hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #285 Dátum: 11 szep 04, 13:08:47 » |
|
Mivel ennyire Kekkei Genkaira[PL Sharingan,Rinnengan,Hasirama DNSe(modnhatjuk ezt is kekkeinek )](azon belül leginkább Doujutsura]) hajlanak az utak, akkor nem lehet egy további út a Byakugan?Bár Tobi egyelöre nem kereste még, de lehet késöbre tartogatja Vagy talán a bijju chakra is lehet egy további út.
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #286 Dátum: 11 szep 04, 13:49:34 » |
|
ÉS ha a Byakugan lenne azt hova ültetné be? meg azért az eddigiekhez képest az tul könnyen megszerezhető harcmezőn jelenleg 3 másodperc alat szerezne egyet. Az eddigi utjai 1. Sharingan - A klán nem éppen népes ugyhogy nem könnyü szerezni igaz neki van egy készlettel de másokra gondoljunk akik nem tudják azt se hogy Tobi tart azoknak csak Sasuke maradt mint Uchiha és ha látták Tobit Sharingannal akkor ő 2. Hashirama DNS - Egy ember DNSe aki nem mostanában halt meg elég ritka igaz sokan tudtak szerezni de mind konohaiak voltak mint Hashirama 3. Rinnegan - Eggyetlen általunk ismert birtokosa Nagato (esetleg Rikodu senin) egy embernek két szeme van vagyis ha Tobi hagyott volna ott egyet (mert szerintem elvitte mindt a ketőtt) akkor is nehéz lenne felkutatni ugy hogy alig tud valaki Nagatoról Szóval ahhoz képest hogy a byakuganhoz "csak" le kel győznöd egy hyugat A másik 3 eddig ismert uthoz Sasukét vagy Tobit kelene legyőznöd vagy megtalálni Hashiramát és DNSt ültetni magadba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #287 Dátum: 11 szep 04, 17:05:17 » |
|
Valahol említve lett még az anime elején (?), hogy a Sharingan a Byakuganból jött létre...
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #288 Dátum: 11 szep 04, 17:07:07 » |
|
A chunin vizsgán emlitette Kakashi ha jól emlékszem Hinata VS Neji alatt de ez szerintem azóta megdőlt pár szásszor az még nagyon a manga elején volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #289 Dátum: 11 szep 04, 22:23:04 » |
|
+ nézd vissza a témát mert már feljött itt is
amúgy nem jól emlékszem hogy hashirama képessége nem kekeigenkai, hanem egyedi képesség? mert ha jól emlékszem akkor eléggé necces hogy a faelem maga hogyan lehet út. max ha ez egy olyan gén ami öröklődik de ritkán jön elő, pls rinengan, így nem köthető feltétlenül klánhoz
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #290 Dátum: 11 szep 05, 15:04:58 » |
|
Nem a fa elem az út hanem maga a senjuu DNS. Ugye a senjuuk a sennin életerejét és testét örökölték az uchihak meg a szemeit és mentális erejét. Tehát az egyik út nem a fs elem hanem a test vagy testi energia ami elbírja az erőt. Lásd nagato akinek a nem bírta a rinnegan erejét ezért megöregedett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #291 Dátum: 11 szep 05, 15:19:26 » |
|
ezt én egyébként nagyon nem értem mert ha a senju dns is egy elem akkor tobinak nem kellet volna megküzdenie hashiramával csak odamenni tsunadéhez mert ő is senju biyakingan az olyan szerintem mint jugonak a átokpecsét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #292 Dátum: 11 szep 05, 15:24:42 » |
|
ezt én egyébként nagyon nem értem mert ha a senju dns is egy elem akkor tobinak nem kellet volna megküzdenie hashiramával csak odamenni tsunadéhez mert ő is senju Talán azért nem ment oda tsunadehoz mert még nem élt, nem? Hisz hashirama unokája a tsunade, és amikor harcoltak akkor volt vagy madara 20körüli, hashirama meg 25-30
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #293 Dátum: 11 szep 05, 15:26:43 » |
|
jó de madara gondolhata hogy lesznek gyerekei ha már ennyire előre tervezett meg a senju egy elég nagy klán volt bárkitől vehetett volna dns-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #294 Dátum: 11 szep 05, 15:37:46 » |
|
hashiramának a faelem az egyedi képesség, mondták, meg tsunadének sincs, az öccsének sem volt.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Nayu
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #295 Dátum: 11 okt 19, 21:24:52 » |
|
Fantasztikus fejezetek voltak az utóbbi időben, Madara visszatérése ugye mindenki számára várható volt. Én azt tudom elképzelni, hogy maga Rikudou sennin is vissza fog térni! És a Juubi is! Egyébként van olyan leszármazott, aki megörökölte külön külön ágról Rikudout "mindenestül"? "Egy elmélet szerint a bölcs képességei két fiatal fiúban születtek ujjá. Az egyik fiú az idősebb: a bölcs szemével erőteljes chakrával, és spirituális energiákkal rendelkezett. A fiatalabbik a bölcs testével erejével, és akaratával született. Az elmélet szerint a fiatalabb testvér volt a Senju klán őse az idősebbik pedig az Uchiha kláné. Innen ered a két klán ősi rivalizálása is." Erre gondoltam.. Rikudou sennin eddig mindig feketével volt ábrázolva a a mangában? Igaz mindenestül fekete, de lehet a bőrszíne is az? Vagy nem jól emlékszem? Zetsu egyik fele is fekete, talán van -e összefüggés a kettő között? Tobit is mindig fekete színűnek láttuk eddig a mangában? Ha igen, ezzel van -e valamilyen összefüggés?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 19, 21:53:20 írta Nayu »
|
Naplózva
|
|
|
|
biyakingan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #296 Dátum: 11 okt 19, 22:29:19 » |
|
szerintem egyszerűen csak annyiról van szó hogy senkinek sincsen sok elképzelése hogy hogyan nézhetett ki, ezért csak a körvonalait ábrázolják, ezzel is nyomatékosítják a történetben betöltött szerepének a titokzatosságát. valamint akár a klánokhoz is lehet valami köze, mármint az öröklődésről, úgy értem hogy bizonyos külső jegyeket magán hordoz amit később beleszőhet még a nagymester a történetbe, valamint már felhívták rá a figyelmemet hogy a nyakán lévő szimbólumok a megtévesztésig hasonlítanak Narutóéra amikor bijuformában van és csak Kishi még nem akarja kijelenteni a kettőjük közötti összefüggést.
