Na nekem van egy elméletem a 6 útra:
Mint tudjuk vannak testben főbb chakra pontok, ebböl 7 darab van, de az egyik nem nagyon íllik a testre
, tehát marad 6. A 6 út nagy része kötődik valamihez.
az első chakrapont a :gyökér-chakra:- Aktiválja a tősgyökerességet, az érvényesülési képességet, az életenergiát. A farkcsont magasságában található. A mellékvesékért, a gerincoszlopért, a csontokért, fogakért és a körmökért felelős.
Az életenergia miatt nekem nagyon a Senju vérvonalra hasonlít.
A második chakrapont a :Szexuál-chakra
Aktiválja az erotikát, az ősi érzéseket és ösztönöket, a lelkesedést. A nemi szervek fölött található. Az ivarmirigyekért, a hormonokért, a medencéért, a vesékért, a húgyhólyagért és a nyirokért felelős. Na ez nem tudom minek felelne meg
Talán a ősi érzelmek és az álatias dolgok miatt a bijuk ereje és tudata lehet ez.
A harmadik chakrapont:Köldök-chakra
Aktiválja a tapasztalatból eredő bölcsességet, a személyiség kibontakozását. Kb. két ujjnyira a köldök fölött található. A hasnyálmirigyért, a lépért, a májért, az epehólyagért és a hasért felelős.
Ez nekem nem tudom mire hasonlít.
A negyedik chakrapont: Szív-chakra
Aktiválja a szeretetet, az együttérzést, az odaadást az önzetlenséget és a békéért való vágyat. A mell közepén, a szív magasságában található. A csecsemőmirigyért, a szívért és a vérért felelős.
nekem ez nagyon narutora és az uzumakikra hasonlít, a béke és szeretet miatt.
az 5. chakrapont: Torok-chakra
Aktiválja a kommunikációt, a kreativitást és a függetlenséget. A gégefő és a torokárok között található. A karokért, a pajzsmirigyért és a nyelvért felelős.
Ez se tudom hírtelen hova tenni.
a 6.:Homlok-chakra
A "harmadik szem". Aktiválja a megérzőképességet, az akaraterőt és a megismerést. Az orrgyök fölött egy ujjnyira található. Az agyalapi mirigyért és a szemekért felelős.
Ez a különleges látás, különleges szemekhez csatolható chakrapont, talán az uchihák megfelelője.
És a 7. plussz, ami különálló, és nem a testen található: Korona-chakra
A lélek "székhelye". Aktiválja az öntudatot és a belső látást. A fejtetőn középen található. A tobozmirigyért és a nagyagyért felelős.
Ez az talán, ami minden emberbe megtalálható, és nem kell külön útként kezelni.
Nem tudom menyire lehetne ebbe a dologba belemesélni a 6 utat, de én látok benne valamilyen hasonlóságot.