Madara is 1szerre használja, hiszen rinnegan a szeme de folyton susanooba van...
A sharingan szerintem nem út, és hashirama dns-e sem, hanem inkább a senju vér, hiszen kiváncsi lennék, h rikudounak aki a 6 út bölcse volt, hogy lehetett volna meg hashirama dns-e. A lényeg nem a sharingan meg a fa elem, meg hashirama, hanem az, h rikudouban megvolt a senju és az uchiha vér is, csak mivel ez kettévált a két fiára, és belőlük senju és uchiha család lett, külön útként kell kezelni, és megszerezni.
Az uchiha és a senju vérben xtem a lényeg a yin és a yang.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/510/13 Legalább is xtem ez tűnik a leg logikusabbnak, a 6 utat illetően, bijuu irányítás fa elem, lehet h a senju dns- ezek miatt kell nem a yin és a yang, de ha a dolgokban logikát, vagy rendszert keressünk, akk nem csak minden féle vagány erőt összedobunk, hanem mondjuk ha megvan mind a 6 akk érünk is el vele vmit, mondjuk tökéletes izanagi, teremtés, vagy vmi hasonló.
Lehetséges, h rikudou és képes volt a fa elemre, vagy valami hasonlóra, és valaki olyan senju dns-ére van szükség aki ugyancsak képes rá, de semmi kép se hashirama a lényeg. Mivel sok senjut nem ismerünk, nem következik h csak hashirama a megfelelő, mert ugye ha megnézzük a fák terremtése is csak teremtés, de tsunadénak is van olyan technikája, h: yin pecsét feloldás, ninja művészet teremtő újjászületés. Persze ő csak a saját sejtjeit teremti, de akkor is, a senju dns itt mutatkozik meg.
A hat út szerintem a tökéletes izanagi, ehez szükséges a sharingan is nyilván, így biztos h rikudounak is volt, hiszen az izanagi is a sharingan doujutsuja. Más kérdés, h talán nála ez úgy volt, h már a rinneganjában alapból tudta a sharingan technikáit is, de lehet h nála is ez egy külön szintlépés volt, de nem tom.
Így a sharingan talán út, de akkor inkább már ez a rinnegan, mivel ha a rinnegan nem tudna semmit xDD, ak nem is lenne út.
.
Uchiha vér alatt a sharinganra gondolsz nem?
Mert nem hiszem hogy elég a sima Uchiha dns.
Az h vkinek megvan az uchiha dns már magában hordozza a lehetőséget a sharingan felébresztésére, viszont tök8, mert nem hiszem h attól h beültetnéd magadnak szöcske dns-ét már mangekyoud lenne... Ha valaki nem uchihának születik annak már elég nehéz normális sharingant csinálni, 1 mód amit orochimaru ismert csak nem jött neki össze. Szóval xtem az uchiha dns beültetéséről kár is beszélni, aki meg akarja szerezni mind a 6 utat, az szülessen uchihának:) Bár talán ha kakashi is kapna 1 uchiha madara fejet a melkasára mint madara hashiramát, akk lehet h úgy jó lenne de mind1