|
|
|
Naplózva
|
Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #297 Dátum: 11 okt 24, 17:58:30 » |
|
nem hajlanak igazábol az utak a doujutsukra abba sem vok bisztos h a sharingan út inkább az uchiha senju dolog az a yin yang izé miatt kell bár ez nem tény csak az ötletem vagyi inkább csak részben mer azér más szerepük is vaan az uchiha vér másra is kell pl a shaingan hatásos használatára is például de akkor ittt a másik része szóval ez a 3 út nagyjából az izanagi körül forog ami lehetővé teszi gyakorlatilag a teremtést az uchihák a yin? vagy a yang xtem a yin na mind1 a yin erejével teremteni tudnak dolgokat amikbe a senjuk a yang (ha a másik a yin ha ez akkor fordítva) erejével képesek azokba életet lehelni és hát ez nem tény cak felvetés szerintem h a rin'nengan erejével nem csukódik le 1 szem sem így tökéletes 1 izanagi és mivel rikudou ba mind megvolt így ő képes volt teremten és életet is adni.. ez 1 isten erejével ér fel gyakorlatilga szóval itt a többi 3 utat is az uchiha avagy a senju klán ba kéne keresgélni vagy valahol a háza tájékán hisz ami rikudou ba megvolt az a két fiára szált szerintem nem pedig mondjuk a hyuuga klánba a byakugan által ..)))) rikudou a 6 út bölcse szóval ő rendelkezett mindel és nemhinném h ő neki mondjuk byakuganja lettt volna meg ég olyan elmélet is van h haku nak a jégtükör techinája na azon is lehet feküdni 1et olyanokat kell keresni amik rikudou rol száltak tovább nem ami 1 teljesen más klánokban alakultak ki mer az a baj h ha ezek nemszáltak tovább a két fiára akkor ezek eltüntek szóval már tobi sem tudná elővarázsolni őket mer kizárt szerinte h a sennin képességei egy teljesen külön álló klánban éledtek ujá de mégis amikor a két fiáról van szó akkor csak azokat emltik amikről már tudunk dehát logikus is mer tobi mondja ezeket és nyilván van még oan amit nem mond el me az uchiha kőtáblának az a része amit csak rinnengannal lehet teljesen elolvasni azis rejt szerintem még legaláb 1 utat amihez köze van az uchiháknak de nembisztos. ja meg még a fa elemről volt itt szó hát szerintem a fa elem az nem út de a fa elem arról szól h hashirama birtokolja a föld és a víz elemet amivel létrehoz valamit amibe életet lehel ezért is volt hashirama különleges még a senjuk közt is mer a senjuk az életerőt kapták ami vel életet tudnak lehelni dolgokba de úgy tűnik h ez mégse ment mindenkinek csak hashiramának vagypedig nekik nemvolt mibe életet lehelni mert az az uchihák reszortja xD akkor viszont hashirama hogy csinálta ? az a kérdés hmmm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 okt 24, 18:12:57 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
pappsebi
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #298 Dátum: 11 okt 24, 20:15:13 » |
|
de nem az volt az új mangában hogy VIGYÁZAT SPOILER!!!: madara volt ugye a koporsoban és neki a sharinganból kifejlődött a rinnengan mikor nagyobb szintre lépett?és h tobi nem madara meg h kabuto ereje tejében lévő madarát edo tensei-vel felélesztette és lazán használ a FMS-t rinnengan-t na itt a manga fejzet: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/560/3
|
|
|
Naplózva
|
,,Gyenge vagy. És hogy miért? Mert hiányzik belőled a gyűlölet.''-Uchiha Itachi,,Bármi áron megszerzem az erőt, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy el kell adnom magam az ördögnek...''-Uchiha Sasuke
|
|
|
Utakata24
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Tsuki no masutā
|
|
« Válasz #299 Dátum: 11 okt 24, 20:32:54 » |
|
Draszbinak igaza van sok mindenbe, szerintem, valószínűleg háziráma azért volt különleges mert igazi élő fákat teremtett, nem pedig olyan négyzetes izéket mint yama, valószínűleg úgy van hogy ugye danzonak és tobcsinak(akkor még) csak a Shar meg a senju volt meg, ezzel nem tudtak életet teremteni, hanem csak korrigálni a dolgokat, nagy rá sansz hogy a teremtéshez kell a rinnegan. Rágódjatok ezen.
|
|
|
Naplózva
|
"A hülyeség nem pók, de mégis behálózza a világot" Andi
"Óvakodj az olyan dolgoktól, aminek nyele van, mert azokkal dolgozni kell!!!!!" Dávid
"Egy teve 2 hétig tud dolgozni anélkül, hogy inna; én 2 hétig tudok úgy inni, hogy közbe nem dolgozom" Tomi
E-szerint élek: "Jézus ott áll előtted, ha szomszédodat lelőtted. Máriától kapsz egy pofont, ha a boltba lopsz egy kotont. Kertedbe nő a vadkender, érted jő a pókember"
|
|
|
|