Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #15 Dátum: 09 nov 14, 13:13:51 » |
|
mondjuk nekem mindegy mikor megyünk xD felőlem nem muszáj a koncertre menni,de majd meglátjuk. Am noémi erről beszélnünk kell az ottalvás hogylesz milesz jösszevagy vmi 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 14, 17:24:18 írta Viir »
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #16 Dátum: 09 nov 15, 02:24:18 » |
|
énisénisénissssssss ottleszek....tuti... sőtt ANnÁL IS biztosabb xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaze
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #17 Dátum: 09 nov 15, 03:32:43 » |
|
Hmm Ada jön Nipponra *-* hmm akkor tuti mek én is 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #18 Dátum: 09 nov 25, 17:30:34 » |
|
Na jó akkor valaki írja le szépen,érthetően, hogy mi is ez a Nippon! Hol, mikor, kik, mennyiért, meddig.... 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #19 Dátum: 09 nov 25, 18:02:28 » |
|
Hmm lássuk csak nem hiszem, hogy én vagyok a legalkalmasabb ember ennek a leírásár, hmm nah de hát a Nippon egy olyan cucc ami egyszerűen jó buli *_* végülis ilyen japán zenei cucc (ahogy osztálytársamnak magyaráztam) a belépő általában 700 ft és mindig a hónap végén kerül megrendezésre  budapesten szokott lenni ésésés hát a kékjukban budán xD ésésés hmm mitírhatnék még meddig hát hmm estétől hajnalig 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #20 Dátum: 09 nov 25, 18:10:02 » |
|
Ez is bp-n ááááááá . Akkor hagyjuk az egészet 
|
|
|
Naplózva
|
..........................................................  ..........................................................
|
|
|
kagura
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
macskag
|
 |
« Válasz #21 Dátum: 09 nov 25, 18:13:57 » |
|
Sokan jönnek messzebbről is amúgy ezért... pl noe ;9
hajnalig tart és első busszal vonattal is haza lehet jutni ha nincs kinél aludni
|
|
|
Naplózva
|
anti-bagó club alapítótag ( másik alapító: sani-chan ) nem KGB és nem FBI és nem ügynök. sem. asszem még Viir macskája és Noé lánya is -_* amúgy egyenes fekete haja van. és középfokon hazudik angolul
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #22 Dátum: 09 nov 25, 18:18:36 » |
|
Akkor viszont ha Debrecenből is jönne valami ismerős akkor meggondolnám , hogy menjek-e . Bár holnap a Japán napra is egyedül megyek... 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #23 Dátum: 09 nov 25, 19:43:35 » |
|
Wááááháhhá igen Nippon mostani 1500 lesz a beugró mivel koncert lesz és utána after :'D Nyáh dejó les *-*
|
|
|
Naplózva
|
"Olyan makacs a természetem, hogy nem tűri az ijesztgetést, akárhogyan is próbálkoznak vele. Minél inkább meg akarnak félemlíteni, annál jobban nő a bátorságom."
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #24 Dátum: 09 nov 25, 19:57:36 » |
|
hmm nékem kircsi olyasmit magyarázott h ha csak afterre megyünk akk marad a 700
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Veracchi
Legendás Sannin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #25 Dátum: 09 nov 25, 19:58:13 » |
|
Ho.O azajó xD több pénzem lesz tequilázni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #26 Dátum: 09 nov 25, 23:14:20 » |
|
Egy rövid és egyszerű választ akarok. Vannak ott japán csajok? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #27 Dátum: 09 nov 25, 23:17:50 » |
|
Nem tudom, de nem is érdekel. Jó voltam?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
 Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
 |
« Válasz #28 Dátum: 09 nov 25, 23:30:01 » |
|
Nem mert off topic. Én meg komolyan kérdeztem. Mindenesetre lehet egyszer lenézek. Meghoztad a kedvem. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #29 Dátum: 09 nov 25, 23:35:51 » |
|
Én megengedem  akár most pénteken is  (amugy is hallottam panaszokat, hogy most szombaton nem voltál rámenezni :p) am meg tom h jófej voltam 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|