inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #45 Dátum: 07 dec 03, 18:56:49 » |
|
Chakra minden elismerésem. :ohh: Lesz folytatás is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 07 dec 03, 19:14:02 » |
|
Ez naon jó volt.Várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
inuchan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #49 Dátum: 07 dec 03, 19:20:52 » |
|
Ez jó ötlet.Lehet hogy nekem is fel kellene rakni a sajátomat? ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yoshi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Fuuton: Taifuu Genkotsu no Jutsu
|
|
« Válasz #50 Dátum: 07 dec 03, 21:08:52 » |
|
Támogatom! Egyre jobb töriket olvasok Nagyon jó lett Arveal Csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
,,Az erő a szívből fakadt'' (Yoshi-kun) I'm the Master of Rinengan...
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #51 Dátum: 07 dec 03, 21:52:05 » |
|
Én a közeljövőben nem saját sztorit fogok elküldeni, hanem fordítást, de már egy sajáton is gondolkodom... lehet h holnap grafika órán elkezdek írni hozzá néhány vázlatot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #53 Dátum: 07 dec 04, 08:26:17 » |
|
Értékelhetik a tanáraim, hogy milyen sz*rt rajzolok ;D Tegnap bevittem Bleach artbookomat megmutatni suliba, meglátta ábrázoló geometria tanárom, h miért érdekelnek még minket ilyen vackok, meg japán szemét... ú de tökön rúgtam volna párszorXD Nah de OFFolást befejezem, remélem ma lesz ihlet, h írjak vmi jót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dan
Vendég
|
|
« Válasz #54 Dátum: 07 dec 04, 16:22:58 » |
|
Én épp egy Narutos és egy Yu-gi-oh! Fanficen dolgozom... MEg persze a mangámon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #55 Dátum: 07 dec 04, 20:02:40 » |
|
Áthelyezve: Hát nem ;D Mindenesetre találtam két érdekes ficit (angolul) Yondaimével és Narutóval a főszerepben. Az egyik egyrészes, a másik több fejezetes és még nincsen befejezve... néha talán lassú a történet, de nekem tetszik! (mármint, most az utóbbiról beszélek). Nem tudom, ide belinkelhetem-e, vagy inkább a fici-topicban tegyem-e...? ??? Bár talán itt jobban észreveszik az érdekeltek Mindkettőt Reaper Nanashi írta. Linkek: http://www.fanfiction.net/s/3290302/1/Close_Encounters egyrészes http://www.fanfiction.net/s/3315710/1/Door_Number_Two folytatásos Ja, ami még fontos, hogy még akkor írta az elsőt, amikor még nem volt hivatalosan kijelentve, mi köze Yondaimének és Narutónak egymáshoz. Illetve előbbi neve sem derült még ki. Ugyanez igaz a folytatásos ficire is, így a nevek mások, de ez ne riasszon el Titeket, nagyon jó történetek!!!
Amúgy én örülnék, ha esetleg a Shippuudenbe belecsempésznének egy kicsit több Yondaime-visszaemlékezést vagy valamit Meg Shodaiméről és Nidaméről se túl sok mindent tudni ;D Azért ők is érdemelnének egy kicsit nagyobb rivaldafényt! xD
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
Yoshi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Fuuton: Taifuu Genkotsu no Jutsu
|
|
« Válasz #57 Dátum: 07 dec 09, 09:01:35 » |
|
Hát...Jól lett Annyit mondok...csak így tovább!
|
|
|
Naplózva
|
,,Az erő a szívből fakadt'' (Yoshi-kun) I'm the Master of Rinengan...
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 07 dec 09, 14:17:59 » |
|
Moonie-channak üzenem hogy teljesen megértem. Nekem a fizkatanárom mutaogatta végig az osztályba az én rajzaimat miközben fenhangon szidta őket. És kifejtette hogy Tom és Jerryt kéne néznem. Mondjuk a kaszás angyalom tetszett neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|