marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #270 Dátum: 11 máj 07, 19:58:25 » |
|
Van 1 olyan érzésen , hogy ismerjük már az összes utat csak nem adja tudtunkra Kishi-sensei .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaaaraa-Fan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #271 Dátum: 11 máj 08, 09:12:50 » |
|
szerintem nem.. max 4et tuti akar Kishi egykis meglepit tartani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #272 Dátum: 11 máj 08, 11:26:07 » |
|
Szerintem az nagyobb meglepetés, ha már ismerjük de nem tudjuk hogy az, mint hogy behoz valami újat
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #273 Dátum: 11 máj 23, 18:32:17 » |
|
amúgy haku hyotonja lehet sztem az eggyik út, vagy pedig a vérvonal kiterjesztés
amúgy lehetséges a vérvonal képességekkel és a vérvonal kiterjesztéssel mind az 5 fajta csakrát egyesíteni?
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #274 Dátum: 11 máj 24, 13:57:36 » |
|
Ja, Haku vérvonal képessége... Elárulod, miből jutottál erre a következtetésre? Mert alapja az nincs. Nem nagyon. Egyrészt elég kevesen vannak, akik mind az öt elemet tudják (Pein), másrészt, ahhoz minimum egy Rikodou sennin kellene. De ezt inkább a Vérvonal képességek témában folytassuk. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #275 Dátum: 11 máj 25, 15:33:52 » |
|
csak egy felvetésem volt a hyoton mint vérvonal de ha 6 utat keresünk akkor lehet hogy ez 6 nagy kekeigenkait jelöl mivel hogy eddig ezekről volt szó, de az igaz hogy ez mind csak spekuláció, de kb minden felvetés részben csak találgatás mert még csak kishi tudja de ettől függetlenül igazad van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
adamkaa1102
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #276 Dátum: 11 jún 27, 18:53:00 » |
|
Lehetséges a Kekkei Genkhai elképzelés, csak az a baj, hogy mennyi kekkei genhai is van? O.o" Szerintem nem csak ott kellene keresgélni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Psanyi
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #277 Dátum: 11 júl 03, 17:10:32 » |
|
"pein hat útjának új felállása" ezek nem lehetnek azok az utak ???
|
|
|
Naplózva
|
Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok! Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok! Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok! Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
|
|
|
hiroto
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #278 Dátum: 11 júl 03, 18:29:48 » |
|
Szerintem a hat út a teremtésről szól. A Fa elem segítségével életet lehet adni, fákat teremteni. A Sharingannal az életet meg lehet védeni, és alkotni lehet a képzeletűn segítségével, vagyis az izanagit, és a MS-t használni. A rinnengannal is lehet teremteni lehet, vagy akár életet visszaadni. A hat út közül az eddig megismert 3 a teremtés erejét, az élet megóvását szolgálta. Szerintem a maradék három is ilyen típus lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #279 Dátum: 11 júl 03, 21:51:27 » |
|
vagy akár az élet elvételéért felelősek hogy egyensúlyban legyenek az erők a jin-jang szelleme szerint.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 11 júl 17, 17:01:05 » |
|
(amúgy nem tudom hogy ebbe a topikba illik e leginkább, de itt ilyesmikről is beszélünk úgyhogy ha ez nem ide való vagy valaki már megírta akkor szóljatok vagy töröljétek)
szóval az ötletet egy játékban láttam, hogy a tíz farkú teste maga a gedou mazou szobor (vagy milyen szobor) és Tobi a démonokkal ezt akarja feléleszteni és a rikodou holdjának a legendája csak egy történet arról hogy milyen erős volt ő.
nem tudom, hogy ez lehetséges e, szóval én most ezt a témát szeretném kitárgyalni veletek egy pár sor erejéig
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 17:06:55 írta biyakingan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Manesz
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
Életművész
|
|
« Válasz #281 Dátum: 11 júl 17, 18:16:47 » |
|
Olvass mangát... meg ezt már kitárgyaltuk az Akatsuki témában is... A szobor csak egy eszköz a farkas démonok tárolására. Ill egyszer szépen akcióba is lendítette Tobi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 11 júl 17, 22:47:55 » |
|
tudom és olvasok mangát csak mint elmélet ként említettem meg. és az akatsuki topikról tudsz oldalszámot adni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 17, 22:48:53 írta biyakingan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #283 Dátum: 11 júl 18, 06:45:21 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
IndianA
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Ami nem öl meg az erősebbé tesz!
|
|
« Válasz #284 Dátum: 11 szep 01, 21:31:58 » |
|
"pein hat útjának új felállása" ezek nem lehetnek azok az utak ???
Lehetséges,mind a hatan rendelkeznek a 3 úttal,tobi biztos hogy beléjük rakta hashirama dns-ét,3 pedig a további 3 úttal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|