Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 dec 24, 21:42:01 » |
|
Nagyon várom a folytatást! Mikor érkezik? Amúgy nagyon tetszett! ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #77 Dátum: 07 dec 24, 21:59:56 » |
|
jól van ezt is elolvastam most is azt kell mondjam gratulálok minden tiszteletem a tiéd nagyon jó csak így tovább várom a folytatását
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #79 Dátum: 07 dec 25, 01:08:22 » |
|
Hé, ilyenek ne mondj! > Nehogy már saját művedet alázd, írótol nem tűrjük a rossz kritikát. A végén tolla bánja s mi lessz majdan, ha infulenza miatt madár se jár. (gomen, csak úgy jött )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 25, 01:09:10 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 05, 18:57:01 » |
|
Nem sokára befejezem a Mahou című ficemet Kérdésem: a naruto-kunra a végén felküldhetem majd egyben is? /24. fejezetnél vagyok, két-három várható még/ Csak azért kérdem, hogy nehogy egyik pillanatról a másikra belegebedjetek huszonvalahány fejezet felpakolásába xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 05, 18:57:35 írta FireCat »
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jan 05, 20:46:51 » |
|
Természetesen jöhet egyben is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jan 12, 13:23:44 » |
|
Köszi Shiro a bátorítást De akkor is, az ötödik fejezetben már több minden történik... igaz, majd csak utána indulnak be csak úgy igazán az események, de már most érezni az előkészületeket, ha minden igaz... vagy csak én érzem úgy, mert tudom, mi következik majd...? :-X Helyzetjelentés: ASF-re feltöltve (mint látjátok), azonban a szokásos karakteres problémák miatt kicsit kényelmetlen olvasni ;D Nem értem, nem szeretem engem ez az "új" rendszer Mindenesetre már elküldtem ide is (höööh fura volt most, hogy már én is csapattag vagyok xD), szóval aki jobban szeretné élvezni, akkor megvárhatja itt az NKW-n is^^ Mindenesetre véleményekre most is szomjazom, mint mindig! Ehhez már nem elég a vizesüvegem! xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yoshi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Fuuton: Taifuu Genkotsu no Jutsu
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 jan 13, 07:46:11 » |
|
Hmmmmm....Tényleg lehet benne érezni, hogy valami készülődik. Amúgy nagyon jó lett Várom a folytatást.
|
|
|
Naplózva
|
,,Az erő a szívből fakadt'' (Yoshi-kun) I'm the Master of Rinengan...
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jan 13, 17:37:59 » |
|
wá.Arvael ezt a ficet még régeben olvastam és eszembe se jutott hogy a szerzője te vagy:D :5let: namajd most jól végig olvasom mert nemértem a végére mert mindent összevisza olvasok és egy csomó ficről elfeledkezem. Ha már itt vagyok énis belinkelem a ficem. http://anime-fanfiction.animehq.hu/fanfic/viewstory.php?sid=4108hm ezen az oldalon van még1 és büszke vagyok magamra hogy egyáltalán belekezdtem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FireCat
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
JátszMacska
|
|
« Válasz #85 Dátum: 08 jan 13, 18:37:38 » |
|
Nem tudom hányan olvassák a Nagy Riportmaratont - biztos kevesen vannak - de most küldtem el az első négy részét a Naruto-Kunnak. Remélem tetszeni fog azoknak is, akik eddig nem nagyon ismerték...
|
|
|
Naplózva
|
mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
|
|
|
Yoshi-kun
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Fuuton: Taifuu Genkotsu no Jutsu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 08 jan 14, 15:03:40 » |
|
Fire Cat én az szoktam olvasni! Fantasztikus lett! Várom a folytatást!
|
|
|
Naplózva
|
,,Az erő a szívből fakadt'' (Yoshi-kun) I'm the Master of Rinengan...
|
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 08 feb 04, 19:48:26 » |
|
Angol nyelven akarod írni a ficet? ;D Jó lessz az magyarul is.... A rajzok viszont tetszenek!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|