ide Nyelvesít minden ami Nippon Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 00:40:38 írta Kaze » Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #1 Dátum: 09 nov 01, 00:42:17 »

Igen igen igen
hát vegyük is akkor a következő alkalom:

LD50.hu 8. szülinap + Nippon Shoxx retro
2009 november 13, péntek
helyszín: Az egybenyitott Kék és Vörös Yuk.
Nyitás: 21:00 / Belépő: 1500 ft

A Nippon Shoxx bulik annak idején, 2003 áprilisában, a belvárosi, azóta akkori formájában megszünt Marco Polo Clubban indultak, a goth - industrial - cyberpunk oldal, az LD50.hu és a nem sokkal korábban startolt soundofjapan.hu közös szervezésében. Eleinte 20-30 emberrel és később is csak szépen lassan, évek alatt száz fő főlé növekvő közönséggel, nomeg persze az akkori és az azelőtti bő tíz évből származó JRock és visual kei zenékkel.

Azóta persze rengeteg minden változott, átköltöztünk a Yukba, a közönség többszörösére növekedett és természetesen a zenei felhozatal is mindig követte az aktualitásokat. Azonban a régi bulik meghittebb, már-már családias hangulatát, nomeg az akkori zenéket azóta is sokan hiányolták, így, amikor meghívást kaptunk, hogy hosszú idő után újra az LD50 stábjával közösen csináljunk bulit, az egybenyitott Kék és Vörös Yuk utóbbi részében, az oldal nyolcadik születésnapja alkalmából tartott gigaparty részeként, természetesen azonnal felvetődött az ötlet, hogy végre meg lehetne ejteni egy igazi, vérbeli, múltidéző retro vk bulit.

Vagyis most, a szokásosnál kicsit kisebb helyen, az LD közönségével közösen, remélhetőleg sok régi, a mostani bulikba már ritkábban lejáró emberrel és persze, néhány aktuálisabb kivételt leszámítva, elsősorban a Marco Polo Clubos korszak zenéivel igyekszünk majd megidézni azt a korszakot. Természetesen lesz sok L'Arc~en~Ciel, Malice Mizer, Luna Sea, Buck-Tick, GLAY, X és hide darab, olyan manapság már ritkábban játszott kedvencek is előkerülnek, mint a Siam Shade, Pierrot, Laputa, Eve Of Destiny, Baiser, Shazna vagy a Schwarz Stein és a mai nagy favoritoktól, mint például Gackt, Gazette, DéspairsRay, Dir en grey, Miyavi vagy a Vidoll, is inkább a régi számok bukkannak majd fel. Nomeg természetesen, az LD50 profiljához igazodva, a japán goth és industrial vonal is újra kiemelt szerepet kap majd.

Mindeközben a Kék Yuk nagytermében két koncert is lesz, hazai zenekaroktól (First Aid 4 Souls és Servo.Hatred), valamint egy sor DJ, főleg industrial, electro, EBM vonalról, a Kék kistermében a goth és a metal zenéké lesz a főszerep, de ezen kívűl lesz még többek közt testfestés, hastánc és kiállítás is. Bővebb infó a Kék Yukas programokról az LD50 ajánlójában.

aki nemhiszi járjon utánna: http://www.soundofjapan.hu/events.html

hmm noe szivessen menne ha netán ugy alakulna Mosolyog egy a baj sokba kerül... legalábbis noenak, de elvileg addig még kap pénzt... szal remélli azért más is lesz így vele... és ha igen akkor noet elengedik...
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 00:53:29 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #2 Dátum: 09 nov 01, 11:46:59 »

Én csak akkor megyek ha lesz pénzem xDDD
 2009-11-27
péntek | 21:00      [NIPPON SHOXX]

szervezés alatt...
Szóval a dátum már megvan ^^
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 12:36:58 írta Viir » Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #3 Dátum: 09 nov 01, 13:37:04 »

dedede egyébként ezt nem értem mást mond a suond of japan és mást a yukas oldal hmm... majd közelebb az eseményhez kiderül, merthogy aztmondja hogy a 13.ás cucc yukas oldalon nincs is kint...hm...

am akkor már aztis mondja, hogy:

2009 november 27, péntek
helyszín: Kék Yuk

Black Love Fantom
Nyitás: 21:00 / koncert: 22:30

A zenekar behatárolhatatlan stílusú, kicsit new wave, kicsit szintipop, kicsit industrial.
Részletesebb infók nemsokára, a koncert után afterparty hajnalig a Nippon Shoxx bulik stábjától, a jól megszokott zenékkel.
(forrás megint sound of japan)

Jaj még valami, ha netán vki tud képeket azokra is igényt tartunk =)

« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 13:41:25 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #4 Dátum: 09 nov 01, 13:41:02 »

Az jó mert én meg yuk honlapján néztem xD erre kíváncsi leszek hogy mi lesz  Gondolkozik
Naplózva

"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #5 Dátum: 09 nov 01, 13:45:00 »

Hmm én meg majd kíváncsi vagyok a részletessebb információkra pontosabban egy fontos részletre ami nem más mint az ár xD
Amugy én nézem itt is ott is majd meglássuk...

Am a BLF énekese már tavaly is koncertezett a yukban: http://www.youtube.com/watch?v=KMM0ZMgcvmc&feature=related
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 01, 13:45:31 írta noemimi-chan » Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #6 Dátum: 09 nov 04, 17:31:20 »

Tadám:

Ha valakit esetleg érdekel egy újabb poszterrel tudok szolgálni:

Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #7 Dátum: 09 nov 04, 17:34:32 »

Most nézem...ez lesz Nippon xDDD ott van a tetején h Nippon Shoxx presents... :'D szóval ezen sokáig kell maradni Pirul
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #8 Dátum: 09 nov 04, 17:44:49 »

igen szivem ez az amiről te is írtál én is írtam mindenki írt na jó nem mert még csak 3an írtunk a topicocskába is dedede noe nagyon fanol most szal hmm ezt is ti tettétek velem T___T szal nyuff
hmm am ez is drágább lesz nyuff
de am tok menni rá..csak érdekes lesz majd ha fél hétkor indulok keletiből (az vajon mennyi idő zuglóból?) aznap miskolcra majd mittom én mikor visszaérek pestre (vhol le kéne rakni a cuccaim hmm) megmegmeg hmm
Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #9 Dátum: 09 nov 04, 17:45:52 »

noém Zúglóból KEleti kemény 10 perc vagy kevesebb 7es busszal xD
Am meg úgyis nálam alszol Nyelvesít
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #10 Dátum: 09 nov 04, 17:54:38 »

hmm vera nemtom nyehezn lesz nekem megoldható gyorsan még ledobni nálad gépet meg mindent és legjobb talán lenne ha reggel hazajönnék vagy bekönyörögném magam szombatra ángyimékhoz vagy vmi olyamihez igaziból anyu unokatesója xD hmm de nemtom
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 04, 17:56:08 írta noemimi-chan » Naplózva

Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #11 Dátum: 09 nov 04, 17:58:18 »

Nem baj az xDDD Megoldjuk :F Lényeg az hogy kipartyzzuk magunkat xDDDD
Naplózva

kagura
Akadémiai tanuló
*

macskag

« Válasz #12 Dátum: 09 nov 14, 04:51:27 »

Jé tényleg van koncert 27én is ... heeeeee...
nembaj. megyünk ?
Naplózva

anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan )
nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem.
asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_*
amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
Veracchi
Legendás Sannin
*

« Válasz #13 Dátum: 09 nov 14, 09:09:17 »

hát tuti mert utána after Nevet
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #14 Dátum: 09 nov 14, 11:58:01 »

koncertre is lesz menve?  Hmm?
hát hmm nekem8 én többiekhez igazodom ikszdé
Naplózva

Oldalak: [1] 2 3
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins